Kwaliteit, tijd en oog en oor voor iedereen

Open rustige en professionele houding van het personeel, naar zowel kinderen als volwassenen. Een tandarts die naar je luistert en met je meedenkt. Mijn kinderen gaan nu zonder stress en angst naar de tandarts.

Top geweldig mondhygiëniste

Neemt haar werk heel serieus.en heel aardig.weet haar naam niet 123.kunnen jullie wel zien hoop ik.

Fijne tandarts

Jordy is supervriendelijk, legt alles goed uit en lijkt me heel kundig.

Behulpzaam en vriendelijk

Fijne

Mijn tandarts Jordy van 't Hof, Is fantastisch

Vakkundig en prettig geholpen, ontspannen!

Een bezoek aan de tandarts is geen uitje maar dit was een ontspannen bezoek en een deskundige uitvoering.

Ben heel goed geholpen en ontvangen

Ben heel goed geholpen en ontvangen ondanks mijn angst voor de tandarts. De tandarts was geduldig en respectvol.

Goede fijne mensen

Wordt altijd goed geholpen

was geweldig

het zijn goede tandartsen en je word er vriendelijk geholpen

Heel fijn geholpen

Fijn geholpen en goede uitleg gehad over ontstekingen bij 2 kiezen.

Mooi volgens schema

Ik ben netjes op tijd geholpen. Omdat ik binnenkort 18 word is het hele gebit volledig nagekeken en zijn er foto’s gemaakt. Tevreden over de behandeling.

weer een goede ervaring

Mijn ervaring was heel goed zoals altijd

Gewoon goed

Geen

Wederom super fijn geholpen!

Wederom super fijn geholpen!

Tevreden

Weer super geholpen door de mondhygieniste

In 4 maanden tijd heeft de mondhygieniste me geholpen om mijn ontstoken tandvlees een heel stuk te verbeteren. Duidelijke uitleg en goede adviezen gekregen. Ik ben 100% tevreden.

Caring and professional

Everyone is professional and have a very nice and caring attitude

Erg prettig en zacht

Mijn ervaring was super fijn bij de mondhygiëniste. Ze was erg vriendelijk en voorzichtig.

Helder, snel, goed, prettig

Heldere communicatie, snelle behandeling, goede kwaliteit, prettige benadering.

Vakkundig

Good

Good

• Would you recommend us? Yes
  • When friends, family or colleagues ask you about our practice, to what extent would you recommend us? On a scale of 0-10 (0-6 = don't recommend / 7-8 = neutral / 9-10= recommend) 9
  • May we contact you about your review? No

Op tijd een korrekte en goede behandeling.

Goede bereikbaarheid. Er wordt op tijd gewerkt en heb een korrekte , en goede behandeling gehad.

Prima behandeling en makkelijk telefonisch bereikbaar.

Willemstraat 63

5611 HC Eindhoven

Over Samenwerkende Tandartsen Eindhoven

Bij Samenwerkende Tandartsen Eindhoven komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Willemstraat in het centrum van Eindhoven. De tandartspraktijk beschikt over 7 ruim ingerichte behandelkamers. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Eindhoven ook terecht voor implantologie, orthodontie en kindertandheelkunde. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.