Prima tandartsbezoek

Eerste bezoek. Duidelijke intake. Heldere uitleg. Prima uitgevoerde controle en. Tandsteen verwijdering.

Alles zeer goed

Alles zeer goed

Geen problemen

Tandarts heeft gewoon z'n werk gedaan. Hij heeft uitgebreid met mij gecommuniceerd.

Goede tandarts, echt geweldig

Nooit geen pijnlijke behandeling, alles word besproken, en over nagedacht

Still waiting for my referral letter

The dentist was very nice. But I’m Still waiting for my referral letter to remove my wisdom tooth…. And you guys are very hard to reach by phone

Goed geholpen

Goede tandarts. Vriendelijk personeel.

Professioneel, vriendelijk

Alles goed geregeld

Fijn en kundig geholpen

Fijne en kundige tandarts!

Meteen geholpen

Reparatie meteen gerepareerd

Naar tevredenheid

Vriendelijk, deskundig. Ps. Nadat ik ben geweest ontvang ik toch weer een oproep om te komen. Vervelend.

Vriendelijk en efficient!

...

Tandarts vindt gaatje op pijler brug

Als het gaatje geboord en gevuld wordt, is de kans 50/50 % dat de brug kapot gaat. Dan kost een nieuwe brug € 1400 (ongeveer). Kan dus een duur gaatje worden, gen alternatief mogelijk! Ik vind de ligging van de praktijk erg moeilijk bereikbaar en duur om te parkeren.

Deskundig & klantvriendelijk

Tijdens mijn laatste bezoek specifiek een compliment gegeven aan de mondhygieniste; zij antcipeert echt goed; precies op de momenten dat je even wil slikken geeft zij op voorhand de ruimte. Voorspelbaar en daarom erg prettig.

Kan altijd snel terecht

Heel vriendelijk personeel

Vriendelijk en zeer profesioneel personeel

Zeer profesioneel.

Alles helemaal prima

Keurig op tijd en prima behandeling

Duidelijke en vriendelijke uitleg en behandeling

Duidelijke en vriendelijke uitleg en behandeling

Professioneel en deskundige advies.

Preventieve behandeling

Alles goed geregeld

Niets aan toe te voegen. Wellicht dat afspraak inplannen ook online gedaan kan worden door klanten? Scheelt hoop werk voor degene aan de balie, die dan meer tijd heeft voor mensen met echte vragen.

Deskundig geholpen met een vriendelijke lach

tevreden

Zeer positief

Ze vertelde me precies wat ze deed en over mijn huidige stand van mijn gebit.

Willemstraat 63

5611 HC Eindhoven

Over Samenwerkende Tandartsen Eindhoven

Bij Samenwerkende Tandartsen Eindhoven komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Willemstraat in het centrum van Eindhoven. De tandartspraktijk beschikt over 7 ruim ingerichte behandelkamers. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Eindhoven ook terecht voor implantologie, orthodontie en kindertandheelkunde. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.