Prettig en vakkundig

Prettig en vakkundig

Duidelijke uitleg over wat er aan de hand is en hoe ik kan blijven doorgaan met goede mondverzorging.

Erg fijne tandarts en assistente

Met aandacht, zeer vriendelijk en zonder onnodige extra's. Ook erg goed met mijn jonge zoontje.

De pijn in mijn gehemelte terwijl ik een noodkunstgebit draag had Anouk perfect dat opgelost. Zij was een kanjer

Uitstekende Behandelingen, op tijd en snel

erg vriendelijk en vakkundig.

als hierboven.

Aardig en vriendelijk

Fijn en vriendelijk geholpen met goede uitleg

Ben goed geholpen

Tandarts heeft alles goed uitgelegd

Fijne tandarts

De tandarts en mondhygiënist zijn aardig en professioneel.

vriendelyk en altyd tyd voor een afspraak top

Fijne mondhygiëniste en fijne tandarts

Heel fijn en netjes.

Ik ben heel erg tevreden hoe ze mij behandelen, altijd geduldig en respectvol.

Alles was netjes en goed

Mijn tandarts behandeld mij elke keer super lief en goed

Top!

Ik werd heel vriendelijk ontvangen en goed behandeld!

Vriendelijk en professioneel

Zeer professioneel en vriendelijk behandeld

Snel en top!!

Super, alles was zoals je zou willen dat het is

Goede service en fijne tandarts

Goed geholpen en goed advies.

Jordy is een hele fijne tandarts

Legt alles goed uit, zeer vriendelijk en betrokken en stelt mij echt op mijn gemak.

Geen fijnere mensen als bij samenwerkende tandartsen Willemstraat.

Altijd een prettige ervaring bij Jordy en zijn assistente. En een hele goede tandarts

Ok

Ok

Altijd prettig

Ik ben al 10+ jaar een patient van jullie en heb altijd hetzelfde gevoel bij mijn controle afspraken. Efficient en snel. Dankjewel!

Fijne tandarts

Zowel de tandarts als assistente nemen de tijd om zaken uit te leggen. Maakt een begroting om vooraf inzicht te geven in de kosten.

Hartstikke tevreden

Super kundige en uiterst vriendelijke mondhygiëniste

Fijne tandarts

Ik denk dat niemand het heel fijn vindt om naar de tandarts te gaan naar dit is de meest fijne manier. Hij kent de kinderen, is vriendelijk en rustig (de kinderen gaan wel heel graag :-) Verder is hij deskundig en neemt alle tijd. Sorry ik moet onderaan onbekend invullen want ik weet niet hoe hij heet

Willemstraat 63

5611 HC Eindhoven

Over Samenwerkende Tandartsen Eindhoven

Bij Samenwerkende Tandartsen Eindhoven komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Willemstraat in het centrum van Eindhoven. De tandartspraktijk beschikt over 7 ruim ingerichte behandelkamers. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Eindhoven ook terecht voor implantologie, orthodontie en kindertandheelkunde. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.