Laden reviews...
500 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het geheel genomen laat de feedback een positieve ervaring zien bij de praktijk. Reviewers prijzen vriendelijk en professioneel personeel, evenals duidelijke uitleg van behandelingen. Veel opmerkingen gaan over tijdige afspraken en een soepele afhandeling. De algehele indruk is dat men tevreden is over de geboden zorg en aandacht.
Ben nog nooit zo graag naar de tandarts gegaan tot ik bij de samenwerkende tandarts praktijk ben geweest. Heel blij mee
Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar onze praktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 = niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10 = aanbevelen)
anoniem
Zoals ik hierboven al vermeld heb, prettig in de omgang, alles in goed overleg..
anoniem
Ik ben blij om bij jullie mijn tand zorgen voorzien te hebben.
zeer tevreden
22 August 2026
anoniem
Ik heb nooit enig probleem ondervonden wanneer ik in de praktijk ben. De behandelruimte is schoon en je voelt je op je gemak tijdens de behandeling. Ik wil de dokter Mv Marjolein Alberga bedanken voor haar menselijke benadering en haar professionele werk.
22 August 2026
Kort maar krachtig .
21 August 2026
anoniem
ik kon snel terecht, aardige tandarts, de behandeling was snel klaar maar ze (Barbara Bogers) nam de tijd en legde nog wat uit
21 August 2026
anoniem
Mijn man en ik waren voor de eerste keer bi deze praktijk.Zowel de ontvangst als de ervaring in de behandelstoel werd door ons als zeer prettig ervaren!
anoniem
Vriendelijk en uitleg erbij, heel vertrouwelijk
anoniem
A dentists that knows you and your history and works with detail for the best soly, supported with a smiling crew of professionals. I don't link visiting the dentist, but this is as good as it gets.
When friends, family or colleagues ask you about our practice, to what extent would you recommend us? On a scale of 0-10 (0-6 = don't recommend / 7-8 = neutral / 9-10= recommend)
May we contact you about your review?
Yes
anonymous
Meteen geholpen zonder afspraak
anoniem
Ben zeer tevreden over mijn eigen tandarts
19 August 2026
anoniem
Zeer deskundig en denkt goed mee. Ik en mijn kinderen komen er graag.
19 August 2026
anoniem
De tandarts en de assistente waren erg aardig en namen echt de tijd voor mij
16 August 2026
anoniem
Het ging snel en met een positieve houding. Ook een gesprek waar begrip wordt getoond door het niet nakomen van beloftes omtrent flossen!
16 August 2026
anoniem
Zoals vanouds liep de controle en tandsteenverwijdering prima
15 August 2026
anoniem
Ik ga er altijd met gerust gevoel naar toe .
15 August 2026
anoniem
mijn tandarts werkt op tijd, is vriendelijk en kundig.
14 August 2026
anoniem
Altijd vakkundig, snel, goed geholpen.
14 August 2026
anoniem
Goed en netjes gewerken en was er blij mee . Weet alleen niet haar naam meer maar ze had heel fijn en goed haar werk gedaan .
13 August 2026
Zie boven
13 August 2026
anoniem
Altijd is de ontvangt door de tandarts even vriendelijk en spontaan. Denkt goed met je mee en altijd een advies waarmee je iets kunt.
anoniem
Ze nam alle tijd en noemde alle pijnpunten. Heeft meer dan eeen half uur doorgewerkt aan mijn gebit. Voelt goed aan..
anoniem
Jordy is een fijne tandarts rustig en bekwaam. Ben wat angstig en hij kan daar heel goed mee omgaan. Super. De assistente die meestal bij hem is is ook top! Gezellig en stelt me ook op mijn gemak.
anoniem
Bij Samenwerkende Tandartsen Eindhoven komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Willemstraat in het centrum van Eindhoven. De tandartspraktijk beschikt over 7 ruim ingerichte behandelkamers.
Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Eindhoven ook terecht voor implantologie, orthodontie en kindertandheelkunde. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.
Willemstraat 63
5611 HC Eindhoven
Branch
Gezondheid, Zorg
Specializations
Mondzorg, Tandarts
Artsen, Tandartsen, Fysio, Revalidatie etc.