Goede sevice

Maar ontevreden over de locatie, parkeren zeer moeilijk. Ben aan het denken om van praktijk te veranderen van wege dit. Is bovendien sinds jullie verhuizing verder van mijn locatie verwijderd.

Ik heb een tandarts die mij kent en naar mij luistert. Ze spreekt mijn taal en kent mijn angst wb de behandelingen.

Vriendelijk en adequaat

De behandeling bij de mondhygiëniste en de tandarts zijn zorgvuldig en bejegening is plezierig.

Ze zıjn vrıendelıjk en duıdelıjk

Helemaal goed

Fijne mensen

prima ga zo door

Betrokken en vriendelijk

Aandacht voor mij als client. Betrokken, meedenkend en vriendelijk.

Fijn

Snel fijn, zorgzaam en zorgvuldig

Top tandartsen en eerlijke en vriendelijk personeel

Echt een aanrader, wat moet dat moet en wat niet hoeft hoeft niet. Beleefd en altijd profesioneel en zeer kundig.

Super!

Hele fijne uitgebreide uitleg gehad!

Friendly proffesionals, excellent service

Friendly proffesionals, excellent service

Fijn

Vriendelijke service

Snel en goed geholpen

Kon zelfde dag terecht en was in 20 min geholpen nadat stukje kies was afgebroken.

Nvt

Nvt

Fijne ervaring , vriendelijk duidelijk

Ze was vriendelijk , duidelijk , Alles was prima . Ben alleen even haar naam vergeten , ze werkt er al een jaar of 4 / 5 zei ze. Ik had haar voor de eerste keer

Slechte communicatie

Afspraak voor een controle gehad. Controle binnen enkele minuten gedaan door de tandarts. Vervolgens gevraagd of ik een reiniging bij haar wil of bij de mondhygiënist. Gekozen voor de tweede optie en nu kan ik pas half januari terecht..

Diplomatic

The services were very good

• Would you recommend us? Yes
  • When friends, family or colleagues ask you about our practice, to what extent would you recommend us? On a scale of 0-10 (0-6 = don't recommend / 7-8 = neutral / 9-10= recommend) 10
  • May we contact you about your review? Yes

Facturen kloppen vaak niet

Al meerdere keren gehad dat de mondhygiëniste veel meer tijd op de factuur zet dan ze bezig is geweest.

Mijn gezin en ik zijn goed geholpen en zeer tevreden .

Ondanks dat mijn kinderen lekker druk waren ben ik goed geholpen. Tandarts was zeer professioneel.

Ik was tevreden

Ik ben goed geïnformeerd hoe beter tanden te poetsen

Ben goed geholpen

In één woord TOP

De gloednieuwe tandarts heeft mij fantastisch geholpen.

Goede service en aardige mondhygiënist

Geduldig tijdens de behandeling en aandachtig. Bij de vorige was dat niet altijd zo (Joke). Alles maar met haast en dat schiet niet op.

Willemstraat 63

5611 HC Eindhoven

Over Samenwerkende Tandartsen Eindhoven

Bij Samenwerkende Tandartsen Eindhoven komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Willemstraat in het centrum van Eindhoven. De tandartspraktijk beschikt over 7 ruim ingerichte behandelkamers. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Eindhoven ook terecht voor implantologie, orthodontie en kindertandheelkunde. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.