Prima ervaring

Deze aardige tandarts licht je goed in over zijn bevindingen en plan van aanpak. Bovendien worden de afgesproken tijden goed gehandhaafd. Alles bij elkaar vind ik het goed te doen, al zal naar de tandarts gaan nooit m'n hobby worden.

Altijd vriendelijk en kundig geholpen

Altijd correct, vriendelijk en fijne tandarts

Prettige tandartspraktijk

Goede en kundige service, aardig personeel, dichtbij huis. Ook fijn dat de tandarts Engels spreekt, zodat mijn partner ook weet wat er gebeurt als hij geholpen wordt.

Super goede tandarts, kundig en vriendelijk

Tandarts en assistent ze in heel vriendelijk en heel kundig. Iedere stap wordt uitgelegd, zodat je weet wat je kan verwachten.

Prettige behandeling.

Ondanks dat ik een lange behandeling had, verliep deze heel prettig. Ben heel tevreden over mijn huidige tandarts. Tandarts is vriendelijk en geduldig, en legt duidelijk uit wat er staat te gebeuren. Tot nog toe alleen maar positieve ervaringen.

Deze tandarts zit er voor zich zelf en niet voor de patiënt

Helaas geen fijne ervaring omdat hij vroeg aan marco of hij een diagnose heeft dat gaat hem eigenlijk niks aan ik heb het wel verteld maar dat staat zowiezo al in zijn dossier dus geen fijne ervaring Maar normaal in al die jaren heeft hij wel een hele fijne ervaring en denken jullie heel goed mee

Prima correctebehandeling

Prima correcte behandeling

Kom er graag,

Heb fantastische vrouwelijke tandarts en assistent

De eerste kennismaking met tandarts Nilab (controle) heel vriendelijk .

Nilat Karokhi is een vak bekwame tandarts.

Ik vind het zeer aangenaam dat ze goed uitlegt voordat ze de handeling gaat doen. Ben zeer te spreken over haar. Dat mag gerust gezegd worden.

Veilig & vertrouwd

Fijne ervaring, terwijl ik geen tandarts 'fan' ben (geweest?)! Ik kom graag weer voor de volgende controle....

Professionele behandeling

Goede behandeling. Duidelijke uitleg wat ze gaan doen.

Goed de afspraken nakomen en prima zorg en behandeling.

Ben je op tijd, dan hoef je niet erg lang te wachten voordat je aan de beurt bent. Ook de behandelingen zijn snel en deskundig.

Heel goed

Ik ben echt heel goed geholpen

Prettige tandarts. Neemt ook de tijd om uit te leggen

Heeeel vrinderlijk

Jullie zijn vriendelijk geduldig .en nog heel deskundig .wie mijn geholpen had weet ik de naam niet meer

Fijne tandarts

Rustig en geduldig met kinderen.

Altijd zeer vriendelijk. Ze denken met je mee. Goede tandarts.

Prima behandeld.

Gastvrij ontvangen en deskundig behandelt.

Fijn en kundig personeel

Ben goed geholpen bij tandarts en mondhygiëniste. Allebei vriendelijk, rustig en kundig. Wel al vaak wisselingen gehad van behandelaren.

Kundige tandarts binnen rommelige praktijk

Tandartsen zijn vriendelijk en kundig. Afspraken worden echter iedere keer verzet, waarbij de communicatie soms ook nog zeer gebrekkig is en alternatieven beperkt, waardoor het onmogelijk wordt om een schema van halfjaarlijkse controles aan te houden. Tandsteen verwijderen door tandarts gaat goed, als het door assistentes gedaan wordt betaal je regelmatig het dubbele tarief. (Ook rommelig: de tandarts die mij de laatste keer behandeld heeft staat niet in onderstaande lijst)

Fijne praktijk.

Goede huisartsen en een prettige sfeer.

Altijd snel en goed geholpen!

Altijd snel en goed geholpen!

goede behandeling

Willemstraat 63

5611 HC Eindhoven

Over Samenwerkende Tandartsen Eindhoven

Bij Samenwerkende Tandartsen Eindhoven komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Willemstraat in het centrum van Eindhoven. De tandartspraktijk beschikt over 7 ruim ingerichte behandelkamers. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Eindhoven ook terecht voor implantologie, orthodontie en kindertandheelkunde. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.