relaxed

prima, verzorgend, proffesioneel, relaxed, gehoord en goed geholpen

Heldere uitleg

Absoluut! Hier is een meer lovende en pakkende versie: Deze week een bezoek gebracht aan de mondhygiënist, en wat een uitstekende ervaring! Er werd alle tijd genomen, niet alleen voor een grondige reiniging, maar ook om duidelijke uitleg te geven over wat je zelf preventief kunt doen. Echt een combinatie van zorg en kennis waar je mee vooruit kunt!"

Weer fijn behandeld door de tandarts en assistente toppie

Vakkundig en gezelligheid

Vakkundig en en gezellig.

vakkundige gebits kontrole

vulling keurig vervangen met een fijne en rustige begeleiding tijdens het vervangen

Heel netjes behandeld

Mooie toelichting waar ze mee bezig is.

Ik ben zeer tevreden zoals verwacht

Er staat ook geschreven ''parkeergelegenheid'', met mijn tweedehands fiets hoef ik me daar nooit geen zorgen over te maken .

De behandeling was prima en kon meteen gedaan worden.

De behandeling was prima, maar de praktijk was moeilijk telefonisch te bereiken.

respectvol behandeld

Mondhygiëniste nam de tijd en legde alles goed uit. Een topper.

blij

voel me in goede, vertrouwde handen

Had verschrikkelijke kiespijn en kon een paar uurtjes later al terecht voor het verwijderen van de kies

Blij dat ik nog kon komen.

A

Janny Buiks , gaf goed afvies

Er tijd genomen voor uitleg wat betreft de behandeling.

Mooi op tijd zoals in de afspraak gemaakt en gemoedelijke.

Heel goed en duidelijk

Altijd correcte benadering, duidelijk en geruststellend.

Deskundig

Duidelijk uitleg en behandeling. Goed advies voor extra controle.

Goede behandelingen en vriendelijk

Altijd correct, vriendelijk en een goede behandeling.

Niet prettig

De jonge generatie tandartsen kan schijnbaar geen gaatjes vinden zonder een röntgenfoto te maken?? In het verleden werd dit enkel gedaan om een probleem op te sporen. Nu moet dat dus preventief.?? Laten we de gezondheidszorg betaalbaar houden en ophouden met geld verspillen.

Eerste controle na achterstallig onderhoud

Door verhuizing moest ik een nieuwe tandarts zoeken en dit had ik verzaakt te doen voor 4 jaar. Er is dus wat achterstallig onderhoud. Mijn gebit werd buitengewoon prettig gecontroleerd. Er werd duidelijk verteld wat er gedaan werd. Er is vervolgens een afspraak ingepland om een gaatje te behandelen, en een afspraak voor een gebitsreiniging.

Het was super oké

Fijne en goede behandeling

Alles naar wens gegaan

Prima, al jaren

Prima, al jaren

fantastisch

Ik vind het altijd leuk e gezellig om naar Stephanie te gaan We kunnen gezellig kletsen en ondertussen meet en reinigt ze m8jn gebit.

n.v.t.

Goed gesprek over de mogelijkheden

Het duurde wel 5 werkdagen voor ik terecht kan met de pijnklacht

Procureurweg 4 a

5103 BG Dongen

Over Samenwerkende Tandartsen Dongen

Bij Samenwerkende Tandartsen Dongen komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Procureurweg dichtbij het centrum van Dongen. De tandartspraktijk heeft 10 ruim in gerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Dongen ook terecht voor parodontie, endodontie en implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.