goede ervaring

Voldoende uitleg

Betrokken, empatisch, professioneel

In tijden van nood (verlies plaatje) zetten zij een flinke stap zodat ik binnen 3 dagen weer met een fatsoenlijk gebit door het leven kon. Erg fijne vaardigheden bij angstige patiënten

Super service en hulp bij spoedklacht

Ik had een spoedklacht en kon binnen 10 minuten terecht. Ben goed geholpen door de assistente en de vervangende tandarts. Scheelde een ritje naar de kaakchirurg in Tilburg. Echt een dikke 10 voor beide

Ik ben prima geholpen

Deskundige en klantvriendelijke dienstverlening

gewoon goed, geen poespas

fijne mensen, fijn onthaal, gewoon zoals het hoort

Aangenamer .e tandarts

Ik had wel vertrouwen in hem, rustige aardige man

Goede controle door tandarts, aangegeven wat aandachtspunten zijn.

Mondhygiëniste uitgebreid schoongemaakt. Verder:zie boven.

Goed uitleg en een fijne behandeling

Alles prettig verlopen.

Goede uitleg en fijn geholpen

Ik had via via gehoord dat het een goede praktijk is. Dit was ook zo ik werd goed geholpen en alles was ook duidelijk ik heb een fijne ervaring gehad

Vriendelijke medewerkers.

Prima tandarts !!

Goed ontvangen prima behandeling

Top!

Altijd fijn en goede behandeling

nadat ik problemen had met mijn click gebit kon ik binnen een paar uur komen.

Geweldig geholpen

Mn ondergebit (kunst) was gevallen en dus gebroken. En kon gelijk komen en hem eind van de dag weer ophalen.

Vlotte behandeling

Afspraak op tijd, deskundig advies

Prettig geholpen fijn begeleid

Zoals ik gisteren werd geholpen is fijn je word overal van ingelicht zeker de assistenten vriendelijk en stelde gerust,niks gevoelt bij tandarts heel fijn. Zou graag deze tandarts willen houden.

Complimenten aan de tandarts en haar assistente

Tandartsen zijn niet mijn vrienden en kom er niet graag (zoals velen denk ik ) Alles meegevallen en gelukkig een h ga Ier herstel .

Snel geholpen

Snel en goed geholpen

Tandarts Munniksma nam de taken van tandarts Pauwels, die afwezig was, op uitstekende wijze over!

Tandarts Munniksma nam de taken van tandarts Pouwels, die afwezig was, op uitstekende wijze over!

Gewoon altijd vriendelijke ontvangst, persoonlijk en professioneel

Super fijne plek voor tandartsbezoek. Nette locatie.

Perfecte behandeling

Altijd op tijd. Geen wachttijden. Deskundige behandeling

heel tevreden

ontspannen sfeer handelingen worden met aandacht uitgevoerd top!

Procureurweg 4 a

5103 BG Dongen

Over Samenwerkende Tandartsen Dongen

Bij Samenwerkende Tandartsen Dongen komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Procureurweg dichtbij het centrum van Dongen. De tandartspraktijk heeft 10 ruim in gerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Dongen ook terecht voor parodontie, endodontie en implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.