Vakkundig

De behandeling naar alle tevredenheid ervaren!

Prettig

Goede uitleg over de te nemen stappen.

Tanden verbleken

Personel erg goed ik ben erg blij daar na toe

Heldere en begrijpbare uitleg behandeling

Duidelijke uitleg rondom de behandeling en adviezen van de preventie assistent

Ben zeer tevreden

Altijd vriendelijk en behulpzaam. Neemt de tijd voor je ik ben zeer tevreden

Prima geholpen

Het is alleen jammer dat ik voor mijn prothese terecht ben gekomen op donderdag en betrokken tandarts is alleen op donderdag aanwezig wat het maken van een afspraak moeilijker maakt

Professionele, vriendelijke medewerkers

Erg fijn bezoek! Ging heel soepel, met vriendelijke medewerkers. Het is meestal niet iets waar je enorm naar uitkijkt maar de ontvangst maakte het een stuk prettiger.

Goed behandeld

Op tijd binnen geroepen Goede controle beurt met duidelijke uitleg Netjes tandsteen verwijderd Zeer vriendelijke assistente Gewoon goed behandeld

snel en goed geholpen

Vriendelijk en vakkundig behandeld.

voldoende

snel geholpen, wel enige discussie over wel/geen antibiotica ivm voorgeschiedenis.

Heel ontspannen

Ontzettend fijn ontvangen door assistente en tandarts. Aangegeven dat ik vreselijke angst heb voor de tandarts. Alleen al voor controle. Alles werd duidelijk uitgelegd, er werd continue gevraagd hoe het ging, mijn ervaring was hierdoor erg fijn. Ook een hand bij binnenkomst en bij het weggaan vind ik veel persoonlijker.

Efficiënt

Duidelijke uitleg, geen pijn en efficiënt

prima behandeling , strak op tijd.

loopt allemaal prima

Kindvriendelijk

Neemt de tijd, zeer kindvriendelijk

Fijne ervaring

Fijne ervaring

Top bellen en je kunt terecht

Had een stuk kies afgebroken. Ellen voor een afspraak, was niets over voor de vrijdag. Totdat ik gebeld werd dat iemand uitviel dus een plekje voor mij.

Tevreden

Volgens afspraak

Goed en vriendelijk geholpen.

De behandelingen die ik heb ondergaan en goed uitgevoerd.

Mijn bovengebit is wer passend gemaakt. Uitstekend werk van Janny Buiks

De tandarts neemt de tijd voor je legt goed uit wat hij doet. En hij stelt de kinderen gerust waardoor ze nu allebei voor het eerst alleen in de stoel hebben gezeten en een kinder controle hebben gehad

Zeer positief

Prima overgang geregeld naar andere tandarts nav vertrek Philippe

Heb een goede vervanger gekregen.

Deze tandarts is heel duidelijk samen met zijn assistenten zijn heel goed in uitleggen wat ze gaan doen. Weet niet hoe deze tandarts heet.

Alles goed uitgelegt

Goed behandelt

Fijne professionele ondersteuning

Goede adviezen fijne behandeling. Stephanie ga zo door! Tandartsen zou fijn zijn als die wat rustiger zijn en meer inlevingsvermogen hebben

Heel goed

Heel rustig, geduldig en luisteren naar je vragen. Duidelijke uitleg en goede behandeling gehad.

Procureurweg 4 a

5103 BG Dongen

Over Samenwerkende Tandartsen Dongen

Bij Samenwerkende Tandartsen Dongen komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Procureurweg dichtbij het centrum van Dongen. De tandartspraktijk heeft 10 ruim in gerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Dongen ook terecht voor parodontie, endodontie en implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.