Deskundig

Prima ervari g met deskundige tandarts en assistent(en)

korte wachttijd en goed geholpen.

De wachttijd was kort en ik ben goed geholpen.

Goed en vriendelijk geholpen

Goed en vriendelijk geholpen.

Zeer vriendelijk alle tijd.

Gezellig mensen, en behulpzaam

Toont altijd belangstelling.

Goed goede uitleg.

Een rustige lieve vrouw. Met een warm team naast haar als assistentes. Doet alles zelf vindt ik een pluspunt

Vriedelijk en attent en deskundig.

Ik ben zeer tevreden over de mondhygiëniste die mij behandeld heeft

Altijd vriendelijk en beluisterend oor!

Vriendelijk en bekwaam

vriendelijk en doeltreffend

vriendelijk en doeltreffend

Goed overleg met assistente en aan mij uitleg over 1 kies

Ik heb altijd schrik om naar de tandarts te gaan maar gelukkig ben ik snel op mijn gemak gesteld

Persoonlijke begeleiding en duidelijk advies

Tandarts Martine Pouwels neemt de tijd en adviseert je goed. Ze vertelt wat ze gaat doen. Vriendelijk en accuraat. Zeer tevreden over het plaatsen van implantaten. Tot in de puntjes verzorgd met een heel mooi resultaat!

Niet goed

De communicatie was niet duidelijk geweest. Waar ik voor gebeld had. En een extra afspraak waar niets mee gedaan is en ik met pijn weer terug naar huis ben gestuurd. Ik ga mijn afspraak die ik bij deze tandarts heb gehad verzetten naar iemand anders.

Vriendelijk

Ik word altijd vriendelijk en op tijd geholpen

Rustig en professionele benadering

slecht

phillip de tandartsdie ik eerst had, had meet mee gedacht

Toppie

Een zeer prettige behandeling gehad,bijna pijnloos en goed geïnformeerd

Hele goede en vriendelijke behandeling

Kundige tandarts

Leuke vriendelijke medewerkers

Goede en maar zeker heel vriendelijke medewerkers.

Het werd wat later dan verwacht vanwege een spoedgeval. Maar dat werd keurig opgelost!

Prettig geholpen, rustige sfeer.

Prettig geholpen door tandarts en assistente.

Rustige tandarts

Goede uitleg, een rustige man

Klantvriendelijk

Zeer klantvriendelijke behandeling gehad.

Professioneel en betrokken behandeld.

Herstel 1e vulling niet naar tevredenheid van de tandarts. 2e vulling was dit wel. Kwaliteit van het afgeleverde werk heeft een hoge prioriteit. Zeer professioneel.

Vriendelijk en kundig.

Iedereen is vriendelijk, behulpzaam en heeft verstand van zaken.

Een super fijne rustige tandarts

Ik voel mij op me gemak bij tandarts Tsakov hij legt alles heel goed uit en is kundig in zijn vak.

Procureurweg 4 a

5103 BG Dongen

Over Samenwerkende Tandartsen Dongen

Bij Samenwerkende Tandartsen Dongen komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Procureurweg dichtbij het centrum van Dongen. De tandartspraktijk heeft 10 ruim in gerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Dongen ook terecht voor parodontie, endodontie en implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.