Erg tevreden

Fijne communicatie. Vriendelijk personeel, moderne techniek. Hele fijne lieve professoonele tandarts (romy). Ook prettige behandeling mondhygienisten

Super relaxed

Vriendelijk ga zo door Tandarts Angel Tsakov en assistente zo vriendelijk

Fijne tandartspraktijk

Ik ben door mijn tandarts heel fijn en kundig geholpen.

Super tevreden!

Klantvriendelijk, schone/nette praktijk, fijne communicatie

Twijfel

Bij jaarlijkse controle kwam ter sprake dat ik maar 1x bij mondhygiënist was geweest. Voelde als " gedwongen winkelnering". Het is ws een beleidskwestie, maar mijn jarenlange ervaring in deze praktijk is geweest dat tandsteen tijdens de controle werd verwijderd door de assistente. Dat heeft mijn voorkeur. Waarvoor niet echt begrip...

Tandarts en assistente zijn vakkundig en vertellen wat er gaat gebeuren.

Vriendelijk, professioneel, vakkundig en houden overal rekening mee.

Uitstekende service en positieve ervaring

Goede voorlichting en uitstekende behandeling.

Prima op tijd en deskundige behandeling!

Prettige behandeling in een prima omgeving!

altijd vriendelijke tandarts

snel en goed geholpen

Prima en snel.

Was een prima ervaring. Op de afgesproken tijd. Duidelijk ook tijdens de controle.

Goede zorgen uitleg over hoe het gebeurt

Vriendelijk en uitstekend geholpen

Heel vriendelijk en voorzichtig met zijn behandeling, legt alles goed uit. Je gaat met een gerust hart naar de tandarts.

Fijne medewerkers

Fijne medewerkers en goed met kinderen. Leggen alles uit. Complimenten naar Angel en Daisy

Wel tevreden

Tevreden over de adviezen.,communicatie schiet tekort

Heel aardig en behulpzaam

Stellen altijd op het gemak zijn zeer aardig voor mij.

Ervaring met Martine is geweldig! Zij luistert goed naar je en geeft prima behandeling.

Goede zorg, duidelijke uitleg over een behandeling én waarom.

Ik ben zelf altijd geïnteresseerd in hoe en waarom een behandeling plaatsvindt en krijg daarover een duidelijke uitleg met inzage van Rö-foto's e.d. Ik ben tevreden.

goed en deskundig

ga zo door !

Goed behandeld

Vriendelijk behandeld

Prima en snel en goed geholpen.

De mensen waren vriendelijk en ik ben goed geholpen.

Snel en fijn geholpen

n.v.t.

Procureurweg 4 a

5103 BG Dongen

Over Samenwerkende Tandartsen Dongen

Bij Samenwerkende Tandartsen Dongen komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Procureurweg dichtbij het centrum van Dongen. De tandartspraktijk heeft 10 ruim in gerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Dongen ook terecht voor parodontie, endodontie en implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.