Perfekt

Alles ging perfekt

Vriendelijk en vakbekwaam

Snel geholpen en uiterst vriendelijk

goed en snel geholpen

optijd geholpen zoals de afspraak was ,geen gaatjes gebit schoon gemaakt.

snelle service, zeer vriendelijke tandarts en assistent

ik werd goed behandeld

?

Goede tandarts

Neemt rustig de tijd om alles goed te bekijken in je mond.

Super, ondanks mijn angst…

Na een periode van veel pijn en angst voor de tandarts, ben ik nu na twee afspraken al meer gehoord dan mijn vorige tandarts in al die jaren hiervoor. Heel fijn dat ik serieus genomen wordt.

Wordt altijd vriendelijk geholpen

Geen centje pijn

Zeer betrokken, mooie kamers schoon netjes vriendelijk personeel

Advies had beter gekund

Toch weer een kies die als verloren is beschouwd. Had de tandarts een half jaar geleden ook kunnen vertellen ipv een gaatje vullen.......zo jammer dit Kunnen weer gaan sparen voor een implantaat!!

Prima behandeling gehad

Kies getrokken op moment vlgs afspraak, zorgvuldige behandeling. Goede begeleiding tijdens behandeling en ook tijdens vervolg traject bespreken.

Binnen 1 dag geholpen

Goed en geduldig.

Moest meerdere keren terugkomen. Elke keer professioneel geholpen door aardige en vriendelijke mensen geholpen. Top

Vriendelijke benadering pijnloze behandeling

Afspraak om een oude vulling te vervangen. Mooi op tijd geholpen. Duidelijke en vriendelijke communicatie. Gekozen niet te verdoven. Behandeling was pijnloos. Zowel tandarts als assistentie ( was een assistent in opleiding bij die nog duidelijk aan het leren was, werd ook m.i. uitstekende door de vaste assistente gecoacht.

Een super fijn Team tandarts dhr. Tsakov en Daisy

Altijd correct en vakkundig geholpen

Persoonlijke aandacht je wordt gerust gesteld.

De tandarts gaf precies aan wat ze ging doen en vroeg een paar keer of alles goed ging

Zie hierboven

geweldig

Was snel geholpen ,men stelde mij gerust door wat vragen te stellen of ik wat had .

Goed zoals gewoonlijk

Goed zoals gewoonlijk

Vakkundig, goed en gezellig

Vakkundig, goed en gezellig

Aardig personeel

Iedereen altijd even vriendelijk en mee denkend

Is goed

Ieder halfjaar controle vind ik achteraf toch teveel en het advies is oké

prima behandeld

vriendelijk behandeld

Helemaal prima

Procureurweg 4 a

5103 BG Dongen

Over Samenwerkende Tandartsen Dongen

Bij Samenwerkende Tandartsen Dongen komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Procureurweg dichtbij het centrum van Dongen. De tandartspraktijk heeft 10 ruim in gerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Dongen ook terecht voor parodontie, endodontie en implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.