Prettige behandeling

De afspraak was vlot gemaakt. De behandeling ging vlot en tot tevredenheid

Heel goed

Prettige ontvangst, goede uitleg over wat ze gaan doen. Altijd een goed gevoel als ik naar huis ga.

Met heel veel engelengeduld

Ik ben als de doods voor tandartsen. Trauma opgelopen vroeger als kind zijnde. Ik heb heel snel kokhals reflexen. En toen ze foto's wilde gaan maken gebeurde dat dus ook helaas. Na een paar x te hebben geprobeerd de foto's te maken. Stopte ze en gaven ze aan dat ze het met een echo apparaat gingen doen om zo goed beeld te krijgen. Daarna is er geduldig en de tijd genomen om de rest te bekijken en bespreken. Beveel ik ze aan, jazeker wel. Zo fijn geholpen daar

Goeie behandeling

Ik ga om de drie manden voor tandsteen zodat mijn eigen tanden langer mee gaan

Begripvol

Overschrijven naar Raamsdonksveer ging verrassend vlot

Snel geholpen door een bekwame tandarts

Goede bekwame tandarts die mij snel en vrijwel pijnloos heeft geholpen.

Vakkundig en geruststellend

De wijze van behandelen is consistent vertrouwenwekkend

Goed. Ik ben nog steeds blij met mijn tandarts en de optie om gelijk een nieuwe afspraak te maken. Daarnaast waardeer ik de herinnering e-mail als mijn afspraak nadert

Meedenkende, meelevend & attent

Er wordt heel goed ingespeeld op mensen met angst voor de tandarts. Heel fijn. Bulgaarse tandarts met assistente

Goede praktijk

Ik ben onder behandeling bij tandarts Aksu voor kronen. Zij is ontzettend nauwkeurig, en professioneel zodat het eindresultaat prachtig is geworden!! Ook aan de balie wordt ik altijd vriendelijk ontvangen en te woord gestaan.

Vriendelijk en op tijd geholpen

Rustige vriendelijke medewerkers stellen je op je gemak

Deskundig en client- vriendelijk.

De , uitleg voor de behandeling vond ik duidelijk, en liet ook ruimte voor je eigen keus. De behandeling zelf (hoektand trekken, en voor alles een partiele prothese in de bovenkaak) professioneel uitgevoerd m.i., en op een prettige manier. Er was voldoende tijd voor alles.Asisientes en receptionisten ook positief ervaren.

prima behandeld

korte wachttijd en snelle behandeling

Ontzettend vriendelijke tandarts en assistent.

X

Heel vriendelijk, transparant en duidelijk in wat er gedaan wordt en is.

Hele snelle en goede behandeling

Hele snelle en goede behandeling

Heel deskundig en vriendelijk!

Ik word daar prima behandeld.

Heel prettig, zonder wachttijden.

Tandarts en medewerkers hebben aandacht voor je. Er wordt prima op tijd gewerkt.

Hele vriendelijke mensen

Ondanks mijn angst , voel ik me toch op mijn gemak . En altijd serieus genomen.

Liefst een vaste eigen tandarts. Door vele mutaties in het recente verleden en parttime medewerkers kwam dit vaak in het gedrang. Jammer. En verder: ik heb geen ervaring bij andere samenwerkingsverbanden op dit gebied; vergelijken is dus voor mij niet mogelijk.

prima vakkundig en vriendelijk geholpen

vriendelijk ontvangen, vakkundig behandeld

Zoals altijd snel en goed.

Snel, vriendelijk, kundig

Zeer kundig en vriendelijk geholpen

Ik dacht dat ik een afspraak met de implantoloog zou hebben

Toen ik had gebeld gaf ik aan een afspraak met de implantoloog te willen inplannen. Ik bleek echter bij mijn eigen tandarts ingepland te zijn. Zij heeft mij wel wat informatie kunnen geven, maar voor de meeste vragen moest ik bij de implantoloog zijn. Ik snapte daardoor niet waarom ik niet meteen een afspraak met de implantoloog kreeg. Deze afspraak staat inmiddels ingepland. Waarschijnlijk is het de standaard procedure dat je eerst een afspraak krijgt met je eigen tandarts voordat je bij de implantoloog terecht kan, maar het was fijn geweest als de assistente me dat had laten weten.

Procureurweg 4 a

5103 BG Dongen

Over Samenwerkende Tandartsen Dongen

Bij Samenwerkende Tandartsen Dongen komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Procureurweg dichtbij het centrum van Dongen. De tandartspraktijk heeft 10 ruim in gerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Dongen ook terecht voor parodontie, endodontie en implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.