Werd vriendelijk geholpen

Ben nw patient, nog maar 3 x geweest ivm implantaten. Laatste keer vorige week. Arts heet Mo Agha, die staat niet bij hieronder aan te klikken medewerksterslijstje. ???? Zijn assistente Lena stelde me erg op mijn gemak: erg lief. Wil nog even afwachten voordat ik echte beoordeling geef, omdat ik rechts implantaat wel Zie en voel en links helemaal niet. Vrees daarom dat linkerkant opnieuw moet. Maar ben wel erg vriendelijk door iedereen ontvangen en behandeld. Daarom zou ik vrienden en kennissen zeker naar u sturen.

Fijne partij in Dongen.

Inhoudelijk gedreven en goed personeel.

Professioneel en prettig, met aandacht voor de persoon.

zie boven

Altijd goed geholpen en altijd vriendelijk

Deskundig en rustig, implantoloog is een harde werker in de goede zin van het woord Altijd vriendelijke behulpzame assistenten

prima!

M'n kies was afgebroken.. de behandelmogelijkheden zijn goed bekeken.

Goed en vakkundig

Gewoon GOED

Ervaar t als zeer vriendelijke behandelaars Goede duidelijke informatie Goede behandelingen

zeer vriendelijke benadering.

deskundige maar vooral vriendelijke behandeling

Zeggen wat ze doen, doen wat ze zeggen

Fijne communicatie, kalme en open sfeer bij controles en behandelingen.

Ik ben goed, professioneel en snel geholpen. Daarnaast vond ik het erg prettig dat ik gelijk een vervolg afspraak kon maken.

Goede en vriendelijke behandeling.

Heel vriendelijk, betrokken,meelevende tandarts en assistente

Tandarts Martine en assistente Yvonne zijn heel vriendelijk, en weten je op je gemak te stellen. Altijd duidelijke uitleg en eventueel tips. Ook heel fijn dat ze een topteam vormen. Verder zijn ze ook heel betrokken en meelevend en hebben een luisterend. Mondhygiënist Bernice is heel vriendelijk en geeft duidelijke uitleg. Eventueel ook tips als dat nodig is. Baliemedewerkster Rianne ook altijd heel vriendelijk en belangstellend

Wordt fijn geholpen

Ik was altijd bang bij Angel niet meer

prettig in omgang

deskundig en rustig, goede uitleg bij behandeling

Aardige medewerkers en duidelijke uitleg

Goede zorg, vriendelijk en duidelijke uitleg

Prettig en professioneel behandeld met een persoonlijke benadering.

Door herkenbaarheid vanwege regelmaat bezoek (2x per jaar) krijg je het gevoel een enigszins persoonlijk te worden benaderd. Geeft voor mij een prettig gevoel.

Vriendelijke deskundige tandarts

Vriendelijke deskundige tandarts

Verbeterd

Nieuwe mondhygiëniste Goede uitleg en goed geluisterd en gewerkt

Fijne benadering, er wordt goed geluisterd.

Vriendelijk

Een vriendelijke vrouw.

Vriendelijk en goed geholpen

Vriendelijk en goed geholpen.

Deskundig en vriendelijk

Goede communicatie over status gebit en behandelingen, vriendelijke medewerkers, herinnering voor afspraak per e-mail

Altijd plezant en snel

Goed en netjes geholpen.

Procureurweg 4 a

5103 BG Dongen

Over Samenwerkende Tandartsen Dongen

Bij Samenwerkende Tandartsen Dongen komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Procureurweg dichtbij het centrum van Dongen. De tandartspraktijk heeft 10 ruim in gerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Dongen ook terecht voor parodontie, endodontie en implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.