Voldoende aandacht

Kom er graag.

mondhygiënist

Zoals altijd dik tevreden, prima behandeling

super snel en vriendelijk geholpen

super

Goede zorg

Mijn angst was onnodig; trekken en passen prothese ging soepel

Zoals altijd top!

Ik heb geen vaste tandarts maar zoals altijd weer super geholpen. Ze zijn zo vriendelijk hier. Deze keer toevallig weer bij Mevr Pouwels en assistente, fantastisch. Super vriendelijk, eerlijk en goed advies gekregen.

Geen centje pijn

Gewoon top.

Altijd een goede ontvangst bij de tandtechniek en goede zorg.

Professioneel en vakkundige geholpen

Geruststellend, fijn en vertrouwend gevoel als ik bij Tandarts Tsakov ben geweest. De man weet precies wat hij doet.

Ging goed

Indy gaat heel goed met mijn angst om

Goed gewerkt

Goed gewerkt

Goed en vriendelijk geholpen!

Zeer professioneel

Voor een second-opinion bij tandarts A.Tsakov geweest zeer tevreden over de uitleg van mijn behandelingen.

zeer tevreden

Zeer tevreden door de deskundige beoordeling, oplossing gerichte aanpak en uitvoering.

Heel zorgzaam

Indy was heel deskundig en hij het vanuit de rust gedaan.

Prima en fijn

Aandacht en zorg

Opzich vriendelijk, beetje belerend

Wel opvallend en een risico dat niemand je kan vertellen wat iets gaat kosten, er wordt gewoon niet over gepraat. Dat ben ik niet gewend.

Netjes behandeld, van te voren geven ze aan wat ze gaan doen

Zoals altijd vriendelijk behandeld

Er werd uitgebreid de tijd genomen nadat ik een afspraak maakte voor een vulling die er uitgevallen was. Het plaatsen van de nieuwe vulling verliep vlot, pijnloos en nu ik kan nu weer alles eten wat ik wil.

prima behandeling gehad

naar ons idee heeft de tandarts ons eerst goed geïnventariseerd op mogelijke zaken die voorheen behandeld zijn plus hoe die punten er nu voorstaan. Dat was gelukkig positief en verder is ons gebit ook prima gecontroleerd.

Fijne en bekwame tandarts

Ontzettend fijne tandarts waarbij ik mij helemaal op mijn gemak voel. Ze legt uit wat ze doet en onthoud ook jou voorkeuren.

Vriendelijke tandarts en assistente

Ik werd vriendelijk ontvang door zowel tandarts als assistente en ze namen de tijd voor mij

Prima !!

Heel goed geholpen!!!

Goede uitleg wat er staat te gebeuren

Duidelijkheid wat er aan het gebit mankeert. Wat de behandeling inhoud. Hoe de behandeling gaat verlopen.

Altijd goed

Fijn geholpen

Goed geholpen

Procureurweg 4 a

5103 BG Dongen

Over Samenwerkende Tandartsen Dongen

Bij Samenwerkende Tandartsen Dongen komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Procureurweg dichtbij het centrum van Dongen. De tandartspraktijk heeft 10 ruim in gerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Dongen ook terecht voor parodontie, endodontie en implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.