Gewoon goed

Secuur en netjes

Secuur en netjes

Goed geholpen

Goed geholpen

Nooit lang wachten op vriendelijk kundig personeel

Wachttijd is meestal nog geen 5 min.! Aardig en kundig personeel!

Rommelig

Tijdens bij Stephanie Mondhygiëne kwam de tandarst even mijn controle doen Roep wat nummers en binnen 2 minuten was ze weer weg ??!! Ik vond dit heel raar en heel onpersoonlijk Ik weet niet meer hoe ze heet

Vriendelijk en vakkundig.

Zeer positief!

Vriendelijke assistente en tandarts! Zijn duidelijk en vertrouwd!

Fijne tandarts en assistente

Ze zijn altijd aardig en dan heb je geen schrik voor bepaalde behandelingen. Kan je vragen altijd bij haar kwijt. Super team.

Dik tevreden

Goede behandeling constant duidelijk vertellen wat er gaat gebeuren. Erg vriendelijk voelt je gelijk op je gemak.

deskundig geholpen

vakkundig geholpen met terugplaatsen losgeraakte kroon

Pijnvrij de deur uit.

Afgebroken kies en bloedende tong. Pijnklacht en spoed klacht. Binnen geroepen door Romy en Yvon. Wat een fijne en proffesionele behandeling. Gerustgesteld en alle tijd genomen om zo pijnvrij mogelijk door de behandeling te komen. Aan alles kon ik merken dat je niet zo maar de stoel uit mag, alles moet kloppen. Zeer goed behandeld met een kies als nieuw weer naar buiten. Zeer goed geholpen.

Vakkundig geholpen

Werd precies op tijd geholpen en het schoonmaken van mijn tanden ging vakkundig

prima hoor, wat ik ervan verwachtte

prima hoor, wat ik ervan verwachtte

Fijne behandelaar

Mijn tandarts legt alles uit. Neemt de tijd. Luistert. Probleem nog niet opgelost maar nieuwe afspraak ataat

Netjes geholpen

Alles werd netjes uitgelegd.Namen alle tijd voor je.Vragen werden netjes beantwoord. Ben erg angstig maar werd gerustgesteld

netjes en rustig geholpen

Harstikke goed

Altijd op tijd geholpen, goed personeel en goede uitleg. Goede samenwerking.

vriendelijk

met kennis van zaken

vriendelijk en duidelijk.

zoals ik al zei

Prettige behandeling

Mogelijk om indien nodig een afspraak op korte termijn te maken. Kwaliteit van de behandeling kan ik niet beoordelen. Het contact met tandarts en assistente vond ik prettig.

Rustig en aandacht

Er werd alle tijd voor mij genomen om een goede houding aan te nemen en heel fijn dat wat ze ging doen even aangaf .

Super fijne tandarts en assistente.

De reactie van onze kinderen als we vertellen dat we naar de tandarts moeten: ‘YES!’ Dat zegt volgens mij genoeg.

Vakkundig

Werd vooraf juist geïnformeerd over behandeling en kosten. Behandeling liep, ondanks grote ingreep, prettig,

Procureurweg 4 a

5103 BG Dongen

Over Samenwerkende Tandartsen Dongen

Bij Samenwerkende Tandartsen Dongen komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Procureurweg dichtbij het centrum van Dongen. De tandartspraktijk heeft 10 ruim in gerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Dongen ook terecht voor parodontie, endodontie en implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.