Supersnel en effectief geholpen!

Ik kon met een afgebroken kies snel terecht, en met de nodige uitleg en overleg werd ter plekke een reparatie uitgevoerd. De procedure verliep vlekkeloos, geen klachten meer nu. De tandarts neemt de tijd voor uitleg en overleg en gaat samen met de assistente zorgvuldig te werk in een prettige sfeer.

Heel tevreden

Alles wordt heel goed uitgelegd. Ze denken ook goed mee.

Altijd op tijd en goede zorg. En vriendelijk.

Duidelijke uitleg

Duidelijke uitleg over het plan wat te doen, alleen te lange wachttijd (half uur) tussen de 2 behandelingen

Professioneel

Rustig netjes aardig en op tijd

Goed en snel geholpen

Mooi op tijd geholpen,vriendelijke assistente,tandarts was aardig en keek mijn gebit goed na, had n vraag over mijn draadje wat goed en duidelijk werd beantwoord

Heel goed

Gewoon heel goed! Erg aardig, alles wordt duidelijk en goed uitgelegd, ik kwam voor de 1e keer en ben zeer tevreden. Ik heb meer dan 30 jaar bij een andere praktijk gezeten, door verhuizing overgestapt op deze en ben erg vriendelijk ontvangen!

Nooit lang wachten en vriendelijk personeel

Altijd vriendelijk en kundig. Nooit lang wachten in de wachtkamer. Was van de week bij Romy, nieuwe tandarts ook zeer vriendelijk!

Prima maar geen connectie

Behandeling was prima maar er was geen klik met de (vervangende) mondhygiëniste.

Geweldig geholpen

Goed geholpen en zeer correct behandeld

Topteam Angel&Daisy.

Angel & Daisy zijn een topteam. Houden meer dan uitstekend rekening met m’n comorbiditeit aan lichamelijke aandoeningen / handicap. Ze zijn professioneel en kennen hun vak. Gebouw: het zou zo fijn zijn als de toegangsdeuren die ook nog eens heel dicht op elkaar zitten van het gebouw automatisch open en dicht gaan. Want nu moeten bij binnenkomst vaak andere patiënten helpen. (Bij weggaan helpt Daisy altijd).

Afspraak vergeten hadden mij gebeld en een half uur later gezet fijn dat ze meedenken

Geen opmerkingen

Professioneel en menselijk

Fijn team, Angel en Daisy. Ik ben tevreden

Vriendelijke preventie assistente

Behandeld door Maaike. Fijne/prettige behandeling gehad. Verteld telkens wat ze gaat doen, goede uitleg en behandeld heel voorzichtig. Voelde heerlijk aan toen ze klaar was.

ben heel blij met tandarts Angel

Zeer vriendelijk, ook de assistentes. Vervelende ervaring met maken van frames, boven en onder. Wel heel attent dat er een bloemetje bezorgd werd met excuses. Goede en uitgebreide informatie, zo nodig.

Goede praktijk

Klant vriendelijke, goed advies . Zeker bekwaam mensen . Zeker een praktijk om aan te raden.

Fijn geholpen!!

Fijn geholpen

Vriendelijke sfeer

Van een vriendelijke sfeer wordt je rustig en werkt gerust stellend!

Altijd fijne service hier

Altijd fijne service hier

goed, maar terug bellen kan beter.

op controle geweest, ik zou gebeld worden voor afspraak met tandtechnicus. niets gehoord en na ongeveer 3wkn zelf gebeld. toen snel afspraak en goed geadviseerd.

Lieve dames die me goed hadden geholpen tijdens het boren van 2 gaatjes. Hadden ook humor en zijn gezellig!

Ik vind het zo´n aardige vrouw. Duidelijke uitleg. Vlotte behandeling en prachtig resultaat. Ik weet haar naam niet meer. Kunnen jullie haar erbij zetten? Ze verdient de lof. Ze heeft mn tanden gebleekt.

Procureurweg 4 a

5103 BG Dongen

Over Samenwerkende Tandartsen Dongen

Bij Samenwerkende Tandartsen Dongen komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Procureurweg dichtbij het centrum van Dongen. De tandartspraktijk heeft 10 ruim in gerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Dongen ook terecht voor parodontie, endodontie en implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.