Uitstekende halfjaarlijkse controle

Gebit uitstekend gereinigd en gecontroleerd op gaatjes

Goede en snelle behandeling

Goede behandeling en makkelijk een afspraak te maken.jaren al een goede ervaring al meer dan 30 jaar

Prettig

Professoneel en aangenaam geholpen

Kordaat en correct

Ontvangst prettig en behandeling correct en duidelijk

Controle word gedaan in 30 seconden vind ik wel een beetje kort

Goede vooruitziende blik.

nvt

nvt

Na behandeling tevreden naar huis.

Na behandeling tevreden naar huis.

Zeer vriendelijk en behulpzaam

Ondanks dat ik geen klant van deze tandartsen ben, ben ik zelfs in het weekend naar volle tevredenheid geholpen. Grote kans dat ik mij laat overschrijven.

prima zeer tevreden

vriendelijke en hulpvaardige medewerkers.

Prettig

Werd goed behandeld

Super ondanks mijn angst voor de tandarts super geholpen

Uitmuntend

Adequaat & Snel het probleem verholpen.

Uitstekende en vriendelijke behandeling.

Vriendelijke ontvangst bij de receptie. Heel fijne tandarts; gebruikt de nieuwste technieken. Behandeling is pijnloos Super aardige mondhygiëniste, werkt secuur en geeft goede adviezen. Bij deze praktijk ben ik mijn angst voor de tandarts (zo goed als) kwijt.

Voldoende

Ik vond de vele verschuivingen qua tandartsen vervelend. Maar nu gaat het al een hele tijd goed. Vriendelijke man, soms wat moeilijk verstaanbaar. Mag iets beter zijn in afwerking qua kiezen vullen, voortand vullen. Ook dit is inmiddels door gesprek opgelost. En ik weet nog steeds zijn naam niet Bij mij loopt de tandarts ook altijd uit, we hebben het dan niet over 15 minuten maar langer. Dit vind ik zeer vervelend. Maar snap het ook wel dat er iets afgemaakt moet worden. De vrouw bij de bali helemaal top. Ze zit er altijd na mijn gevoel. Goed lachs en warme mooie uitstraling.

Fijn dat ik zo snel terecht kon

Ik werd snel en goed geholpen.

Zeer toegankelijke tandartsenpraktijk!

De receptionist, tandartsassistent en de tandarts, ze nemen uiterst vriendelijk de tijd voor je, op ieder haar vakgebied. Eenmaal in de stoel, krijg je een vertrouwd gevoel door de rustige maar doorpakkende handelingen welke door de tandarts gedaan wordt. Tijdens of na de behandeling wordt uitgelegd wat er gedaan is en waar nodig tips gegeven.

prima geholpen

prettig geholpen ,en geven duidelijk uitleg en maken een deskundige indruk

Goed, deskundig en prettig geholpen

tevreden

Ben heel tevreden en blij met de goede zorg.

Professionele, klantgericht en met aandacht. Mondhygieniste

Prettige mondhygiëniste die op goede rustige en vriendelijke wijze voorzichtig te werk gaat. Doet alles wat kan, goed en grondig en verwijst door waar nodig.

Goede ervaring

Goede ervaring.

Gastvrij

Altijd behulpzaam en vriendelijk. ook de assistente/mondhygiëniste,jammer dat ik haar naam niet meer weet die de laatste behandeling bij me was is echt heel lief.

Welsummerweg 19 A

7722 RP Dalfsen

Over Samenwerkende Tandartsen Dalfsen - Welsummerweg

Bij Samenwerkende Tandartsen Dalfsen - Welsummerweg komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Welsummerweg in Dalfsen. De tandartspraktijk beschikt over 6 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Dalfsen - Welsummerweg ook terecht voor orthodontie en behandeling van extreem angstige patiënten door middel van lachgas sedatie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarde