Altijd een warm welkom en goede service

Mijn persoonlijke ervaring is dat het personeel altijd erg vriendelijk is ongeacht wie er werkzaam is, ook word er met je meegedacht als je vraagstukken hebt zoals het laten plaatsen van facings, het is absoluut geen tandarts die enkel aan geld verdienen denkt!

Gebit goed bekeken, foto's gemaakt, vervolgafspraak voor vulling gemaakt op korte termijn icm mondhygiënist.

Heel vriendelijk voor de kinderen (peutertjes)

Vriendelijke tandarts die goed met de kinderen om kon gaan en je op je gemak stelt.

Ik heb een goede ervaring met samenwerkende tandartsen dalfsen - welsummerweg

Ik ben nog nooit bij een andere tandarts geweest dus ik heb geen vergelijkingsmateriaal maar ik heb een positieve ervaring met samenwerkende tandartsen dalfsen - welsummerweg

Denkt mee, heel vriendelijk en een fijne tandarts

Helemaal prima

Naar tandarts gaan is niet echt prettig. De vriendelijkheid van medewerkers maakt alles goed.

Prima geholpen

Prima geholpen. Zowel door de receptionisten als de mondhygiënist

Vlotte vriendelijke adequate service

Mooi op tijd geholpen door leuk personeel, altijd vriendelijk en op tijd

Je wordt fijn geholpen

Bij de controle ook direct kleine gebreken verholpen. Zodat je niet terug hoeft te komen. Fijn!! Leuk personeel.

Alle klachten zijn goed verholpen

Er werd goed geluisterd naar mijn klachten en het is goed opgelost.

goed en snel en vriendelijk geholpen

goed en snel en vriendelijk geholpen

Prettige kennismaking

Tandarts onbekend met TIA; ik vertelde mijn tandarts dat ik bloedverdunners gebruik vanwege een TIA. Tandarts wist niet wat een TIA was.

Goede uitleg wat er ging gebeuren.

Vriendelijke tandarts en assistentes

Slechte Tandarts.

Mijn vrouw wilde graag een tandarts in de buurt, dus heeft zij een afspraak gemaakt om haar losgeraakte z.g. “brug” weer te laten terugzetten! Volgens de tandarts, was dat onmogelijk. En moest er een ingreep gedaan worden t.b.v meerdere duizenden euro’s! Mijn vrouw is onbehandeld weggegaan! En heeft haar Brug bij haar oude tandarts zonder probleem weer terug laten zetten! Tot haar ontsteltenis kreeg zij wel een rekening gepresenteerd! Dus wij kunnen U niet helpen, maar wilt U wel even afrekenen!}

Diogo Mendonca de beste

De Beste Tandarts Diogo Mendonca en Assistente die uit een plaatsje van Irak komt.

Tijdig en professioneel

Prima dienstverlening

Nvt

Prima zorg verleend

Marco , heeft prima naar mij geluisterd. En in goed geholpen.

Blij met het resultaat.

Ik ben zeer tevreden over de behandeling van de nieuwe tandarts Marco Rosa. Snel, vakkundig en professioneel.

Goed omgegaan met zoon van 2!

Samen met zoon naar tandarts geweest, ze levelde goed met hem

Goed, leuke vriendelijke tandarts

Fijn

De behandeling was prima

Ben heel tevreden over de behandeling

Tandarts vriendelijk, op tijd en accuraat. Assistente mag wat vriendelijker ( meer tonen dat ze het werk met plezier doet).

Goed, vriendelijk en professioneel geholpen.

Goed, vriendelijk en professioneel geholpen.

Geen lange wachttijd

Welsummerweg 19 A

7722 RP Dalfsen

Over Samenwerkende Tandartsen Dalfsen - Welsummerweg

Bij Samenwerkende Tandartsen Dalfsen - Welsummerweg komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Welsummerweg in Dalfsen. De tandartspraktijk beschikt over 6 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Dalfsen - Welsummerweg ook terecht voor orthodontie en behandeling van extreem angstige patiënten door middel van lachgas sedatie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarde