Tandarts, mondhygiëniste, receptiemedewerkster SUPER!

Luisterend oor, leuke gesprekken pijnloze behandeling. Super tevreden

Netjes en goed behandeld

Je word netjes te woord gestaan en er word duidelijk uitgelegd hoe het zit. Erg vriendelijk

Ik hoef vaak niet te wachten, duidelijke uitleg van tandarts. Vriendelijk

Gemoedelijk

Eerst een sociaal praatje over ditjes en datjes, daarna worden de werkzaamheden verricht waarvoor men is gekomen.

uitstekend

uitstekende service, had een een stuk van de tand afgebroken s'morgens gebeld en een uur later kon ik al te recht en werd de tand gerepareerd aan het eind van de dag toch nog wat last ven een scherpe rand. de volgende ochtend weer gebeld en kon s'middags al weer komen en scherpe rand glad gemaakt ben dus zeer gelukkig en tevreden

Snel en kundig

Snel en kundig

altijd een gastvrije sfeer goede professionals

Zij houden altijd rekening met de wensen van de klant en doen er alles aan om de oorzaak weg te nemen.

Heel vriendelijk, prettig

Voelde mij heel welkom. Tel. contact was heel vriendelijk, belangstellend en betrokken. Het eerste persoonlijke contact met balie meewerkster en tandarts heb ik als heel prettig ervaren. Vooral ook hoe mijn probleem binnen een week was verholpen. Stond echt met de mond vol tanden hoe de kosten in mijn voordeel waren. Tis fantastisch, geweldig, TOP!!!!!!

Goed en prettig geholpen!

Tandarts Marko heeft de controle netjes en nauwkeurig gedaan, ik ben tevreden!

gehoord

Mijn tandarts respecteert mijn keuzes. Hij bespreekt ze wel met me en geeft zijn advies, maar de regie ligt bij mij en dat voelt ook zo. Ik zal zeer zeker niet veranderen van tandarts! Veel werkplezier toegewenst.

Deskundige tandarts, kinderen vinden het ook fijn

Goede ervaringen met deze tandarts

Heel plezierig en deskundig

Fijne, deskundige tandarts die snel en goed werkt: blij mee

TOP!!

Een vriendelijke ontvangst, en een zeer prettige en vriendelijke tandarts. Je gaat "bijna" met plezier naar de tandarts!!

Ondanks mijn angst voor tandartsen kom ik bij jullie altijd met een goed gevoel weer thuis

Netjes behandeld, vriendelijk uitgelegd wat ze gingen doen. Gewoon top

Zeer vriendelijk

De contacten met de praktijk lopen in het algemeen gemakkelijk, vriendelijk en flexibel. Ik vind ook Dimitru zeer vriendelijk en klantgericht. Niets dan lof daarover. Ik ervaar het wel als een probleem dat ik haar Nederlands vaak niet goed kan verstaan/begrijpen. Dat vind ik heel jammer. Juist omdat ze zo haar best doet om me de dingen goed uit te leggen.

Goed geregeld .

De Tanarst stelt je op je gemak .en ben goed en vriendelijk behandeld. Fijn om dan weer terug te komen voor de controles.

Goed geholpen

Bij alles werd goed uitgelegd wat er gedaan werd. Geen pijn bij gebitsreiniging.

Diego!! Fijne tandarts

Fijne tandarts! Diego legt alles goed uit en is ontzettend leuk met kinderen!

Meedenkend

Vriendelijke man (Marco), geduldig en weet wat hij kan.

Snel en goed geholpen.

Heel moeilijk bereikbaar en onduidelijk wie wat doet

Telefonisch een afspraak maken lukt met veel moeite. Er wordt meerdere keren op verschillende momenten niet opgenomen. Tandarts had me vorige keer gewezen op een mogelijk gaatje wat ze niet goed kon zien. Kwam er deze keer niet op terug. Vorige keer verwees ze me voor een aparte afspraak naar de tandartsassistente voor schoonmaken van gele tanden, nu deed ze het zelf. Kende "vitis" tandpasta niet terwijl er in de praktijk reclame van wordt gemaakt.

Mijn eerste bezoek en afspraak waren goed

Mijn eerste bezoek en afspraak waren goed

Je wordt hier op een heel vriendelijke en professionele manier geholpen

Je hoeft hier niet meer bang voor een tandarts te zijn.

Ik ben zeer tevreden

Ik ben op een vriendelijke en professionele wijze behandeld

Welsummerweg 19 A

7722 RP Dalfsen

Over Samenwerkende Tandartsen Dalfsen - Welsummerweg

Bij Samenwerkende Tandartsen Dalfsen - Welsummerweg komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Welsummerweg in Dalfsen. De tandartspraktijk beschikt over 6 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Dalfsen - Welsummerweg ook terecht voor orthodontie en behandeling van extreem angstige patiënten door middel van lachgas sedatie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarde