Heeft een totaal van 1.458 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,9
Review overzicht
Positief sentiment91%
Recensies benadrukken vriendelijk personeel, duidelijke uitleg en professionele zorg. Veel opmerkingen melden korte bezoeken en een vlotte behandeling. Sommige reviews noemen wachttijden of wisselende tandartsen. Over het geheel gezien wordt de praktijk als betrouwbaar en klantgericht ervaren.
Sterke punten
Vriendelijk personeel
Duidelijke uitleg
Professionele zorg
Gebaseerd op 120 reviews
Vriendelijke, vakkundige behandeling
Prettige wachtruimte.
Correcte en vriendelijke benadering door de tandarts.
Behandeling keurig op het afgesproken tijdstip.
Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar onze praktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 = niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10 = aanbevelen)
19 September 2026
vlot vriendelijke en pijnloos
geen toelichting
Meedenkende tandarts en assistentes
Beste tandarts in járen!
Erg goed
Prima behandeling en antwoorden op mijn vragen
anoniem
Gewoon goed, netjes tekst en uitleg
Keurig geholpen door mondhygiëniste en tandarts. Ze zeggen beide wat ze gaan doen, heb ik wel eens anders ervaren.
anoniem
Altijd snel, deskundig en vriendelijk.
Er wordt goed meegedacht en er is vaak een plekje tussendoor als dat echt nodig is.
Prettig en professioneel.
Prettige ontvangst bij de receptie en vriendelijke tandarts met een professionele behandeling.
Goede en vriendelijke tandartsen
Vriendelijk ontvangst en goede service
16 September 2026
Kundige, vriendelijke tandarts
Prettige tandarts, die je vriendelijk ontvangt. Bovendien kundig en eerlijk richting de patiënt: geen onnodige behandeling/kosten.
14 September 2026
anoniem
Nette en vriendelijke behandeling, snel geholpen met goed advies. Grote complimenten
Aardige mensen
Ik ga bijna met plezier naar de tandarts, altijd aardig en geeft duidelijke uitleg.
anoniem
De eerste tandarts waar ik niet bang voor ben
Hij is altijd vriendelijk, belangstellend en goedlachs
anoniem
Hele fijne vriendelijke tandarts!
Fijne tandarts die altijd alles goed uitlegt.
9 September 2026
Goed geholpen
Tandsteen verwijderd
9 September 2026
anoniem
Altijd op tijd aan de beurt. Goede omgang met de kinderen
8 September 2026
Geen wachttijden snelle afhandeling
Omschrijving ik niet
7 September 2026
Eerlijke tandarts
Gekomen met kiespijn klachten. Door de tandarts bekeken en overlegd wat te doen. Vervolg afspraak binnenkort.
flexibel
Ik was vanwege gezondheidsproblemen te laat voor de afspraak.
Na een telefoontje (voordat de afspraak begon) kon dat zonder problemen verzet worden naar verderop die dag.
Vriendelijke rustig en deskundig
prettige behandeling
pijnloze behandeling, behandelaar was vriendelijk legde duidelijk uit waar ze mee bezig was en was vakkundig, net als de tandarts
2 September 2026
anoniem
Fijne tandarts gehad. kundige mond hygiëniste.
Wel Veel wisseling in tandartsen de afgelopen jaren.
2 September 2026
Goed geholpen
Had me via hun site ingeschreven en heb de zelfde dag nog reactie gehad, hier zijn ze nog echt met hun patiënte bezig
30 August 2026
prima service
uitstekend
29 August 2026
Heel prettig
Ik kwam met mijn dochters van 2 en 4, de tandarts en assistent gingen heel leuk met de meisjes om. Hierdoor was het voor iedereen een heel prettige en gezellig bezoek.
28 August 2026
Correct
Heel blij met de mondhygiënist, ben slechte poetser zijn is mijn redding. Ha ha
28 August 2026
Review overzicht
Positief sentiment91%
Heeft een totaal van 1.458 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,9
Over Samenwerkende Tandartsen Dalfsen - Welsummerweg
Bij Samenwerkende Tandartsen Dalfsen - Welsummerweg komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Welsummerweg in Dalfsen. De tandartspraktijk beschikt over 6 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid.
Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Dalfsen - Welsummerweg ook terecht voor orthodontie en behandeling van extreem angstige patiënten door middel van lachgas sedatie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarde