Laden reviews...
302 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Recensies benadrukken vriendelijk personeel, duidelijke uitleg en professionele zorg. Veel opmerkingen melden korte bezoeken en een vlotte behandeling. Sommige reviews noemen wachttijden of wisselende tandartsen. Over het geheel gezien wordt de praktijk als betrouwbaar en klantgericht ervaren.
Prima, rustige omgeving vriendelijke mensen. ik ben erg gespannen altijd en dat vangen ze mooi op.
Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar onze praktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 = niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10 = aanbevelen)
24 July 2026
anoniem
Kom hier nu al bijna 18 jaar, en voor mij geen andere tandarts. Alles is bespreekbaar, je word als mens behandeld, niet als nummer.. Een tandartspraktijk met hart op de juiste plaats. En elke keer als im de trap oploop en ik het lachende gezicht van Willeke zie , maakt mijn bezoek altijd wat leuker.
23 July 2026
anoniem
Jammer dat ik niet direct geholpen kon worden.
23 July 2026
Snel en kundig geholpen.
22 July 2026
Zeer goed geholpen
8 July 2026
anoniem
met tand problemen gebeld, en kon zeer snel geholpen worden
8 July 2026
goed geholpen
4 July 2026
anoniem
Bij nader inzien en in mijn beleving relatief weinig tandsteen verwijderd.
3 July 2026
anoniem
Altijd klant vriendelijk en professioneel
1 July 2026
Goed geholpen
30 June 2026
Korte wachttijd, nette behandeling
27 June 2026
anoniem
Er werd goed naar mijn wensen geluisterd en daarnaar gehandeld
27 June 2026
Goede zorg
Beveelt niet aan
26 June 2026
anoniem
Ga altijd met plezier heen
22 June 2026
anoniem
Duidelijk uitleg wat ze gaan doen zowel de preventieassistente en de tandarts.
21 June 2026
anoniem
Weet de naam van de mannelijke tandarts niet, maar donkere krullen en een zuid Europees uiterlijk. Prima.
21 June 2026
anoniem
Goede behandeling zelfde dag nog geholpen
18 June 2026
anoniem
Voor mij als volwassene is de tandarts niets nieuws, maar voor mn kinderen misschien nog ietwat spannend. Nu gaan ze naar de tandarts alsof het een uitje is, zo leuk is diogo met kinderen en stelt hij ze met veel humor volkomen op hun gemak! Kortom aanrader!
17 June 2026
anoniem
Goed uit geleg wat ze ging doen
15 June 2026
Vriendelijk en kundig geholpen
15 June 2026
Goed en vlot geholpen.
13 June 2026
anoniem
er is altijd vriendelijk personeel. je wordt altijd goed geholpen.
12 June 2026
anoniem
Fijne praktijk met fijne mensen.
Kundig
anoniem
Bij Samenwerkende Tandartsen Dalfsen - Welsummerweg komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Welsummerweg in Dalfsen. De tandartspraktijk beschikt over 6 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid.
Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Dalfsen - Welsummerweg ook terecht voor orthodontie en behandeling van extreem angstige patiënten door middel van lachgas sedatie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarde
Welsummerweg 19 A
7722 RP Dalfsen
Branch
Gezondheid, Zorg
Specializations
Mondzorg, Tandarts
Artsen, Tandartsen, Fysio, Revalidatie etc.