Snelle afspraak kunnen maken

Na een afgebroken vulling, kon snel een afspraak maken. Vriendelijke tandarts en assistente. Vulling weer in orde gemaakt en tevreden naar huis.

Vriendelijk geholpen

15 minuten tandsteen verwijderen op de rekening voor iets wat nog geen 10 seconden geduurd heeft vind ik te gek voor woorden

Goed geholpen.

Duidelijke, vriendelijke communicatie, alles verliep rustig en goed.

Prima begeleiding en behandeling

Zie bovenstaande

Gewoon goed

Goed en vriendelijk geholpen

zie hier onder

tandarts oke ,mondhygienist niet

Prima behandeling

Wortelkanaal behandeling verliep prima. Vooraf een duidelijk begroting en de behandeling zelf was uitstekend. De tandarts was banger om mij pijn te doen dan ik het voelde.

Goed.

Mijn ervaring met de mondhygiëniste is goed!

Professioneel en vakkundig geholpen

Deskundige en sociale tandarts

goed geholpen

ik ben goed geholpen.

Elke keer weer prettig, van balie tot stoel.

Moest naar de mondhygiëne. Nadat ze een paar keer diep teleurgesteld was in mij ( en dat ook liet merken) heb ik mijn poets en rag leven sterk verbeterd. Ze was bijzonder blij met het resultaat. Denk dat als het er nog was ik vast een speelgoedje had mogen uitzoeken.

Gezellige, fijne en professionele behandeling

Gezellige, fijne en professionele behandeling

Ben tevreden

Alles gaat op tijd,

Prima praktijk en prima tandarts en mondhygiëniste.

Prima ervaring

kundig en conform afspraak

Snel, kundig met gebruik van laatste technieken door MH Arojan

Zit al jaren bij deze praktijk bevalt goed

Zit al jaren bij deze praktijk bevalt goed heb geen nadelen

Goed zorgen voor je tanden houd het tandartsbezoek kort!

De tandarts heeft in het verleden goede adviezen gegeven over het gezond houden van mijn gebit. Dat volg ik op. En zo ga ik steeds zonder problemen naar mijn tandartsbezoek en sta ik weer binnen 5 minuten buiten.

Prima praktijk !

Fijne tandarts; goede behandeling!

Ik maakte een afspraak voor een halfjaarlijkse controle en hoefde niet lang te wachten; was snel aan de beurt. De tandarts constateerde: geen gaatjes. Daarna nog even besproken of een voortand iets rechtgezet kon worden. De conclusie was: beter om de tand te laten zitten zoals hij zit.

Zeer vakbekwaam

Fijne tandarts en erg goed met kinderen

Netjes geholpen en snel aan de beurt. Er was een stuk van mijn kies gebroken en ik kon dezelfde dag al terecht. was ik blij mee.

Prima!

Oké

Goede, rustige tandarts en assistente. Receptie oké.

Welsummerweg 19 A

7722 RP Dalfsen

Over Samenwerkende Tandartsen Dalfsen - Welsummerweg

Bij Samenwerkende Tandartsen Dalfsen - Welsummerweg komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Welsummerweg in Dalfsen. De tandartspraktijk beschikt over 6 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Dalfsen - Welsummerweg ook terecht voor orthodontie en behandeling van extreem angstige patiënten door middel van lachgas sedatie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarde