Vlotte, pijnloze behandeling

Vóór het vullen werd me netjes gevraagd of ik een verdoving wilde. Maar dat heb ik geweigerd. De behandeling heb ik helemaal niet gevoeld. Het enige dat zeer deed was het plaatsen van het klemmetje: dat lukt niet in één keer. Daarbij kwam mijn lip tot twee keer toe er tussen (niet in het klemmetje denk ik, maar tussen de vinger en het klemmetje). De assistente vertelde bij elke stap wat er ging gebeuren. En dat was bijzonder prettig.

Fijne tandarts

Fijne tandarts praktijk word goed verteld wat ze gaan doen.

Goed en snel geholpen

Nieuwe tandarts Marco is een topper hij is duidelijk en snel in handelen en levert goed werk geen pijn .

Vriendelijke medewerkers en tandarts

Niemand gaat denk ik met plezier naar de tandarts, ook ik niet, maar mijn tandarts heeft oog voor angsten van clienten, en dat is heel fijn. Hij legt alles goed en rustig uit wat en waarom hij de behandeling doet.

Zeer prettig!

Van balie tot stoel, allemaal vriendelijk en professioneel.

Rustige uitstraling.

Goed geholpen, rustig en op je gemakstellen

prima behandeling

goede ontvangst en prima behandeling tandarts

De behandeling is volgens afspraak, vlot en vakkundig verlopen.

goede behandeling, wel snel

Wat ik jammer vind is , dat er elke keer weer een andere tandarts de behandeling doet. Op deze manier krijg je niet echt een band met de behandelaar

Vrendelijke personeel en nette praktijk

Rustige en vriendelijke tandarts

al 38 cliënt bij deze praktijk

Altijd goed behandeld ( wel veel wisseling van personeel) wel vaste bezetting bij het ontvangst wat als prettig wordt beschouwd

vakkundig

afspraak begint op tijd; korte bespreking wat er gaat gebeuren; behandeling is secuur en efficiënt (niet 3 x op dezelfde plek bv.); achteraf uitleg over voorkomen tandplak ps zet hieronder bij behandelaar ook de voornaam.

Top mondhygiëniste

Goed schoongemaakt, duidelijke uitleg en ging voorzichting te werk. Nam de tijd.

Vriendelijk

Vriendelijk geholpen

Fijne controle

Geen, gewoon fijne controle

Vlot efficient ,

Minder vriendelijk en uitleggen. Beginnen zonder toe te lichten dat men gaat beginnen.

Men is altijd vriendelijk

Vragen worden netjes behandeld

Fijne praktijk

Zijn een jaar geleden overgestapt naar deze praktijk. Fijne mensen hier. Onze kinderen gaan ook met plezier mee. Dat is wel eens anders geweest. Weet de naam van de tan

Professioneel, maar ook persoonlijk

Als angstig persoon wordt ik serieus genomen, vriendelijk en attent behandeld.

Fijne tandarts

Altijd erg vriendelijk personeel en fijne tandartsen!

snel en adequaat geholpen.

zeer vakkundig geholpen

Fijn team dat meedenkt!

Ondanks dat 'naar de tandarts gaan' niet mijn favoriete uitje is, zorgt het team er altijd voor dat ik me op mijn gemak voel. Goede tips en meedenken bij klachten, fijn. En altijd een hartelijke ontvangst bij de balie!

Welsummerweg 19 A

7722 RP Dalfsen

Over Samenwerkende Tandartsen Dalfsen - Welsummerweg

Bij Samenwerkende Tandartsen Dalfsen - Welsummerweg komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Welsummerweg in Dalfsen. De tandartspraktijk beschikt over 6 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Dalfsen - Welsummerweg ook terecht voor orthodontie en behandeling van extreem angstige patiënten door middel van lachgas sedatie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarde