Vriendelijk, professioneel

Tijd voor een praatje, goed werk (mondhygeniste dit keer), vriendelijke, professioneel.

Freek legt altijd goed uit wat hij gaat doen, en stelt mij ook altijd gerust.

duidelijke uitleg over behandeling

prettig geholpen

Positief

Vakkundig en pijnloos

Deze behandeling was kort en zonder problemen.

Bij deze behandeling was ik zelden sneller buiten. Daarbij heeft de tandarts mijn gebit zorgvuldig nagelopen en geoordeeld dat ik op de ingeslagen weg verder mocht gaan. Voor mij als patiënt was het zeer de moeite, omdat ik verder de gelegenheid kreeg om over twee tanden nog uitvoerig van gedachten te wisselen met het oog op eventuele problemen.

Zoals altijd.

Vrindelijke ontvangst

Goede behndeling

Ben op een rustige manier geholpen en waar nodig ben ik verdoofd.

Fijne en goede tandarts

Bij mij zijn er de afgelopen jaren diverse kronen en een brug geplaatst. Dit is allemaal goed verlopen. En alles past perfect. Alles is ook in goed overleg gegaan. Ik kan er nu weer jaren tegen.

Fijne, prettige tandarts

Mijn tandarts is heel vriendelijk, voorzichtig en vraagt naar je. De assistent is mij overigens iets te ruw...

Goede communicatie en behandeling.

Alles goed geregeld.

Netjes

Netjes schoon Op tijd binnen Vriendelijk

9,5

Zéér professionele .

Fijne en lieve mondhygiëniste die begripvol was.

Nvt

Goede behandeling met duidelijke uitleg. Je wordt hiermee gerustgesteld en gaat met een goed gevoel naar huis.

Goed en vriendelijk geholpen

Vriendelijk personeel De tandarts luistert naar jouw wensen. De behandelijk was heel uitgebreid en goed. Met een tevreden gevoel ging ik weer naar huis!

Prima!

Snelle en vriendelijke service

Altijd prima behandeld en een luisterend oor.

Zie boven.

Prima. Goede communicatie

Geen lange wachttijd. Vriendelijk en goed geholpen. Behandeling pijnloos.

Goede planning en service

Prima service, goede planning, nooit lang wachten. FIjn om een email te krijgen een dag voor de behandeling. Ik zou het fijn vinden wanneer de tandarts ook wat meer oog voor cosmetische zaken zou hebben.

Vriendelijk en professioneel geholpen

Fijne behandeling voor zover mogelijk bij een tandarts :-)

Goede communicatie; mijn kinderen gaan graag naar de tandarts

Goede communicatie; mijn kinderen gaan graag naar de tandarts

super goede behandeling

Super goede en professionele behandeling

Eerlijk advies en behandeling

doen wat ze moeten doen

doen wat ze moeten doen

Smidstraat 30

5431 Bh Cuijk

Over Samenwerkende Tandartsen Cuijk

Bij Samenwerkende Tandartsen Cuijk komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Cuijk op loopafstand van het NS station. De tandartspraktijk heeft drie ruim ingerichte behandelkamers. Naast de twee parkeerplaatsen die bij de praktijk horen en die aan de rechterkant van het gebouw liggen zijn er voldoende parkeermogelijkheden in de directe nabijheid van de praktijk. Hierbij is het gebruik van een parkeerschijf verplicht. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik.