zeer snelle behandeling

uitstekend

Deskundig

Fijne benadering, snelle afspraak en deskundig geholpen.

Fijne ervaring en goede uitleg wat er aan de hand was. Het contact was super met de tandarts en assistenten. Top voor elkaar.

Prima praktijk

Geen lange wachttijden!

Er wordt goed geluisterd

Gevraagd om een vrouwelijke tandarts en mondhygiëniste en dit werd zonder problemen gelijk geregeld en kon snel terecht bij beiden.

Moderne praktijk, ziet er allemaal netjes uit

Op het eerste gezicht zag het er allemaal prima uit, en ben ik lekker vlot geholpen. Ik moet wel zeggen dat een vervolgafspraak maken erg lang duurt (bijna 2 maanden).

Fijne tandarts nu

Ik heb mijn eigen tandarts niet maar vond deze vrouwelijke tandarts fijn.

Super goed behandeld

Netjes op tijd ontvangen, en super goed behandeld door Jeroen, en team

Weer prima geholpen.

Snel geholpen.

Snel en professioneel geholpen.

zeer goed

Voor de 1ste maal bezocht. Uitstekende ervaring met tandarts Rianne en assistente Loes. Eveneens met de hygienist (naam vergeten!)

Veel te vaak terug komen dat er niks gebeurt

Mis het spugbakje je moet alles in slikken wat in je keel komt

Goede en professionele tandartspaktijk

Receptioniste zeer onpersoonlijk

Receptioniste onpersoonlijk dit was de eerste keer daar omdat de tandarts praktijk in Haps gesloten is . De tandarts had ik het gevoel dat ze zakelijk bezig was en niet persoonlijk.binnen 5 minuten stond ik weer buiten met een brief over hoe verder. In Haps bij de tandarts reinigen ze het gebit en kreeg ik advies. Het is me zeer tegengevallen in Cuijk

Deskundig en vriendelijk.

Heel prettig

Ik kom momenteel vaak ivm bovenprothese. Peter Popp past deze steeds voor mij aan, tot in de definitieve bovenprothese krijg. Peter is een gele fijne persoon die mij serieus neemt, de tijd voor me neemt en heel kundig is. Dat is erg prettig. Een prothese is voor mij nl niet niks.. Vriendelijke groeten Sandra Verhagen

Prima behandeling

Allemaal heel vriendelijk

Ze stellen je altijd gerust en zijn allemaal heel vriendelijk

Snel geholpen

Snel geholpen, heel fijn

Fijn behandeld

Van de balie tot en met kamer 7 prettige samenwerking

Alles perfect gelopen.

Vriendelijke, professionele behandeling

Heldere uitleg, vriendelijk, professioneel.

Jullie doen het geweldig.

Ik werd op een correcte manier geholpen, ook de herenigingen voor afspraken via de meal wordt netjes op tijd gemeld, top.

profesionele club

Mijn eerste ontmoeting met deze tandarts praktijk was goed.

Smidstraat 30

5431 Bh Cuijk

Over Samenwerkende Tandartsen Cuijk

Bij Samenwerkende Tandartsen Cuijk komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Cuijk op loopafstand van het NS station. De tandartspraktijk heeft drie ruim ingerichte behandelkamers. Naast de twee parkeerplaatsen die bij de praktijk horen en die aan de rechterkant van het gebouw liggen zijn er voldoende parkeermogelijkheden in de directe nabijheid van de praktijk. Hierbij is het gebruik van een parkeerschijf verplicht. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik.