Het nieuwe pand is nog even wennen, maar de mate van zorg is als vanouds

Weer klaar om naar de tandarts te gaan.

Na 6 jaar niet geweest te zijn door slechte ervaring met ouders tandarts nu toch de stap gezet en fijn en rustig ontvangen.

Slecht

Niets geholpen nog steeds te los.

goed geholpen

goed uitgelegd

Goed behandeld

Mooie lokatie

uitstekend

uitstekend

Keurig

Vriendelijke tandarts, hele mooie nieuwe locatie, vriendelijke assistentes

Nieuwe omgeving, vertrouwde kwaliteit!

Zie boven

Behandelingen zijn prima verlopen rustig en vriendelijk alleen de stoel vond ik niet prettig en na lange tijd pijnlijk ook was het nogal gehorig.

Prima , nog ff door de verbouwing heen

Correct bekwaam en vertrouwd

Deskundigheid

Prima behandeld

Ik ben prima behandeld door Wesley. Hij nam de tijd voor me. Dankjewel! Ik heb 1 puntje en dat is de behandelkamer. Ik vond hem te gehorig.

hoppa

De knusheid is verdwenen, te wit, graag plafonposters plaatsen..Voor de rest primaa en wennen

Prima geholpen bij ervaren mondhygiënaniste

Als boven.

Gehorig

Als je wacht bij de behandelkamer kun je horen wat er tegen de behandelende patient wordt gezegd …. Niet echt fijn ihkv de privacy

Xxxxxxx

Xxxxxxxxx xxxxxxxx

Qua locatie erg achteruit gegaan.

De nieuwe locatie is erg gehorig en daardoor zeer onpersoonlijk. Privacy is ver te zoeken. Je kunt iedereen horen praten.

Prima behandeling

Ik heb vertrouwen in de behandelingen.

Mijn ervaring met tandarts Freek is heel goed . Hij geeft goede uitleg over de komende behandeling.

Heel blij

Voelde in de avond "iets" in een tand. Belde de volgende ochtend en kon meteen om 12.00 uur terecht. Daar was ik heel blij mee omdat ik over enkele dagen naar Curacao reis, ivm werk. Kundige tandarts en goede service!

Vriendelijk

De mondhygiënist was heel vriendelijk. Prima behandeling. Wel werd ik nogal nat in mijn gezicht.

Helaas de laatste tijd niet zo’n goede ervaringen meegemaakt.

Er is al 3 x een afspraak verzet door de praktijk zelf,waarom weten we niet. Gevraagd aan de balie die wisten ook niet veel te vertellen. En helaas geen fijne behandeling gehad de laatste keer.

fijne vakkundige behandeling

Altijd aardig, vakkundig personeel

Ok

Smidstraat 30

5431 Bh Cuijk

Over Samenwerkende Tandartsen Cuijk

Bij Samenwerkende Tandartsen Cuijk komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Cuijk op loopafstand van het NS station. De tandartspraktijk heeft drie ruim ingerichte behandelkamers. Naast de twee parkeerplaatsen die bij de praktijk horen en die aan de rechterkant van het gebouw liggen zijn er voldoende parkeermogelijkheden in de directe nabijheid van de praktijk. Hierbij is het gebruik van een parkeerschijf verplicht. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik.