Goed gecontroleerd.

Hij nam de tijd om alles goed te reinigen.

Fijn

Voor zover ik het kan beoordelen, vakkundig.

Snel en vriendelijk

Fijne tandarts

Als nieuwe klant kon ik snel terecht en wer op me gemak gesteld

klant vriendelijk

goed en vriendelijk

Geruststellend

Alhoewel ik een hekel heb om naar de tandarts te gaan heb ik wel een hele prettige en rustige tandarts. Ze gaat zorgvuldig en rustig te werk.

Fijne praktijk, met vriendelijke mensen

Op het moment dat ik een afspraak had bij mijn tandarts liep de afspraak uit door een spoedgeval. Er werd mij gevraagd of ik bezwaar had om door een andere tandarts geholpen te worden. Dat was prettig en ik vind dit goed opgelost!

prima behandeling

werd vriendelijk ontvangen ,behandeling was prima

vriendelijk

vriendelijk en rustig. Dat heb ik nodig omdat ik erg bang ben voor de tandarts

goede verzorging

goede servies vriendelijk personeel, allemaal oke.

Professional en klantvriendelijk

Professional en klantvriendelijk

fantastisch

goed, snel en deskundig personeel.

Professioneel, kennis en vriendelijk

Goede uitleg en behandeling

Ik kreeg uitleg met wat de tandarts ging doen, door de samenwerking met de tandartsassistente voelde ik me op mijn gemak.

Zeer goed en vertrouwelijk

Ondanks dat ik redelijk gestrest ben al ik naar de tandarts moet, heeft de assistente en de tandarts tijdens de behandeling mij op mijn gemak gesteld door te vertellen wanneer er wat gedaan werd. Ik was bang dat het pijn zou gaan doen maar ik heb er niets van gevoeld. Top gedaan.

Duidelijke uitleg en rustige communicatie

Ontspannen sfeer

Prima.

Fijne ervaring

Maar het is nooit prettig

Flexibel en kwalitatief goed

Ik was ietswat laat door het verkeer (3 minuutjes), werd netjes gebeld ipv meteen afgeschreven. Daarnaast fijn geholpen en goed voorgelicht.

Altijd mooi op tijd!

Rustig uitleg wat er gaat gebeuren . En wanneer men praat altijd dat je de tandarts kan zien dus niet achter je rug, heel.plettig.

Precies op tijd en prettige ontvangst

Snel geholpen

Door een medische behandeling moest er snel een tand getrokken worden, fijn dat dat snel kon.

Vriendelijk, aandacht.

De mondhygiëniste was vriendelijk. Het gebit werd met volle aandacht gereinigd.

Smidstraat 30

5431 Bh Cuijk

Over Samenwerkende Tandartsen Cuijk

Bij Samenwerkende Tandartsen Cuijk komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Cuijk op loopafstand van het NS station. De tandartspraktijk heeft drie ruim ingerichte behandelkamers. Naast de twee parkeerplaatsen die bij de praktijk horen en die aan de rechterkant van het gebouw liggen zijn er voldoende parkeermogelijkheden in de directe nabijheid van de praktijk. Hierbij is het gebruik van een parkeerschijf verplicht. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik.