Fijne tandarts die rustig doet en zijn werk zeer goed uitvoert

Freek is een fijne tandarts die een patiënt erg goed op zijn gemak kan stellen. De praktijk heeft een rustige uitstraling en vriendelijk personeel. Ik kom hier al jaren zonder angst en ben altijd correct geholpen.

Onpersoonlijk

Vindt het onpersoonlijk geworden Niet uitnodigen

Akkoord

Planning, behandeling en advies volgens wens verlopen

Heel goed!

Informatievoorziening is op orde, kundig en professioneel met oog voor de menselijke maat

heel goed

ondanks dat bas druk was heeft hij mij snel en goed geholpen

Snel en goed.

De tandarts had minder tijd nodig dan degene die het tandsteen verwijderde en gepolijst heeft. Degene die mij als laatst behandeld heeft is Anja, maar die kan ik niet kiezen.

Mooie praktijk, aardige mensen

Sandra is een hele goede en ervaren mondhygiëniste.

Nvt

Mijn kind heeft een beperking en kan het bezoek niet goed omschrijven daar ik niet bij het consult was maar de begeleiding kan ik geen antwoord hierop geven

Voelde me serieus genomen

Ik kwam v d eerste keer en vond dat spannend. Goed en serieus geholpen door Wesley. Ik noem deze naam hier omdat ik die onderaan niet kwijt kan.

goede communicatie

fijne samenwerking

Op tijd en prima behandeling

Ik vind het belangrijk dat afspraken op tijd zijn, accepteer uiteraard wel als er door omstandigheden vertraging is. De locatie is voor mij prima bereikbaar en op korte afstand, indeling gebouw is uitstekend.

Wel even moeten wachten tot ik aan de beurt was

Heel goed.

Alles goed geregeld.

Alles goed en netjes afgehandeld.

Freak is een goeie/fijne tandarts hij weet dat ik bang ben en stelt mij op mijn gemak.

Erg vriendelijk personeel en goed en snel geholpen

Een goeie eerste indruk . Prettig naar de kinderen toe dus de kinderen ontspannen.

Altijd vriendelijk en een super tandartsen praktijk

Balie te hoog

Als rolstoelganger is de balie veel te hoog.

Goede behandeling, maar afspraak wordt 9 vd 10 keer verzet

De behandeling is helemaal prima!! Heel blij mee. Maar bij zo goed als iedere afspraak die ik maak, wordt ik gebeld tegen de tijd dat de afspraak is om deze te verzetten. Dat dat een keer voorkomt is begrijpelijk, maar bijna altijd is echt te vaak. Iedere keer houd ik met mijn diensten rekening met de afspraak en dan is t extra zuur als deze weer wordt verzet.

Echt een hele fijne tandarts

Als nieuwe patiënt kan ik zeggen dat ik erg fijn en begripvol ben behandeld. Goede uitleg voor mijn behandelplan. Erg vriendelijk.

Even wennen aan de omgeving

Goed behandeld door de tandarts, goede uitleg ook gehad. Wel wennen aan de nieuwe omgeving, al die hokken komt over als massa produktie. Ook stom om de voeten te zien van iedereen. En wat ik kwalijk vindt is dat ik ook gesprekken mee kan luisteren. Daar moet wat aan gedaan worden, dat kan niet! Ook al 2x met telefoneren zijn jullie moeilijk te bereiken, heel lang een bandje gehad, bijna half uur, dit was voorheen nooit? Maar de tandarts was prima, heb normaal Roos maar voor mn hechtingen verwijderen een ander gehad, weet alleen zn naam niet.

Mijn tandarts heeft mij 'geholpen'over mijn angst om weer op controle te komen

Ik had in sept 2022 wer op jaarlijkse controle moeten komen. Ik stelde het echter steeds uit. Ik werd weer banger om te gaan...ok omdat ik bang was dat er bijv kronen geplaatst moesten worden in de toekomst. Ik kreeg inmiddels al wat problemen met mijn gebit. Had uiteindelijk toch een afspraak gemaakt. Tandarts besprak eerst met mij of ik een reden had....dat ik zo bang was om op controle te Komen. Alleen al dit bespreekbaar te maken, zorgde ervoor dat ik minder angstig werd. Ook legde ze goed uit wat er geconstateerd was en hoe verder met de behandelingen. Ik was erg opgelucht dat ik eindelijk gewas.

prettig ontvangst en netjes op orde

Geweldig Team

Mijn zoon en ik zijn weer geweldig geholpen door Freek. Er hangt een leuke en gezellige sfeer.

Smidstraat 30

5431 Bh Cuijk

Over Samenwerkende Tandartsen Cuijk

Bij Samenwerkende Tandartsen Cuijk komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Cuijk op loopafstand van het NS station. De tandartspraktijk heeft drie ruim ingerichte behandelkamers. Naast de twee parkeerplaatsen die bij de praktijk horen en die aan de rechterkant van het gebouw liggen zijn er voldoende parkeermogelijkheden in de directe nabijheid van de praktijk. Hierbij is het gebruik van een parkeerschijf verplicht. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik.