Mijn ervaring is zeer positief met deze tandartsenpraktijk.

Ze nemen de tijd voor je en zijn zeer behulpzaam, ook als je met kinderen langs komt. Ze leggen alles uit wat ze doen en laten ook op de computerscherm zien hoe hun tanden eruit zien.

Heel fijn ervaren

Zie boven

goed en netjes behandeld

goed en netjes

uitstekent geholpen

had een tand afgebroken van mijn onderproteze werdt direct geholpen

Goed ,maar vrij duur.

Redelijk positief ,maar mijn vorige tandartsen waren goedkoper.

Professionele

Deskundig en toegankelijk

Benadering vriendelijk en duidelijk Behandeling goed verlopen Deskundig Na de behandeling de mogelijkheid gegeven om bij evt pijn of Iets anders te bellen en alsnog terug te kunnen komen Dit is heel prettig .

Top!!

Goede en rustige uitleg en een goede behandeling

Prettige omgeving

Netjes in de nieuwe praktijk goed verzorgt en vlugge afspraken 1 min punt bij mondhyginiste nieuwe slijpboor en materiaal ik vind t zeer pijnlijk en heb ook 3 dagen nadat ik ben geweest pijn gehad aan tandvlees en een drukkend gevoel op de tanden gehad Dit had ik voorheen in oude praktijk nooit , verders bij tandarts zelf geen problemen alles goed gegaan

Goede, vriendelijke tandarts

Bij binnenkomst was ik vrij snel (op de afgesproken tijd) aan de beurt. De tandarts stelde zich netjes voor, vroeg of er nog bijzonderheden waren en ging daarna rustig en kundig mijn gebit bekijken. Ook zijn er nog tips gegeven voor een betere verzorging van het gebit die ik zelf kan doen. Mijn ervaring was goed.

Ben heel goed geholpen

Zeer tevreden.

Correcte behandeling, vakkundig, sociaal en in voor een grapje.

Vriendelijk, professioneel

Prettige persoonlijke behandeling

Heel vriendelijk ontvangen

Heel vriendelijk ontvangen mooie ruimte om behandeld te worden

Ik vertrouw zoveel mogelijk op een goede tandzorg bij u.

Hoewel mijn vertrouwen niet gedaald is vraag ik me toch af waarom de mondhygiëniste mij niet kan leiden tot een tweejaarlijkse behandeling bij haar. Zij vind het nodig dat ik vier maal per jaar door haar behandeld moet worden om een goede zorg te behouden. Als ik bij anderen informeer hoe het bij hen gaat zijn zij nogal verbaasd. Afgelopen dinsdag had ik een behandeling. De nieuwe locatie lijkt mij heel prettig.

Route mag duidelijker

Het was niet duidelijk of de aanmeldzuil bij jullie hoorde. Mede doordat beneden een briefje hing met: bovenaan de trap direct rechts. Ik ben er gewoon op gaan drukken en kon me zo aanmelden. Vervolgens hangt er een briefje wachtruimte aan de deurpost, bij de balie. Het was niet duidelijk dat de wachtruimte voorbij de balie is. Heb dus eerst een tijd staan wachten, totdat er een vrouw binnen kwam die direct voorbij de balie liep. Toen ben ik daar ook gaan kijken en daar zag ik de wachtruimte. De routing was dus niet helemaal duidelijk.

T

Als heel goed ervaren Tandtechniek Peter Pop

Fijne behandeling en duidelijke informatie

Ik ben iedere keer angstig om naar de tandarts te gaan. Hier bij Samenwerkende Tandartsen gaan ze daar goed mee om. Ze nemen de tijd en ze nemen mij serieus. Het advies is duidelijk, alles wordt goed uitgelegd.

Onpersoonlijk ontvangst

Sinds nieuwe gebouw erg onpersoonlijk ontvangst.

Fijn op tijd aan de beurt

Vriendelijk en snel geholpen De behandelkamers zijn wat gehorig

Heel tevreden ,mooie nieuwe locatie met een lift gelukkig .

Heel tevreden ,mooie nieuwe locatie met een lift gelukkig .

rust en op myn gemak gesteld

Zeer professionele en persoonlijke aanpak

Prettige manier van behandelen en goede advisering

Heel erg goed

Het was maar een heel korte behandeling

Vriendelijk en kundig

Zeer tevreden, ook mooi pand

Smidstraat 30

5431 Bh Cuijk

Over Samenwerkende Tandartsen Cuijk

Bij Samenwerkende Tandartsen Cuijk komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Cuijk op loopafstand van het NS station. De tandartspraktijk heeft drie ruim ingerichte behandelkamers. Naast de twee parkeerplaatsen die bij de praktijk horen en die aan de rechterkant van het gebouw liggen zijn er voldoende parkeermogelijkheden in de directe nabijheid van de praktijk. Hierbij is het gebruik van een parkeerschijf verplicht. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik.