Ondanks angst, best op mijn gemak.

Omdat ik nogal angstig ben voor de tandarts en deze graag vermijd was ik al 2 jaar niet geweest. Echter telkens als ik bij tandarts Freek kom voel ik mij op mijn gemak. Mvgr, Petra

Prima ervaring

Het is een prettige praktijk, goede uitleg Wordt over niets anders gesproken dan tand-gerelateerd. Geen persoonlijke belangstelling zoals ik dat voorheen wel elders gewend ben. Aan de ene kant prettig maar aan de andere kant weinig afleiding als je 2 uur in de stoel zit. Minst fijn is 2 assistentes naast de tandarts in dezelfde ruimte die achter je rug zitten te smiespelen. Beetje druk ook, al had ik het idee dat er eentje werd ingewerkt, maar dat wordt dan niet toegelicht. Beetje jammer

Goede ervaring

Duidelijk en goed!!!

Bij binnenkomst vriendelijk begroet door receptie Bij binnenkomst behandelaar vriendelijk begroet Er worden vragen gesteld over medicijnen en hoe jij je voelt en of er nog problemen zijn met het gebit. Daarna goed behandeld en gevraagd of het gaat. Na afloop weer vriendelijk gedag gezegd.

Niet meer erg om naar de tandarts te gaan

Sinds ongeveer 1978 kom ik al daar en ben altijd correct behandeld.

5 sterren

Ben zelfs heel bang voor de reiniging en heb altijd super veel pijn. Maar Marjolein is zo voorzichtig en doet de reiniging zo fijn, dat ik bij niemand anders meer wil gaan. Roos is al jaren mijn tandarts en ik ben heel tevreden. Ze is echt top!

super geholpen

ben goed en netjes geholpen zeer vriendelijk

Heel goed geholpen en prima advies gekregen

Prima geholpen en goed advies gekregen

Opdringerig

Het leek of de man mijn vrouw een nieuwe prothese door de trot wou duwen zit een beetje los klein beetje slijtage jekunt het eerst een beetje opvullen en dan later een nieuwe prothese ik had liever gehoord van misschien bij de volgende controle over denken voor een nieuwe prothese. Zoiets ben ik niet gewend. ( ik had al gereageerd)

Prima, snelle behandeling.

Zie boven

Snel en oke

Nieuwe tandarts die me goed heeft geholpen

Als zeer prettig ervaren.

Ook al was ik best nerveus voelde ik me best op mijn gemak. Dit was omdat alles werd aangegeven en uitgelegd. Daarnaast waren de tandartsen heel vriendelijk.

Vakkundig

Eerste controle gehad bij mijn nieuwe tandarts. Zijn zeer vakkundig en heb goed advies gehad!

Werd op een rustige manier behandeld

Mijn angst voor de tandarts was heel groot. Jaren niet geweest maar door iets moest ik naar de tandarts. Heb het overwonnen waardoor ik nu rustige ben geworden om naar de tandarts te gaan. Is nog niet leuk. Maar de behandelingen zijn ook beter en verdoven helpt goed zodat je niks voelt. Daar ben ik heel blij mee. Is even achteraf dat een je dikke mond hebt maar dat gaat wel weer weg. Een hele fijne en geruststellende tandarts. Super is dat. Altijd netjes en vriendelijk en goede uitleg wat hij of zij gaat doen.

Goede behandeling

De juiste behandeling gehad voor een nieuw gebit.

Tevreden

We zijn netjes geholpen mijn vrouw en ik

Ze doet het goed

Erg fijne mondhygiëniste. Ze legt het uit en is duidelijk.

Snelle adequate behandeling

Ik werd op de afgesproken tijd behandeld en de gebitsreiniging werd aansluitend zonder nieuwe afspraak uitgevoerd.

prettige ervaring.

goede communicatie

Zeer positief en goed

Uitstende behandeling

Goede en rustige behandeling , met duidelijke uitleg

Nieuw concept dat tandarts twee patiënten tegelijk behandeld waardoor hii mij 1 minuut gezien heeft

Ik ben behandeld door assistente ipv eigen tandarts, hij was een ruimte naast mij iemand anders aan het helpen. Normaal gesproken is dit niet zo, nieuw concept sinds de verhuizing?

Duidelijke omschrijving van wat er gebeuren gaat, prettig in de omgang.

Smidstraat 30

5431 Bh Cuijk

Over Samenwerkende Tandartsen Cuijk

Bij Samenwerkende Tandartsen Cuijk komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Cuijk op loopafstand van het NS station. De tandartspraktijk heeft drie ruim ingerichte behandelkamers. Naast de twee parkeerplaatsen die bij de praktijk horen en die aan de rechterkant van het gebouw liggen zijn er voldoende parkeermogelijkheden in de directe nabijheid van de praktijk. Hierbij is het gebruik van een parkeerschijf verplicht. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik.