netjes en goed

netjes vriendelijk

Het was goed

Het was goed

Fijne, kundige tandarts en assistenten.

Altijd fijn om bij deze tandarts en assistenten te komen. Kundig, aardig. De nieuwe praktijk is prachtig.

Zoals altijd vlot en goed geholpen.

De mondhygieniste heeft weer netjes het gebit behandeld. De tandarts zijn controle /behandeling ,is weer als zeer goed ervaren.

Was even wennen.

Nieuwe praktijk. Was even wennen.

De mondhygiëniste nam voldoende tijd voor uitleg en behandeling.

geweldig

Vakmensen!

Kan snel terecht met een probleem of pijn,zijn superlief en kundig

Goede zorg in een onpersoonlijke verpakking

Het personeel, tenminste degene die ik ken, is vertrouwd en prettig en daar voel ik mij in goede handen. De nieuwe praktijk oogt wat afstandelijk, kleurloos en kunstloos én is erg gehorig. Ik heb het als storend ervaren dat er de hele tijd door de kamer gelopen werd tijdens de behandeling en dat ik delen van gesprekken kon horen die mij niets aangingen. Samenwerkende Tandartsen doe daar iets aan ‘Open up for better care’

Prima.

Mooie nieuwe locatie en afspraak naar wens.

goed ontvangen

Heel vertrouwd ook goed uitglegd allemaal Gr.

tevreden

Het is super fijn om naar de tandarts te gaan

De gene die mij geholpen heeft is duidelijk in wat hij gaat doen en zijn werk ziet er altijd super mooi eruit

goede behandeling, goede uitleg

goede behandelingen

netjes behandeld en uitleg

Gewoon goed

Op tijd

Fijn dat een afspraak ook op de afgesproken tijd begint en je niet nog een hele tijd moet wachten.

Voor de zoveelste keer een invaller.

Sinds ik hier kom nog geen 2x dezelfde tandarts gehad.

Zorg is goed

De zorg die de mondhygiëniste levert is erg fijn. Kundig, vriendelijk en meedenkend. De baliemedewerkster had er naar mijn mening minder veel zin in die avond en reageerde wat geïrriteerd Jammer dat het gebouw (en behandelkamers) nog zo kaal is, maar wellicht komt dit omdat het nog pril is

Heel fijn behandeld

De arts neemt alle tijd, wat ik hel belangrijk vindt.

Nieuwe praktijk, weinig privacy

Fijn en betrokken assistente en tandarts. Echter, vond ik de privacy op de nieuwe locatie niet prettig. Twee kamers zijn met elkaar verbonden, waardoor ik het verhaal van de patiënt naast mij kon volgen. Andersom waarschijnlijk ook. Daarnaast kon ik vanuit de wachtkamer het gebit (röntgen) van een andere patiënt zien, omdat je gemakkelijk met het grote computerscherm kunt meekijken.

Vriendelijk en behulpzaam

Ben zeer tevreden over mijn behandeling

Redelijk

Mijn ervaring is dat ik een half uur moest wachten op een behandeling (dat is normaal eerst gaat mijn vrouw en dan ik) bij de mondhygieniste, dat de wachtkamer erg rumoerig is zelfs erg druk aan geluid door dat er geen afscheiding is tussen de balies en de wachtkamer.

Neem de tijd om alles uit te zoeken. Qua luisteren en testen

Neem de tijd om alles uit te zoeken. Qua luisteren en testen

Smidstraat 30

5431 Bh Cuijk

Over Samenwerkende Tandartsen Cuijk

Bij Samenwerkende Tandartsen Cuijk komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Cuijk op loopafstand van het NS station. De tandartspraktijk heeft drie ruim ingerichte behandelkamers. Naast de twee parkeerplaatsen die bij de praktijk horen en die aan de rechterkant van het gebouw liggen zijn er voldoende parkeermogelijkheden in de directe nabijheid van de praktijk. Hierbij is het gebruik van een parkeerschijf verplicht. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik.