Gewoon goed

Duidelijk wat ze gaan doen en wat de status is

Ik ben prima geholpen.

Anja heeft me goed opgevangen. Ze toonde begrip voor mijn situatie en vroeg meerdere keren of ik het nog kon volhouden. Ik miste wel de mogelijkheid om tussendoor mijn mond te kunnen spoelen.

Prima ervaring

Prima ervaring

Keurig snel vakkundig

Vriendelijk

ben er nog maar 1 maal geweest

n.v.t

gewoon goed

Fijne tandarts goede ervaringen mee

Goed en kundig

Bekwame en aardige mensen

Fijne tandartsenpraktijk. Bekwame aardige mensen. Als er iets is denken ze graag mee en helpen je zelfs. Fijne rustige telefonisten, erg fijn in deze hectische maatschappij.

perfect preventief onderhoud

perfect preventief onderhoud

goede ontvangst, mooi op tijd en een luisterende mondverzorgster. gewoon goed

Goede behandeling

Mooie nieuwe inrichting, echter tijdens de behandeling kun je de andere naastliggende kamer horen.

Goed en snel geholpen

Goed en niet te lange wachttijd

Aardige tandarts, niet gehaast. Rekening daarentegen is erg hoog t.o.v. de behandeltijd

Goede behandeling

Fijne en prettige behandeling . Goede uitleg en zeer vriendelijk.

Uitstekend geholpen

Alles perfect volgens plan verlopen

Kiesje verwijderen ging soepel

Ik hoefde niets te doen, kon zelfs heerlijk liggen en weg doezelen. Alleen mijn mond open houden. De verdoving werkte optimaal

Ik ben zeer goed geholpen

Dat het zo blijft als het nu gaat

Goed overleg en opties

Mijn kies zat los. Tenminste het aangevulde stuk. Maar dat was niet meer te redden omdat er een ontsteking in zat. Dus de kies moest eruit. Daarna werden de opties ook nog besproken wat nu. Fijne uitleg en zorg rondom dit

Onwennig

Omdat ik eerst bij tandarts Franken zat en nu dat het heel anders gaat alles en veel minder persoonlijk vind ik het niet fijn. Mvg Raymond Hendriks

Prima en snel geholpen met ern uitstekend advies.

Heel goed

Luister goed werken goed eigenlijk niks op aan te merken

Prettig

Goed geholpen, goede hulpverlening.

Prima behandeling en goede voorlichting

Zie boven.

Betjes behandeld

Vond mijn behandeling eigenlijk overbodig maar wel wat tips gehad

Smidstraat 30

5431 Bh Cuijk

Over Samenwerkende Tandartsen Cuijk

Bij Samenwerkende Tandartsen Cuijk komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Cuijk op loopafstand van het NS station. De tandartspraktijk heeft drie ruim ingerichte behandelkamers. Naast de twee parkeerplaatsen die bij de praktijk horen en die aan de rechterkant van het gebouw liggen zijn er voldoende parkeermogelijkheden in de directe nabijheid van de praktijk. Hierbij is het gebruik van een parkeerschijf verplicht. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik.