goed personeel

je wordt altijd goed ontvangen en ze zeggen altijd wat ze gaan doen.

Geweldig team.

Ik zit al ruim 30 jaar bij deze praktijk, woon zelf in Nijmegen maar ga graag een stukje verder reizen. je wordt altijd goed geholpen. Een fijn team. Sandra Heijmans krijgt van mij een dikke 10.

Tandreiniging is goed

Tandreiniging door mondhygiënist is wel goed. Minder tevreden over tandarts. Heb het gevoel alsof ze vooral alleen aan geld denken. Bijvoorbeeld even een foto maken of toch maar voor de zekerheid alvast een mogelijk toekomstig gaatje vullen. Ik had toegestemd, maar achteraf wel spijt. Het was niet nodig namelijk.

zeer soepel bij het maken van afspraken

goed en snel geholpen

goed en snel geholpen

Mooie inrichting,

Prettig

Nooit gedacht dat ik het nog eens gezellig zou vinden om naar de mondhygiëniste te gaan. Dank je wel Sandra( cuijk)

Snel behulpzaam ben tevreden.

Snel behulpzaam ben tevreden.

klantvriendelijk en snel geholpen

ik werd snel en vriendelijk behandeld, ik had geen afspraak, maar het gebit was gebroken en werd meteen binnen enkele uren gemaakt

Behandeling in lijn van verwachting,resultaat goed.

Een behandeling met vooraf goede uitleg ook tijdens de behandeling.

Heel erg tevreden .

Zorgzaam vriendelijke tandarts en assistent.

Tevreden na de 1e kennismaking

Open en spontaan ontvangen bij ons 1e bezoek. Wel wat achterstallig onderhoud voorgeschreven gekregen met een flinke begroting...

Vriendelijk

Super fijn en lief behandeld

Gevoel dat ik goed behandeld ben.

Prima ervaring en service in de nieuwe locatie.

Zeer prettig en professioneel

Duidelijke uitleg en zeer professionele aanpak

Vriendelijk

Prima geholpen, vriendelijk en de mondhygiënist legde uit wat hij doen ging.

geen problemen

Fijn contact en behandeling

Fijne lokatie zorgvullige controle

Minder goed

Al ruim 1,5 jaar probeer ik naar de mondhygiëniste te gaan. Dit lukt steeds niet. Dat kan dan nog, echter vind ik dan dat de tandarts wel het tandsteen en dergelijke kan weghalen.

een super mooie nieuwe praktijk straalt veel rust uit mooie behandel kamers fijn personeel nemen ruim de tijd voor je ben zeer ☺

Altijd prima bij onze praktijk is

Elke bezoek voor mij is een grote hulp voor mijn tandklachten.

Zomaar afspraken wijzigen

Sinds een half jaar komt het regelmatig voor dat samenwerkende tandartsen Cuijk zelf afspraken eenzijdig wijzigde, zonder mij hierover te bellen en of smsen. Sinds kort sturen zij alleen maar een mail ter kennisgeving, en dit hebben zij in mijn geval de dag van te voren verstuurd. Helaas kijk ik niet elke dag in mijn mailbox, en heb ik hierdoor al meerdere afspraken gemist. Het is simpelweg amateuristisch geworden. Ook is het maken van een combi afspraak simpelweg onmogelijk geworden, aangezien samenwerkende tandartsen Cuijk maar niet genoeg tandartsen kan contracteren, ik zou het liefst vandaag nog een andere partij zoeken.

klantvriendelijk

er wordt met je meegedacht en overlegd in een vriendelijke sfeer .

Een ervaring zonder pijn!

Mijn ervaring met de mondhygiëniste was erg prettig. Ik heb op geen enkel moment pijn ervaren. Dat was in het verleden wel eens anders.

Smidstraat 30

5431 Bh Cuijk

Over Samenwerkende Tandartsen Cuijk

Bij Samenwerkende Tandartsen Cuijk komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Cuijk op loopafstand van het NS station. De tandartspraktijk heeft drie ruim ingerichte behandelkamers. Naast de twee parkeerplaatsen die bij de praktijk horen en die aan de rechterkant van het gebouw liggen zijn er voldoende parkeermogelijkheden in de directe nabijheid van de praktijk. Hierbij is het gebruik van een parkeerschijf verplicht. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik.