Vriendelijk geholpen.

Roos was ziek naar huis gegaan. Haar collega heeft het van haar overgenomen heel fijn dus kon even goed worden geholpen.

Ik ben tevreden over de manier van behandelen, echter er is de laatste keer iets mis gegaan met de afspraak. Bij het invullen van de zuil is de aanmelding niet doorgekomen. Zodoende heb ik heel lang moeten wachten wat niet normaal niet gebruikelijk is. Bij navraag van de receptioniste kwam dit aan het licht en zij heeft toen actie ondernomen waardoor ik snel aan de beurt was.

Nette praktijk punctueel.

Nette praktijk met goed gekwalificeerd personeel. Korte wachttijden weinig uitloop. Ten opzichte van de oude lokatie minder persoonlijk . Mijn ervaring is alleen gericht op 4dental geen ervaring met de tandartsen aldaar gehuisvest.

Goed geholpen een fijne rustige tandarts

Heel fijn ik was helemaal niet gespannen. Reden omdat ik in mijn vroegere jaren iets verschrikkelijk heb mee gemaakt wat een grote trauma is geworden.

prima behandeld

Vriendelijk en deskundig

Professioneel

Destijds overgestapt nu weer terug . Destijds vond ik dat de praktijk achter bleef op dat gebied, en toen was er ook een groot verschil met de CDC tandartsenkliniek . Maar dat is nu niet meer het geval . Dus top !

Snel en kundig geholpen

Duidelijke uitleg

Super tevreden

Super tevreden

Vriendelijke en professionele behandeling.

Duidelijke uitleg wat de mondhygiëniste gaat doen. Zeer vriendelijk en professioneel.

altijd deskundig, correct en zeer netjes, hygienisch

Prima behandeling Ze was zeer vriendelijk

Ze was zeer vriendelijk en duidelijk wat ze ging doen.

Vriendelijk en rustig geholpen

Door mijn angst lang niet naar een tandarts geweest. Bang ben ik nog steeds, maar door de rustige benadering toch weer voor controle geweest.

Heel goed!

Snel geholpen, allemaal vriendelijke, behulpzame mensen , ik zou niet weten hoe het nog beter kan! Top!

Erg fijn

Ik ben erg goed geholpen, ze nemen de tijd en leggen alles goed uit.

Mondhygieniste

Was prima

Goed behandeld

Vriendelijk

Goede communicatie

Duidelijk en rustige uitstraling van de tandarts.

Vriendelijk en deskundig

Zeer prettig

Bij allebei mijn afspraken vond ik de manier waarop ze met me omgingen zeer fijn.

Patiënt vriendelijk

Fijne praktijk met vriendelijke mensen. Je krijgt goede uitleg wat ze gaan doen als behandeling en deskundig advies.

Ik vindt het heel prettig om naar de tandarts tegaan

Dus prettig.

Niets op aan te merken !

n.v.t.

Goed en rustig

Vriendelijk en houd rekening met de wens vd patiënt.

Vriendelijk en rustig .

De behandeling was goed en naar volle tevredenheid.

Smidstraat 30

5431 Bh Cuijk

Over Samenwerkende Tandartsen Cuijk

Bij Samenwerkende Tandartsen Cuijk komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Cuijk op loopafstand van het NS station. De tandartspraktijk heeft drie ruim ingerichte behandelkamers. Naast de twee parkeerplaatsen die bij de praktijk horen en die aan de rechterkant van het gebouw liggen zijn er voldoende parkeermogelijkheden in de directe nabijheid van de praktijk. Hierbij is het gebruik van een parkeerschijf verplicht. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik.