Goede ervaring

Er wordt goed uitgelegd wat de behandeling is aan de hand van de klacht.

Vakkundige en soepele samenwerking bij een haastklus

De manier waarop Roos va Osch iedere keer rustig en vakbekwaam uitleg geeft over de te verwachten behandeling en die dan ook zo professioneel uitvoert geeft vertrouwen en zorgt voor verminderde 'stress'.

Vriendelijke asistente en tandarts

Onpersoonlijk binnen komen

Voor de eerste keer binnen komen en er wordt verteld bij Bali heb je je aangemeld.? Jammer dat de persoonlijkheid eraf gaat…

uitstekend

uitstekende behandelingen

menselijk behandeld!

als je binnenkomt, even een gesprekje om je gerust te stellen. prettig!

No

specialisten lijken er goed aan toe, helaas is de frequentie van spoedbezoeken door toedoen van de tandarts/tandartsassistente/hygiënist of uitval schokkend.

Zeer tevreden.

Ik heb behoorlijke angst voor tandartsen en doktoren. Gelukkig werd ik vriendelijk, rustig en begrijpend geholpen. Zo heb ik weer wat vertrouwen gekregen om de volgende stap naar de kaakchirurg te zetten na mjn vakantie.

Bijzonder fijne en goede behandeling

Zeer vriendelijk, goede uitleg. Door Lisa, mondhygiëniste

Goed geholpen en een fijne praktijk.

Fijn als je altijd dezelfde tandarts hebt die weet dat je beetje angstig bent.

Ik was blij dat ik meteen kon komen

Snel geholpen en keurig werk geleverd

Ik ben nieuw alleen controle verdere behandeling eind juli.

Punctuele benadering, efficiënt

Alles op tijd. Vriendelijk, to the point.

Heel goed

Heel goed. Selamlar afspraak en heel goed behandelen, heel goed uitgelecht. Mooie complex. Heel goed zo door.

Heel goed

Altijd dezelfde tandarts (Freek) altijd vriendelijk meestal de zelfe assistente

XXX

Zoals altijd op tijd

Zeer goede behandeling bij de mondhygiëniste zoals altijd

Vriendelijk en deskundig

Prima. Enige aandachtspunt is het aantal keren dat afspraken verzet worden….

Goede tandheelkundige zorg

Vriendelijke tandarts , neemt de tijd en verstaat zijn vak

De ervaring is goed

Prettige ontvangst

Ontvangst oké en behandeling goed en duidelijk

Goede uitleg wat de beste keuze is voor het behoud van het gebit.

Er wordt de tijd genomen om de mogelijkheden te bespreken met hun voor en nadelen, zodat je de beste keuze kunt maken.

Vriendelijk geholpen.

Roos was ziek naar huis gegaan. Haar collega heeft het van haar overgenomen heel fijn dus kon even goed worden geholpen.

Smidstraat 30

5431 Bh Cuijk

Over Samenwerkende Tandartsen Cuijk

Bij Samenwerkende Tandartsen Cuijk komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Cuijk op loopafstand van het NS station. De tandartspraktijk heeft drie ruim ingerichte behandelkamers. Naast de twee parkeerplaatsen die bij de praktijk horen en die aan de rechterkant van het gebouw liggen zijn er voldoende parkeermogelijkheden in de directe nabijheid van de praktijk. Hierbij is het gebruik van een parkeerschijf verplicht. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik.