Mijn ervaring is altijd goed

Nog nooit klachten gehad over de praktijk of de tandartsen

Heel goed.

Ik vind het altijd rustig en ze zijn altijd heel vriendelijk.

Tevreden

Prima tandartsen praktijk

Prima geholpen, Vriendelijk personeel afspraak netjes op tijd.

goed gedaan als nieuw

prima prothese weer helemaal nieuw

Prettige omgeving en geen wachttijd.

In een prettige omgeving op de afgesproken tijd behandeld. Keuze voor wel of geen verdoving.

Zorgzaam en kundig uitgevoerde behandeling.

De tandarts weet je altijd op je gemak te laten voelen en is professioneel en zorgzaam.

Goed en fijne tandarts

Goed en en fijne tandarts

Welk prettig geholpen

Geweldig goed

Men wordt fijn geholpen

Ik ben goed behandeld door DR de Kok

vriendelijk

bij aankomst werd ik vriendelijk ontvangen en ook tijdens de behandeling

Netjes gewerkt

Is goed

Geduldig

Ik heb ontzettend veel angst voor de tandarts, de betreffende tandarts was erg geduldig en stelde me gerust. Geen vervelende ervaring.

Ben vriendelijk en TOP behandeld!

Helemaal goed! Ben heel tevreden!

Ik werd tussendoor met een klacht snel en doeltreffend geholpen

Tevreden

Weer geweldig behandeld door Sandra.

Sandra zorgt er goed voor dat mijn gebit weer schoon is.

Super fijn om zo snel geholpen wordt

Mijn vulling was in de weekend afgebroken, gelukkig kon ik dinsdagmiddag al terecht. R. Munniksma is hele fijne behandelaar. Zij legt stap voor stap uit over de handelingen en stel de patiënt gerust. Als je kind fobie hebt voor tandarts, moet je echt bij haar zijn echt fijn.

Netjes optijd geholpen en vriendelijk tandarts! Mis alleen nog de poster van Jan van Haasteren die eerst ging in het oude pand.

Mooi op tijd , vriendelijk en mooie nette uitstraling prakrijkruimten

Goede service, prettige behandeling en goede uitleg

netjes geholpen

Snel en deskundig geholpen

Ik ben snel en deskundig geholpen door Peter.

Meer dan tevreden.

Altijd openstaan voor oplossingen. Ook nu weer top geholpen. Complimenten....

Smidstraat 30

5431 Bh Cuijk

Over Samenwerkende Tandartsen Cuijk

Bij Samenwerkende Tandartsen Cuijk komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Cuijk op loopafstand van het NS station. De tandartspraktijk heeft drie ruim ingerichte behandelkamers. Naast de twee parkeerplaatsen die bij de praktijk horen en die aan de rechterkant van het gebouw liggen zijn er voldoende parkeermogelijkheden in de directe nabijheid van de praktijk. Hierbij is het gebruik van een parkeerschijf verplicht. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik.