Kwaliteit zonder poespas

Korte wachttijd, vriendelijke personeel, eerlijke feedback over de kwaliteit van je gebit. Geen onnodige behandelingen maar wel de juiste. Tip van flip: Loes, die ik hierboven ook beschrijf, kan ik hieronder niet selecteren in de optie wie mij als laatste heeft behandeld.

Fijne mensen

Even wennen grote praktijk maar zeer vriendelijk.

goed, vrioendelijk

Goede behandeling

Goede behandeling

Fijne tandarts

Fijne tandarts

ok

Freak is zo zorgzaam en de assistente ook,heel erg goed

Uitstekend 10

uitmuntend

bel en je word snel behandeld

Fijn behandelt door Mondhygiëniste en Tandarts Freek

Ze hadden belangstelling.Bij binnenkomst wordt er gevraagd door beiden hoe het met je gaat .Het zijn kleine dingen maar worden wel gewaardeerd.

hoefde niet lang te wachten. Had een vraag over een bepaalde tand, hier werd alle tijd voor genomen. En kreeg een vriendelijk en duidelijk antwoord. Zowel door Freek als door de mondhygiënste.

Prima.

Ik vond het een goede controle. Er was niet veel bijzonders aan de hand. Gewoon een halfjaarlijkse controle.

Prima ervaring

Rustige en goed e uitleg wat er gedaan gaat worden

Gewoon goed

Nadat de vulling uit mijn tand was gevallen. Kon ik de dag erna al komen. Freek heeft de vulling weer vakkundig geplaatst.

Fijne praktijk

Goed geholpen.

Goed behandelt

Tevreden

Tevreden Niet hoeven wachten. Er moest een kleine vulling gedaan worden, daar hoefde ik geen nieuwe afspraak voor te maken kon binnen een half uur.

Een goede, plezierige ervaring

Vriendelijkheid en duidelijk

GA MET PLEZIER NAAR DE TANDARTS.

GOEDE EN RUSTGEVENDE BEHANDELING.

Tevreden

Fijn geholpen

Het verliep allemaal prima!

Rustig en netjes gedaan

Keurig behandeld en afgeleverd

Geen opmerkingen

Fijne uitleg en kennis van zaken

Netjes behandeld. Goed resultaat en fijn dat je een reminder krijgt

Goede sfeer.

Tandarts Freek Schuurbiers is altijd vriendelijk en rustig, nooit problemen mee. Ook belangstellend naar mijn welzijn toen mijn man was overleden.

Smidstraat 30

5431 Bh Cuijk

Over Samenwerkende Tandartsen Cuijk

Bij Samenwerkende Tandartsen Cuijk komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Cuijk op loopafstand van het NS station. De tandartspraktijk heeft drie ruim ingerichte behandelkamers. Naast de twee parkeerplaatsen die bij de praktijk horen en die aan de rechterkant van het gebouw liggen zijn er voldoende parkeermogelijkheden in de directe nabijheid van de praktijk. Hierbij is het gebruik van een parkeerschijf verplicht. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik.