Goed en snel geholpen

Goed kunnen overleggen met tandtechnieker

Goed geholpen door de mondgianiste

Alles is goed geregeld

Deskundig.

Afspraak klopte volgens schema. Fijne tandarts.

Prima behandeling

Wat ik waardeer bij de Samenwerkende Tandartsen Cuijk is, dat de afspraak die gemaakt is op tijd wordt nagekomen. De behandeling wordt gedaan binnen de tijd die er is gereserveerd. Nieuwe afspraken worden digitaal bevestigd.

Prima geholpen

Vriendelijk goed verteld wat de situatie van mijn gebied is

Minder persoonlijk en minder privacy dan vorige locatie

Door de open ruimte kan het gesprek van de naastgelegen ruimte gevolgd worden ivm privacy wat minder gelukkig gekozen. Ik snap dat de nieuwe manier van werken efficiënter is maar voor de klant een stuk minder persoonlijker. Voorheen werd je door de tandarts ontvangen en was er ruim tijd voor. Nu komt de tandarts ff snel een kijkje nemen en wordt de rest door mondhygiëniste gedaan, dat is iedere keer een ander persoon.

Alles naar wens

Goede uitleg en goede controle

Prima in orde , vriendelijk en netjes

factuur klopt niet en het is te duur

gene omschrijving

zeer nette nieuwe praktijk en goede en juiste behandeling

Helemaal perfect

Ik kan er niets aan toevoegen

Goed en adequaat geholpen

De ontvangst was goed. Geen lange wachttijd en samenwerking tussen hygiëniste en tandarts heel efficient

Het zag er mooi uit

Vlotte en goede service.

Goed en fijn ontvangen en geholpen

Goed!

goed geholpen

ben tevreden over de behandelijng

Fijn geholpen.

Goed en op tijd volgens afspraak geholpen

Fijne vriendelijke tandartsenpraktijk

Al vele jaren prettige ervaring met deze praktijk, ook wanneer je bijv graag een andere mondhygiënist wenst je dit ook kan aangeven!

Snel en goed

Vriendelijk personeel

Goed geholpen en goed advies gekregen

Vriendelijke tandarts Goed geholpen en vriendelijke uitleg.

Geen opmerkingen

prima ervaring

ben pas nieuw hier maar tot nu toe goede ervaring; op tijd geholpen en goede uitleg.

Prima.

Ondanks het feit dat ik een hekel heb aan dit soort opdrachten wil ik toch mijn mening geven. Na een prettig telefoongesprek werd ik vriendelijk ontvangen in de, goed toegankelijke, praktijk.

Smidstraat 30

5431 Bh Cuijk

Over Samenwerkende Tandartsen Cuijk

Bij Samenwerkende Tandartsen Cuijk komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Cuijk op loopafstand van het NS station. De tandartspraktijk heeft drie ruim ingerichte behandelkamers. Naast de twee parkeerplaatsen die bij de praktijk horen en die aan de rechterkant van het gebouw liggen zijn er voldoende parkeermogelijkheden in de directe nabijheid van de praktijk. Hierbij is het gebruik van een parkeerschijf verplicht. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik.