Super goed geholpen.

Vriendelijke tandartsen

Professionele mensen, lief en zorgvuldig

Deze keer nam ik voor het eerst mijn dochtertje van 2.10 jaar mee naar de tandarts en Roos nam uitgebreid de tijd om haar gerust te stellen, haar tandjes te bekijken en er een leuke ervaring van te maken. Fijne professionals.

Redelijk tot goed

Werd op je gemak gesteld vond ik goed

Goed ervaren

Goed ervaring erg vriendelijk goede service

Mijn ervaring was goed geholpen

Ze waren vriendelijk goed uitlag ik was de vrede wat vertelt hebt. Ik hoeft niet lang wachten .

Helemaal tevreden

Goed en een luisterend oor

De voor en nadelen besproken dat geeft een goed gevoel

Professioneel

Erg zorgzaam en professioneel

Zeer klantvriendelijk

Vroegere angst voor tandarts is nagenoeg weg

Heel goed

Mijn ervaring is goed

Aanmelden

Ik wilde me aanmelden. Dat ging niet goed met de aanmeldzuil De persoon achter de balie heeft mij aangemeld.

Fijne duidelijke behandeling

Fijne behandeljng goed uitgelegd wat ze gaan doen en vriendelijk behandeld

alles zeer goed.

uitstekende tandarts en uitstekende mondhygieniste

Lieve mondhygiëniste, snelle tandarts

Het meisje wat mijn gebit heeft schoongemaakt was heel voorzichtig, ik heb er bijna niks van gevoeld. Het viel mij op dat de vorige mondhygiëniste veel grondiger te werk ging, en mijn gebit frisser aanvoelde na afloop. Weet eigenlijk niet wat ik nou fijner vond….. De tandarts heeft 1,5 minuut in mijn mond gekeken en wat met de palpator beetje gevoeld en verteld dat ik hier en daar wat ontstoken tandvlees heb. En was weer weg, ik heb niet begrepen wat ik eraan kan doen (naast wat ik al doe thuis) Ben benieuwd naar de rekening ;-)

Prettig

Alles prima

Prima praktijk, vriendelijke mensen

Je word goed en snel geholpen :)

Prettig

Jeugdtrauma van vroeger voor de tandarts. Ik ben nu 3x in 2 dagen geweest en word steeds op me gemak gesteld en heel prettig behandeld. 3 verschillende assistenten gehad en alle 3 super lief!!!

Heel vriendelijk en ontspannen sfeer

Mooie praktijk met fijne tandarts die alles goed uitlegt en vriendelijke assistentes.

Fijne tandarts , wordt goed geholpen , goede uitleg, als ik bel voor tussen door altijd vlug geholpen

Snelle behandeling

Mooie moderne praktijk.

Erg relaxed

Iedereen was erg rustig. Alles werd rustig uitgelegd wat ik als zeer prettig heb ervaren.

goed en vertrouwd.

Omgeving goed en hygienisch.

Smidstraat 30

5431 Bh Cuijk

Over Samenwerkende Tandartsen Cuijk

Bij Samenwerkende Tandartsen Cuijk komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Cuijk op loopafstand van het NS station. De tandartspraktijk heeft drie ruim ingerichte behandelkamers. Naast de twee parkeerplaatsen die bij de praktijk horen en die aan de rechterkant van het gebouw liggen zijn er voldoende parkeermogelijkheden in de directe nabijheid van de praktijk. Hierbij is het gebruik van een parkeerschijf verplicht. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik.