Vriendelijk en op tijd geholpen

Vriendelijk en wordt op tijd geholpen. Ik kan er snel terecht.

Goede ervaring

Zelf ben ik wat banger voor injecties enzo, hier was veel begrip voor in tegen stelling tot bij mijn vorige tandarts. Dat vind ik enorm fijn.

Vertrouwelijk deskundig en informeel

Prettige informele benadering en prima behandeling. Aandachtspunt: het maken van een afspraak loopt nog niet naar wens aangezien er nog iemand in de praktijk met dezelfde achternaam en voorletter is. Nu al voor de tweede keer. Wellicht als we een andere dag afspreken zal dit geen problemen meer opleveren

Onverwacht uur in de stoel

Door een leerling die stage liep uur in de stoel voor een gaatje.verder niet erg maar geef het door....

Op tijd op de afspraak. Geen wachttijd gehad

Super service

Tandarts en tandartsassistente zijn altijd super vriendelijk. Ben er vlot geholpen. Zijn deskundig en vertellen tussendoor wat ze aan je gebit gaan doen. Geven ook tips mee voor een betere gebitsverzorging.

prettig geholpen

prettig en vriendelijk geholpen.

Wordt goed geholpen. Secretaresse (s) staan je goed te woord.

Jullie doen je werk uitstekend

Werd netjes ontvangen er werd goed uitgelecht wat men ging doen. zeer geruststellend

Tamara heeft mij heel goed geholpen , door haar ben ik nu van mijn kiespijn af! Dankjewel voor her bellen tamara!

Prima praktijk.

Niks mis mee.

Vriendelijke behandeling.

Vriendelijke afspraak en behandeling.

Snelle en vriendelijke afspraak en behandeling.

Fijn

Voel me goed op mw gemak en word heel goed geholpen

erg goed

Fijne en goede behandeling.

Alles was goed

Altijd goed

Altijd op tijd en altijd vriendelijk

Ondanks angst, best op mijn gemak.

Omdat ik nogal angstig ben voor de tandarts en deze graag vermijd was ik al 2 jaar niet geweest. Echter telkens als ik bij tandarts Freek kom voel ik mij op mijn gemak. Mvgr, Petra

Prima ervaring

Het is een prettige praktijk, goede uitleg Wordt over niets anders gesproken dan tand-gerelateerd. Geen persoonlijke belangstelling zoals ik dat voorheen wel elders gewend ben. Aan de ene kant prettig maar aan de andere kant weinig afleiding als je 2 uur in de stoel zit. Minst fijn is 2 assistentes naast de tandarts in dezelfde ruimte die achter je rug zitten te smiespelen. Beetje druk ook, al had ik het idee dat er eentje werd ingewerkt, maar dat wordt dan niet toegelicht. Beetje jammer

Goede ervaring

Duidelijk en goed!!!

Bij binnenkomst vriendelijk begroet door receptie Bij binnenkomst behandelaar vriendelijk begroet Er worden vragen gesteld over medicijnen en hoe jij je voelt en of er nog problemen zijn met het gebit. Daarna goed behandeld en gevraagd of het gaat. Na afloop weer vriendelijk gedag gezegd.

Niet meer erg om naar de tandarts te gaan

Sinds ongeveer 1978 kom ik al daar en ben altijd correct behandeld.

5 sterren

Ben zelfs heel bang voor de reiniging en heb altijd super veel pijn. Maar Marjolein is zo voorzichtig en doet de reiniging zo fijn, dat ik bij niemand anders meer wil gaan. Roos is al jaren mijn tandarts en ik ben heel tevreden. Ze is echt top!

super geholpen

ben goed en netjes geholpen zeer vriendelijk

Heel goed geholpen en prima advies gekregen

Prima geholpen en goed advies gekregen

Smidstraat 30

5431 Bh Cuijk

Over Samenwerkende Tandartsen Cuijk

Bij Samenwerkende Tandartsen Cuijk komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Cuijk op loopafstand van het NS station. De tandartspraktijk heeft drie ruim ingerichte behandelkamers. Naast de twee parkeerplaatsen die bij de praktijk horen en die aan de rechterkant van het gebouw liggen zijn er voldoende parkeermogelijkheden in de directe nabijheid van de praktijk. Hierbij is het gebruik van een parkeerschijf verplicht. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik.