Goede behandeling

De tandarts weet hoe ik me voel, en houd daar rekening mee tijdens de behandeling

Altijd vriendelijk en duidelijk. En ze heeft altijd een luistend oor wat ik heel prettig vind.en ze neemt de tijd.

B

B

Ik heb het als heel prettig gevonden

Ben fijn geholpen.

Fijne en leuke en zorgzame tandarts Freek. Zeer geduldig en zeer duidelijk wat uitleg betreft.

Zeer vakkundig geholpen.

Fijne praktijk, en de tandarts en assistenten zeer kundig.

Goed en vriendelijk

Goed,voor de ingreep van inplantaten duidelijk uitleg wat er ging gebeuren en geruststellend werkte. Zeer vriendelijke tandartsen.

goed en vertrouwd

snel en geholpen ...

Prettig, duidelijk, bekwaam

Amy ontvangt je vriendelijk, legt duidelijk uit wat ze doet en geeft adviezen. Erg prettig elke keer

Meedenkend

Samen gekeken naar vervolg traject. Zeer tevreden over gehoord worden en keuze mogelijkheden.

Prima geholpen.

Deze jonge dame .is erg vriendelijk en behulpzaam

Naar tevredenheid

Dit keer goede bejegening. Niet teveel communicatie. Vlot euvel verholpen

Goede tandarts, fijn geholpen!

Optijd geholpen, goede uitleg gekregen en de kinderen zijn erg blij met Freek!

Duidelijk en vriendelijk.

Vriendelijke benadering

Vriendelijke en duidelijke uitleg over mijn aankomende behandelingen.

Goed en vriendelijk geholpen.

Goed en vriendelijk personeel.

prima geholpen, vriendelijke mensen

prima geholpen, weinig wachttijd, vriendelijke mensen

Heel goed

Vanaf het begin goed geholpen, een hele vriendelijke tandarts, duidelijke uitleg, als prettig ervaren.

Netjes geholpen

Fijne tandartspraktijk

Goed geholpen

Oositief

Vriendelijk en zeer kundige man

Goede begeleiding en service

Naar een compleet prothese onder en boven bij klachten direct geholpen. Na een jaar in de laatste fase.

Vakkundig geholpen

Zeer tevreden over het werk en uitleg van de tandarts.

Duidelijk en flexibel

Fijne Tandarts (Freek) die probeert voor mijn verjaardag de kroon nog te plaatsen. Top!

Goede behandeling en vriendelijk te woord gestaan.

Smidstraat 30

5431 Bh Cuijk

Over Samenwerkende Tandartsen Cuijk

Bij Samenwerkende Tandartsen Cuijk komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Cuijk op loopafstand van het NS station. De tandartspraktijk heeft drie ruim ingerichte behandelkamers. Naast de twee parkeerplaatsen die bij de praktijk horen en die aan de rechterkant van het gebouw liggen zijn er voldoende parkeermogelijkheden in de directe nabijheid van de praktijk. Hierbij is het gebruik van een parkeerschijf verplicht. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik.