Prima en snel geholpen na tandpijn

Ik kon supersnel terecht. Werd goed geholpen door de tandarts van dienst en kon prima overleggen over de mogelijke opties

Goede uitleg over het behandelplan

In overleg afgesproken hoe de behandeling uit te voeren. Dat was fijn.

Super fijne ervaring

Wat fijn dat er naar me geluisterd werd . En door de rustige sfeer en gehoord te woorden is de angst ook minder . Ben heel blij dat ik hier ben gekomen . En ook al zijn er verhuis plannen ik en me dochter blijven hier . Super fijn en geef zo veel rust inplaats te zitten bibberen in de wachtkamer Volgende afspraak staat ook al weer gepland en daar ben ik zelf mede door de dames super blij me …… Dank je wel twee topper voor jullie geduld

Goed behandeld

Goed vlot behandeld

Ontspannen sfeer

Mijn angst is enorm afgenomen door de relaxte en ontspannen manier van behandelen. Fijne muziek waardoor je op een prettige manier in de stoel ligt tijdens de behandeling.

Goed.

Goede mondgianist.

Gewoon goed !

Vriendelijk en fijn personeel!

Luisterend oor

Tijd om verschillende opties rustig uit te zoeken voor behandelplan

Veilig en vertrouwd, aanrader!

Grotendeels mijn angst hier overwonnen!

nette ontvangst prima zorg .

Goed van mijn klacht af geholpen

Prettig in om gang, geeft aan wat ze doet, werkt rustig maar ook doeltreffend.

hele fijne medewerkster

ik vond het een prima ervaring.

liefdevolle zorg

Door wie ik in de praktijk ook geholpen word het is altijd een liefdevolle zorg aan mijn gebit.

Goed advies

De medewerkers gaven prima advies, lieten mij de keuze of ik meteen geholpen wilde worden of nog even wilden wachten tot de tandarts die ik altijd had weer terug was.

Een vrolijke mondhygiëniste die netjes te werk gaat.

Een hele fijne rustige omgeving , goed op het gemak met veel kunde!!!!

Ik schrijf dit voor mijn zoon. Hij heeft een licht verstandelijke beperking met adhd. Hij vindt het heel spannend allemaal, maar hij voelt zich op zijn gemak, met vriendelijke kundige mensen die hem het gevoel kunnen geven dat hij met veel rust en kalmte kan omgaan met de tandarts. Superfijn!!

Verwarrend

Ik had 20 min gereserveerd bij de preventieassistente. Een controle bij de tandarts, was toen ik voornoemde afspraak plande (3 mnd geleden) niet mogelijk. Tijdens de behandeling bleek dat wél te kunnen, even tussendoor. Al bij al ben ik 19 minuten binnen geweest. Ben benieuwd hoeveel eenheden van 5 min preventieassistente mij in rekening wordt gebracht.

Heb een positieve ervaring met jullie! Vriendelijke ontvangst. Deskundig behandeld. Kon meteen terecht toen mijn kroon eraf was. Bij een collega tandarts van Romy.

prima.

goed en snel geholpen presies op afspraak geen wachttijden goed advies mee ge kregen.

prettig

rustig

Professioneel

Professioneel, goede uitleg en vriendelijke behandeling

Rustige relaxte sfeer

Zegt wat ze gaat doen met muziekje op de achtergrond

Fijne, duidelijke en begripvolle mondhygieniste.

Zie bovenstaande zin.

Mijn ervaring is altijd goed

Nog nooit klachten gehad over de praktijk of de tandartsen

Heel goed.

Ik vind het altijd rustig en ze zijn altijd heel vriendelijk.

Smidstraat 30

5431 Bh Cuijk

Over Samenwerkende Tandartsen Cuijk

Bij Samenwerkende Tandartsen Cuijk komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Cuijk op loopafstand van het NS station. De tandartspraktijk heeft drie ruim ingerichte behandelkamers. Naast de twee parkeerplaatsen die bij de praktijk horen en die aan de rechterkant van het gebouw liggen zijn er voldoende parkeermogelijkheden in de directe nabijheid van de praktijk. Hierbij is het gebruik van een parkeerschijf verplicht. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik.