Werd prettig en fijn behandeld

Prima behandeling

Sandra is enorm fijn als mond hygiënisten Tandarts prima hopelijk houd ik dezelfde tandarts toen de praktijk over ging heb ik 4 maal een andere tandarts gehad dat was niet fijn

tevreden

goed en tevreden

Prettig

Prettig geholpen, goed advies.

Zeer tevreden met de zorgzaamheid hoe het verloop was .

Omdat ik voor implantaten bij een andere praktijk onder behandeling ben en hechtingen in Cuijk deze eruit moest laten halen mijn eigen tandarts was afwezig. . Ik was zeer tevreden met de vervanger.

Hou er niet van

Wel goed geholpen, Vind het nieuwe persoonlijk niet zo fijn je kan alles volgen op de gang, je hoort letterlijk alles wat er gezegd word. Ivm privacy vind ik minder

Gewoon goed, netjes en correct geholpen

Peter heeft mij geholpen

Geen wachttijd en snelle goede behandeling gehad.

Prettig

Goede deskundige behandeling.

Ik was behoorlijk gespannen voor aanvang van de behandeling. Duidelijke uitleg wat er ging gebeuren. Gedurende de behandeling werd ik steeds meer op mijn gemak.

Werd snel geholpen.

Efficient en toch patientgericht

Na een vrolijke begroeting was er ruimte voor een kort praatje over de aankomende kerstfestiviteiten. Na een snelle controle bleek alles oké en werd ik door de assistente/mondhygiëniste verder geholpen door wat tandsteen te verwijderen. Binnen 15 minuten stond ik weer buiten.

Goede ervaring.

Fijne behandeling gehad,dank U.

Ik werd goed behandeld, het gebitje was in tweeën en ze hebben het keurig gemaakt. Nog even bij geslepen totdat het weer goed paste

Goed geholpen

Ben tevreden

Goed zoals ik gewend ben .

zie eerste zin.

Hopende dat ik hoop mijn aangevraagde assistent te krijg vwb gebit reinigen

Ik heb graag mijn aangevraagde assistent die mijn gebit reinigt. Ook dezelfde tandarts elke keer. Ik vindt t verschrikkelijk als ik elk keer n andere jrijg. Volgens diegene die de afspraak inpland is dit niet zeker. Ik hoop dat er naar mijn wens geluisterd wordt.

Heel snel van de pijn af geholpen

Ik houd niet van de tandarts maar werd goed geholpen, snel, duidelijke uitleg en ze namen de tijd voor me

snel geholpen, goed geholpen prima dienstverlening

snel geholpen etc

ze maken u tot rust dat je ontspannen voelt en vriendelijk

afspraken gemakkelijk te maken

Super geholpen door die Meneer die nu weg gaat heel jammer!!!

Altijd persoonlijke aandacht.

Met zorg en altijd in overleg wat er kan en mogelijk is.

Een pijnloze behandeling

Het was fijn om te ervaren dat het bij de mondhygiëniste ook pijnloos kan. Een positieve ervaring.

Prima goede behandeling

Smidstraat 30

5431 Bh Cuijk

Over Samenwerkende Tandartsen Cuijk

Bij Samenwerkende Tandartsen Cuijk komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Cuijk op loopafstand van het NS station. De tandartspraktijk heeft drie ruim ingerichte behandelkamers. Naast de twee parkeerplaatsen die bij de praktijk horen en die aan de rechterkant van het gebouw liggen zijn er voldoende parkeermogelijkheden in de directe nabijheid van de praktijk. Hierbij is het gebruik van een parkeerschijf verplicht. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik.