kei goed

Gewoon kei goed

Smorgens gebeld stukje van tand af kom dezelfde dag nog terecht

Super!!!

Perfecte behandeling

Het was een goede gehandeling

De tandarts is heel kundig en heeft de voorbereiding van een nieuwe kroon heel goed gedaan.

Vriendelijke ontvangst

Fijne behandeling van de mondhygiëniste.

Goede behandeling

Vriendelijk en belangstellend, Geen klachten.

Ik kon snel een afspraak maken, werd zorgvuldig behandeld en kreeg een duidelijke uitleg .

zoals boven omschreven

Redelijk

Wordt altijd netjes geholpen.

Prettig geholpen

Snel geholpen met een goede voorlichting voor en tijdens de behandelingen!!

Prima geholpen. Voorlichting was super. Hele vriendelijke en aardige mensen. Goed op elkaar ingespeeld!!

Heel goed

Ontspannen sfeer

Goede communicatie

Prima geregeld.

Ontvangst is duidelijk en adequaat. Tandarts is terzakekundig en bovendien sociaal betrokken. Nog steeds gehorig door constructie tussenmuren behandelkamers

Alles oke

Geen lange wachttijd, vriendelijke tandarts en assistente.

Fijne behandeling.

Het gaat allemaal erg professioneel .

Helemaal prima

k.Ben de naam van assistente kwijt: een lieve,betrokken en goed uitleggende krullenbol.k Ben wijzer geworden over een eventueel nieuw gebit ,slijmvliezen en kaakbot. Tandarts,een man,naam ook kwijt, was eveneens erg aardig en goed uitleggend.En dat is fijn.

Duidelijke uitleg over problemen

Duidelijke uitleg over problemen

Na een spoedvraag dezelfde dag nog geholpen

Fijne ervaring

Heel goed

Er moest een tand gevuld worden omdat er een stukje afgebroken was. Bij het boren heb ik niks gevoeld ( ik had geen verdoving). Alleen die klemmetjes waren even gevoelig, maar voor de test nergens last van gehad. Freek is een topper!

Vriendelijk, efficiënt, duidelijke uitleg

Ben zoiezo al vang voor de tandarts... maar was top en voelde me goed. voor me zoontje was het ook een zeer goede ervaring.

Prima, rustige behandeling

Voelee me op mn gemak

Snel geholpen.

Dezelfde dag geholpen nadat tanden van mijn klikgebit waren afgebroken.

goed en fijn geholpen

goed en fijn geholpen, goede afspraak.

Smidstraat 30

5431 Bh Cuijk

Over Samenwerkende Tandartsen Cuijk

Bij Samenwerkende Tandartsen Cuijk komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Cuijk op loopafstand van het NS station. De tandartspraktijk heeft drie ruim ingerichte behandelkamers. Naast de twee parkeerplaatsen die bij de praktijk horen en die aan de rechterkant van het gebouw liggen zijn er voldoende parkeermogelijkheden in de directe nabijheid van de praktijk. Hierbij is het gebruik van een parkeerschijf verplicht. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik.