Vriendelijke duidelijke tandarts en medewerkers!

Aanmeldproces ging redelijk, tijdens de afspraak werd alles goed uitgelegd en benoemd wat ze steeds gingen doen. (Ik denk dat als er mensen bang zijn voor de tandarts dit een goede plek zou zijn om heen te gaan)

uitstekend

alleen de mond hygieniste was gepland en niet zoals gebruikelijk de tandarts , het is gelukt om aansluitend toch de controle bij de tandarts te doen prima

Snelle service

Snel geholpen

goed netjes

goed netjes

Vlotte behandeling, vriendelijke toenadering. Professionele aanpak

ok

ok

Alles prima

Het ging allemaal goed

Goede informatie gehad

Ben er een nieuwe client. Prettige ervaring.

Mondhygiëniste Dylan was vriendelijk en gaf duidelijk advies.

Goede uitleg en behandeling

Straalt rust uit en luistert goed naar je klachten

Prima geholpen

Vriendelijk personen welke mij hebben behandeld.

Voor niks gekomen

5 minuten gekeken: koffie aanslag en tandsteen. Dat wist ik zelf ook wel. Vervolgens mag ik gaan. Ik vraag of hij dat wilt weghalen, want daarvoor had ik de afspraak gemaakt. Krijg ik als antwoord: nee, dan moet je maar een combiafspraak maken... Dit heb ik nooit zo meegemaakt. Eigenlijk zou ik nakoming moeten eisen, maar eerst laat ik mijn boosheid zakken.

Goed en snel geholpen

Het was goed. Ook "n mooie praktijk Kom zeker de volgende keer weer terug

fantastisch

leuk ontvangst. Wist meteen wie ik was en begon over de vakantie van afgelopen jaar. Wist nog waar ik naar toe wilde. Voor de rest een professioneel iemand.

ik heb een hele prettige ervaring bij de samenwerkende tandartsen

net hier boven al vermeld gewoon een heel goed gevoel bij de behandelingen en deskundig

Prettige deskundige behandeling

Mijn bezoek bij de mondhygiëniste verliep weer erg prettig. Precies op tijd en deskundig.

Ik werd vriendelijk en met respect behandeld

Al het personeel was vriendelijk vrolijk en behandelde mij met respect en na de tijd voor mij

geweldig

Mijn kies brak onderweg en ik kon direct terecht, De tandarts heeft hem heel mooi gemaakt en ik be er heel gelukkig mee hoe ze mij kordaat hebben geholpen! Heel erg bedankt allemaal!

Oké

Volgens verwachting

Prettig

Bezoek bij de mondhygiëniste Sandra, rustige behandeling neemt de tijd, en heel sociaal. Aanrader!

Zeer goed, ook de uitleg van goed bij houden

Zeer goed.

Eerste keer bij deze praktijk bij mondhygiëniste geweest. Zeer goed en zorgvuldig behandeld. Bij eerdere tandarts nooit zoiets gehad.

prima.

Ik was al bekend met Mondzorg. Ik heb hier voor 15 jaar terug een nieuw gebit laten maken waar ik tot op heden nog steeds veel plezier aan beleef

Goede voorlichting en zeer bekwame tandarts

Zie boven Tandarts Gerbecks staat niet in het rijtje hieronder

Goed behandeld

Bij binnenkomst vriendelijk begroet en geholpen netjes doorverwezen en vriendelijk en met alle rust geholpen door mondhygiëniste en tandarts.

Smidstraat 30

5431 Bh Cuijk

Over Samenwerkende Tandartsen Cuijk

Bij Samenwerkende Tandartsen Cuijk komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Cuijk op loopafstand van het NS station. De tandartspraktijk heeft drie ruim ingerichte behandelkamers. Naast de twee parkeerplaatsen die bij de praktijk horen en die aan de rechterkant van het gebouw liggen zijn er voldoende parkeermogelijkheden in de directe nabijheid van de praktijk. Hierbij is het gebruik van een parkeerschijf verplicht. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik.