Fijne tandarts kunt er snel terecht, alleen jammer dat de posters weg zijn van Jan van Haasteren, die hingen voorheen boven de behandelstoel.

Super goed uitleg en begeleiding gehad met alles

De prothese maker is een geweldig iemand die je om zijn vinger heenwikkeld. Lukte hem ook bijna maar ja wat wil je met een patiënt net als ik.?? grapje

Als je er dan toch heen moet

Overzichtelijk, rustig, nette balie Zelf incheck op basis van afspraak zodat je al weet waar je heen moet. Geen extreme uitloop tijden. Behandelaar is in staat je gerust te stellen wat ik nodig heb).

kon snel terecht voor opnieuw inzetten van tand

vriendelijk

Ondanks dat ik bang ben bij de tandarts, weet hij me zo te behandelen dat het goed gaat. Zeer tevreden dus!

mijn eerste ervaring met de mondhygienist was heel prettig

Rustig en ontspannen ervaring.

Prettig en kundig.

Excellent experience!

Very thorough cleaning session during which I was very comfortable. Perfect experience!

Prettig en ontspannen en zeer vriendelijk

Prettig en ontspannen en zeer vriendelijk

Fijne rustige behandeling.

Fijne tandarts.

Wat ik wens ivm halfjaarlijkse controle krijg ik niet.

2 jaar geleden bij de tandarts aangemeld. Nu werd ik geïnformeerd over een “paradontale behandeling”. 2 a4tjes geschreven met veel informatie en behandelkosten met een 7 tal voorwaarden waaraan voldaan moet worden. Aan het einde van het verhaal staat vermeld dat indien deze behandeling is gebeurd er weer M-codes kunnen worden gebruikt voor korte behandeling, tandsteen verwijderen, polijsten en adviseren. Het vreemde is dat ik bij mijn tandarts in Tiel, (3 jr geleden) deze korte behandeling elke halfjaar automatisch kreeg. ( 30 min. werk) Waarom vraag ik mij af wordt van mij verwacht om deze paradontale behandeling (na eigen toestemming) eerst te ondergaan voordat de korte behandeling, net voornoemd, te krijgen? Dit vind ik een onterechte procedure. Jammer. Dit is mijn mening.

Professioneel

Behandeling is prima en vlot. Er wordt serieus geoordeeld. (maar toch ben ik altijd blij als ik zonder gaatjes de stoel uit mag)

Heb nog wel een vervolg afspraak

Fijne praktijk

Tot nu toe heb ik alle behandelingen als goed ervaren. Echter vind ik het niet fijn om er met ontzettende angst voor de tandarts achter te komen dat jouw vertrouwde tandarts er niet meer werkt en je door een ander geholpen wordt. Niks persoonlijks voor de tandarts, maar ik had het fijn gevonden als ik dit vooraf had geweten.

Verloopt allemaal soepel. Nog geen problemen gehad.

Goede uitleg

De behandeling werd goed uitgelegd en in overleg met mij gedaan. De keuzes werden goed op een rijtje gezet.

Gewoon goed

Aandacht tijd deskundigheid !

Prima deskundig behandeld

zeer goed geholpen , kan er weer tegenaan met een schoon gemaakt gebit.

Snel en adequaat geholpen.

Was een fijne ontmoeting met deze jonge dame .

Ze was tegen over mij erg vriendelijk en duidelijk .

heelgoed

heel fijn behandeld

Goede tandarts en mondhygiënisten ze vertellen wat ze gaan doen en stellen je op je gemak

vriendelijk en to the point

Nieuwe tandarts voor mij. Goede uitleg van tevoren. Dus een prettige behandeling.

Vriendelijke vakkundige praktijk

Vriendelijk en vakkundig geholpen Gratis Pé tandenstokers gekregen en goede uitleg daarvan Ben al meer dan 20 jaar cliënt en zeer tevreden echt super

goede behandeling

goede behandeling

Smidstraat 30

5431 Bh Cuijk

Over Samenwerkende Tandartsen Cuijk

Bij Samenwerkende Tandartsen Cuijk komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Cuijk op loopafstand van het NS station. De tandartspraktijk heeft drie ruim ingerichte behandelkamers. Naast de twee parkeerplaatsen die bij de praktijk horen en die aan de rechterkant van het gebouw liggen zijn er voldoende parkeermogelijkheden in de directe nabijheid van de praktijk. Hierbij is het gebruik van een parkeerschijf verplicht. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik.