Ik werd goed behandeld,dank U wel.

Mijn vragen werden goed beantwoord.

Snelle service en heel mooi resultaat!

Afgebroken vulling kies, echter eigen tandarts niet bereikbaar. Snel een afspraak en mooi resultaat. Blij mee!

zag er tegen op weer maar sandra h heeft het weer prima gedaan

mondhygieniste sandra heijmans heeft weer pijnloos en netjes mijn gebit gereinigd.chapeau en bedankt.

Heel snel een afspraak kunnen maken en het probleem perfect afgehandeld.

Zie boven

Wordt netjes en goed geholpen.

Vriendelijke deskundig benaderd

Positieve ervaring

Netjes op tijd

Vriendelijke en proffesionele tandarts.

Aardig personeel. Ik werd goed geholpen. Ook kreeg ik een aantal tips mee naar huis.

Prima.

Goed geregeld daar.

prettig en goed geholpen

Goed behandeld en vriendelijk

De halfjaarlijkse controle gaat zorgvuldig, ontspannen en snel.

Tandarts Jeroen is vrolijk en werkt snel. Samen met zijn assistenten houdt hij mijn tanden en kiezen goed onder controle.

Fijne behandeling

prima behandeling; goeie service

Ben erg tevreden met behandelingen. Zowel tandarts als tandtechnicus. Tipje: bij bevestiging afspraak zou ik naam van behandelende tandarts/tandtechnicus vermelden

Zeer deskundige behandeling van tandarts Jeroen

Werd netjes ontvangen door tandarts Jeroen en zijn assistente. verder heeft hij het gebit goed nagekeken, en ik moest een nieuwe afspraak maken voor verdere behandeling

Een onvriendelijk en niet wellevende ervaring

Allereerst: het was mijn fout dat ik de afspraak vergat. Dat kostte consult tijd. Nog eens mijn excuses. Jammer dat me dat bij de afspraak vermeld stond.Maar de benadering vond ik bijzonder onbeleefd. Tandarts toonde duidelijke irritatie over het feit dat mijn prothese gelijmd was. Ik bood aan de lijm eruit te halen. ‘ daar heb je dan 5 minuten voor’ . De assistente was coöperatief en gaf mij tissues en een handspiegel. Dat was prettig. De implantoloog hernam zich wel enigszins en heeft verder wel adequaat gehandeld door het procedure van implanteren uit te leggen. Maar deze onbeleefde wat grove benadering van een 71 dame. Wekt niet direct het vertrouwen met een nare ingreep in het vooruitzicht.

Geweldiggoed

Goed geïnformeerd leuke dames en in voor een praatje

Goede uitleg

Prettige tandartspraktijk

Vriendelijk personeel,duidelijke uitleg en advies.

intake

Fijne kennismaking met voor mijn nieuwe tandartspraktijk.

een prettige ervaring

wij zijn prettig ontvangen en behandeld tijdens onze eerste afspraak. een fijne omgeving met vriendelijk personeel.

Kundig, vriendelijk en meedenkend.

Aangenaam behandeld.

heel kundig

Mijn gevoel zegt dat kwaliteit en klantvriendelijkheid in een hoog zit bij samenwerkende tandartsen .

Fijne praktijk

Erg fijne praktijk.

Fijne tandarts kunt er snel terecht, alleen jammer dat de posters weg zijn van Jan van Haasteren, die hingen voorheen boven de behandelstoel.

Smidstraat 30

5431 Bh Cuijk

Over Samenwerkende Tandartsen Cuijk

Bij Samenwerkende Tandartsen Cuijk komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Cuijk op loopafstand van het NS station. De tandartspraktijk heeft drie ruim ingerichte behandelkamers. Naast de twee parkeerplaatsen die bij de praktijk horen en die aan de rechterkant van het gebouw liggen zijn er voldoende parkeermogelijkheden in de directe nabijheid van de praktijk. Hierbij is het gebruik van een parkeerschijf verplicht. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik.