Gewoon goed

Duidelijk verhaal, wat er staat te gebeuren

Goede behandeling

Prima tandartsen. Jammer dat je met een hoge tandartsverzekering nog heelveel zelf moet betalen

Ik ben heel fijn geholpen

Ik heb mijn ervaring al verwoorden

Prettige sfeer en prima behandeling

Zie boven

Normaal

Koel

Aardig professioneel rustig en informatief

Ik ben naar zeer goede tevrenheid geholpen. Ik vind persoonlijk het gebouw van de vorige praktijk wel prettiger om me in te bevinden.

Goed behandeld en goede sfeer

?

Service gerichtheid

Vriendelijkheid, gepaard gaand met duidelijke adviesen die getuigen van een grote deskundigheid.

vertrouwen

ik vind het altijd spannend en weer blij als het achter de rug is maar ik wordt wel gerust gesteld

Blij dat ze er is

Die was echt toppp

Goede dienstverlening

Prettig

Onduidelijke afspraak

Blijkbaar was de eerste afspraak die ik had een intake-gesprek, en werd ik niet geholpen met de periodieke afspraak. Dit was niet gecommuniceerd. Deze moet ik nu alsnog opnieuw gaan maken, waardoor die maanden te laat is en er in mijn geval extra veel werk gedaan moet worden aan tandsteen verwijderen. Omdat er ook voor het intakegesprek te laat gecommuniceerd werd er nu geconstateerd wordt dat mijn tandvlees ontsteken lijkt. Dit hoeft allemaal niet zo.

Goede eerste ervaring!

Na een intake werd de eerste behandeling een extractie. Met humor werd de afspraak ingezet. Daarna werd zowel voor, tijdens en na de behandeling alles goed uitgelegd, verliep het soepel en was het een positieve, goede eerste ervaring.

Vriendelijke correcte benadering en e

Niets op aan te merken Prima gevoel bij bezoek

Mijn persoonlijke ervaring is goed, Reclame maken doe ik niet. Ik wacht nu nog op een datum voor een vervolgafspraak bij Peter. Deze zou worden gemaakt voor me. Hier heb ik nog geen bericht van. Gerda

Tevreden met tandarts Roos

Tevreden vriendelijk.

Fijne Tandarts

Altijd zenuwachtig maar freek stelt me altijd gerust. Fijnste tandarts die ik ooit gehad heb.

Fijne ervaring

Duidelijke uitleg,heel vriendelijk

Goede ontvangst. Moderne apparatuur en deskundige medewerkers

Zeer vakkundig, menselijke benadering, duidelijkheid, eerlijk.

Vele jaren helaas ervaring met verschillende tandartsen welke ervan overtuigd waren dat zij het beter wisten. Mijn nieuwe tandarts (Freek Schuurbiers) heeft mij meer dan uitstekend geholpen. Hij weet je gelijk op je gemak te stellen met oprechte interesse en meer dan goede communicatieve vaardigheden. Daarnaast is gebleken dat hij een zeer vakkundige tandarts is. Ook de communicatie aan de telefoon, alsmede de ontvangst aan de balie is uitstekend. Wat mij betreft zeer aan te bevelen!

rust

Ik schrijf deze beoordeling namens mijn zoon. Hij heeft een lichte verstandelijke beperking. Elke afspraak met de tandarts of de mondhygiëniste blijft spannend, maar iedereen geeft hem die rust en tijd om de behandelingen goed te laten verlopen. Hij en wij als ouders geeft het een heel geruststellende gedachten dat hij in goede handen is. Geweldige praktijk!!

Voelde me op mijn gemak!

Vriendelijke kundige behandeling door tandarts en preventie assistente.

Goed geholpen

Hoe hardnekkig tandsteen ook is, het wordt verwijderd

Iedereen probeert de tandplak niet te laten groeien tot tandsteen, maar een bijsturing van de hygiëniste is mooi meegenomen, want ieder gebit is anders. Ondanks persoonlijke inspanningen om de tanden schoon te houden, zijn we steeds blij, wanneer de hygiëniste haar werk heeft gedaan.

Voortreffelijke behandeling

Zeer correct en snel.

Smidstraat 30

5431 Bh Cuijk

Over Samenwerkende Tandartsen Cuijk

Bij Samenwerkende Tandartsen Cuijk komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Cuijk op loopafstand van het NS station. De tandartspraktijk heeft drie ruim ingerichte behandelkamers. Naast de twee parkeerplaatsen die bij de praktijk horen en die aan de rechterkant van het gebouw liggen zijn er voldoende parkeermogelijkheden in de directe nabijheid van de praktijk. Hierbij is het gebruik van een parkeerschijf verplicht. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik.