Goed behandeld

Ik ben goed geholpen ben tevreden

Fijne rustige behandeling gehad. Nam de tijd hiervoor.

Goed en aardig

toppy

vriendelijk goed advies

Tandarts en Tandtechnieker.

Met beide heren ruime ervaring. Altijd vakkundig, zeer vriendelijk en volstrekt eerlijk. Altijd vriendelijke en behulpzame baliemedewerkers. Van harte aanbevolen.

Helder en duidelijk met oog voor de patient

Zie hierboven

Behandelingen perfect

Vriendelijk, jammer dat de toeleverancier voor protheses de plank mis slaat , 2 keer liep het mis .

Sigrid is de mondhygiëniste waarbij ik mij gehoord /gezien voel. Ik ben zeer tevreden over de behandeling en de uitleg die zij geeft.

Fijne ontvangst

Fijn gevoel en goed geluisterd naar cliënt

Vriendelijke medewerkers en goed geholpen.

prettig

goed geholpen

Je wordt prima behandeld

Ik kom graag bij samen werkingen tandartsen je wordt super behandeld

Vriendelijke medewerkers Duidelijke uitleg, wat gaat gebeuren, Goed advies! Helemaal TOP!

geen woorden

verbaast bij binne komst, dubbele afspraak zonder dat ik het wist tot ik binne kwam ,was iiets voor foto,maken en daar ook nog iemand waar ik niet blij van was .

De eerste kennismaking met de mondhygiënist was fijn.

De eerste keer dat ik bij deze mondhygiënist kwam. Hij was erg aardig en vertelde precies wat hij ging doen. Gaf ook complimenten, hij zei je mag ook horen als het er goed uitziet en niet alleen als er iets op aan te merken is.

Goede ervaring met tandarts en assistente

Mijn ervaring met de tandarts en assistente is heel goed. De baliemedewerksters komen niet altijd even vriendelijk over en reageren vaak kortaf

Meteen kunnen komen voor een afspraak

Heel tevreden

Vriendelijk en duidelijke uitleg wat er gedaan wordt.

vriendelijk en goede uitleg over de behandeling.

Verwijzing naar mondhygiëniste is uit ervaringen in het verleden niet als erg zinvol ervaren.

Verder ben ik wel tevreden met uw behandelingen.

Perfect, goede zorg en empathie

Ik weet niet wie mij behandeld heeft. Het was een jonge vrouwelijke tandarts met het terugplaatsen van mijn kroon. Ik heb de naam van de tandarts willekeur ingevuld

Er is geen betere voor mij jammer dat u niet in Boxmeer zit

Prettig ontvangen. Goede communicatie. Geen wachttijd. Zat U maar ein Boxmeer dan hoefde ik niet te rijden. Nu kan ik het nog maar als dat niet meer mogelijk is moet ik hulp vragen of naar een praktijk in Boxmeer zoeken. Maar er is er geen die aan jullie kan tippen

Laatste keer ging vlot geen mankementen.

Laatste keer bij tandarts ging vlot. Er waren geen bijzonderheden. Zoals altijd prettig ontvangen.

fijne praktijk

vriendelijke kundige medewerkers

Smidstraat 30

5431 Bh Cuijk

Over Samenwerkende Tandartsen Cuijk

Bij Samenwerkende Tandartsen Cuijk komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Cuijk op loopafstand van het NS station. De tandartspraktijk heeft drie ruim ingerichte behandelkamers. Naast de twee parkeerplaatsen die bij de praktijk horen en die aan de rechterkant van het gebouw liggen zijn er voldoende parkeermogelijkheden in de directe nabijheid van de praktijk. Hierbij is het gebruik van een parkeerschijf verplicht. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik.