Vanaf 1980 klant van, Altijd goed geweest. Klant aardig, vriendelijk, serieus en op tijd. Soms veel zieken maar algemeen goed. Bedankt

super

super

goed en snel

goed en netjes

Alles prima

prettig

goede communicatie, op tijd, zorgvuldig, goede uitleg over behandeling

Vriendelijke en geduldige mensen . Zeer goed behandeld

prima ervaring

soms van de rare opmerkingen (een beetje onduidelijk)

Netjes en goed

Fijn

Erg fijne tandarts, erg oprecht

goede hulp

Wordt goed behandeld

Vriendelijk en goed ontvangen en behandeld

Zie boven

geweldig

ik heb mijn leven lang angst voor de tandarts gehad, en ben daardoor mijn gebit steeds meer gaan verwaarlozen, voorheen zat ik altijd in haps en ze waren daar zeker kundig, alleen van mijn angst kwam ik niet af! maar hoe ik hier ben geholpen echt super dikke complimenten, ik ben normaal nooit van de revieuws maar ik ben geholpen door super proffesionele lieve en nette artsen, ik heb mijzelf nog nooit zo op mijn gemak gevoelt bij de tandarts echt ontzettend bedankt ze waren duidelijk, eerlijk, en hadden echt oog voor de patient hoop dat deze dames een schouderklopje van de baas krijgen gr teun visser

Heel fijn

Hallo.zou graag weten wie ons behandelde. .heel,fijn . Naam vergeten ,helaas. En of we haar altijd voor de behandeling krijgen .? Met vriendelijke groet. T en A.

Goede en vriendelijke behandeling

De tandarts heeft mij goed en duidelijk uitgelegd hoe mijn kies gevuld ging worden. Zij heeft alle moeite gedaan om de kies voorlopig te behouden.

punctueel

de afspraak is altijd op het tijdstip dat u gepland had. Ik ben van mening dat er nooit een vertraging is geweest.

Goed behandeling

Controle was goed en grondig.

Deskundig

Deskundig geholpen, goed advies.

Goed. Rustige benadering

Rustige benadering. Nam de tijd.

ik ben goed geholpen mensen zijn erg vriendelijk en kundig

prima controle gehad

prima controle gehad, keurig op tijd geholpen, vriendelijk en vakbekwaam

Voor mij een nieuwe tandarts. Gekozen omdat mijn buurvrouw er een goede ervaring mee heeft.

Professioneel en vriendelijk

Eerst bij Dilan geweest en daarna bij Roos. Voor beide geldt: Professioneel en vriendelijk

Fijne vriendelijke ontvangst en behandeling.

Prettig om binnen te komen en de behandeling is fijn op tijd en zeer prettig

Tevreden klant

Vriendelijk,kundig, duidelijk.

Smidstraat 30

5431 Bh Cuijk

Over Samenwerkende Tandartsen Cuijk

Bij Samenwerkende Tandartsen Cuijk komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Cuijk op loopafstand van het NS station. De tandartspraktijk heeft drie ruim ingerichte behandelkamers. Naast de twee parkeerplaatsen die bij de praktijk horen en die aan de rechterkant van het gebouw liggen zijn er voldoende parkeermogelijkheden in de directe nabijheid van de praktijk. Hierbij is het gebruik van een parkeerschijf verplicht. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik.