goed geholpen. wel veel geld dure rekening

goed geholpen wel dure rekening wie mijn geholpen heeft naam weet ik niet,

altijd goede ervaring

Fijn behandeling..

Super aardig en pijnloze behandeling!

Gewoon goed

Goede ontvangst,duidelijk met uitleg en vriendelijkheid

Goed vriendelijk

Goed geholpen

Eerste keer bij deze praktijk , prima geholpen . Zag erg tegen de controle op maar ben fijn geholpen door een professioneel team

Heel fijn geholpen

Fijne tandarts! Onlangs als nieuwe klant bij jullie. Maar heb het als fijn ervaren.

voor de eerste keer, een goede indruk.

goed geholpen, ze lieten de keus aan mijn. niet meteen een dure rekening.

Ik ben tevreden

Ik ben perfect geholpen

Lekker efficient, snel en goed advies

Snel en vakkundig

Snel geholpen en vakkundig geholpen

Prima tandarts. Vakkundig, modern en komt afspraken goed na.

Prima tandarts. Vakkundig, modern en komt afspraken goed na.

Ontzettend goed geholpen

Goede zorg en prettig contact.

Goede zorg en prettig contact.

Ik ben blij dat er zo goed over mijn gebit wordt gewaakt.

Natuurlijk is naar de tandarts gaan niet iedereens favoriete hobby, maar ik heb er geen probleem mee omdat ik weet dat ik mijn gebit professioneel wordt onderhouden. Ik krijg een fijne mondhygiëne en wordt behandeld door een vertrouwde tandarts . Top

Goede ervaring mee

Ik heb zeer goede ervaring met deze tand zorg

Prima bezoek en heldere uitleg

Prima bezoek en voor de eerste keer fijne ervaring

Niet de beste tandzorg gehad.

Ben van tandarts moeten wisselen omdat mijn oude tandarts met pensioen is gegaan. Door de nieuwe situatie en lange wachttijden heb ik niet de beste tandzorg gekregen . Dat heeft mij een tand gekost door lange wachttijd Nu ben ik bij mondhygiënist geweest en heeft mijn gebit grondig schoongemaakt .Rn daar ben ik dik tevreden over. Alleen veel tijd gebruikt en en dat is wel een duur grapje. Maar ze heeft ‘t prima gedaan.

Helemaal perfect

Een fijne eustige tandarts, die de tijd voor je neemt. Wat erg geruststellend is.

Wachttijd: geen. Behandeling: snel en pijnloos. Verwijderen van vocht in mond: prima Tijdens behandeling af en toe adequate info. Tandarts handelt/spreekt drie versnellingen hoger dan ik kan doen. Ik had af en toe moeite om hem te begrijpen/te verstaan, vroeg derhalve om herhaling. Geen pijn naderhand.

Fijne binnenkomst,behandeling duidelijk en vervolgafspraken prima i gepland.

Je wordt altijd met een fijn gevoel behandeld,en alles wordt goed doorgesproken!

Heel fijn dat ivm mijn as vakantie direct een afspraak werd gemaakt voor een snelle reparatie van een afgebroken kies. Naam vermeld hieronder is toevallig: het was een man maar ik weet niet wie.

Geweldig geholpen

Door trauma in het verleden al heel lang niet naar de tandarts geweest. Romy heeft echt de tijd genomen en uitgelegd wat ze allemaal ging doen. Stap voor stap

Meer dan 2 uurstil gelegen zodat de tandarts het nodige werk aan mijn gebit kon doen en dat is goed gelukt.

Smidstraat 30

5431 Bh Cuijk

Over Samenwerkende Tandartsen Cuijk

Bij Samenwerkende Tandartsen Cuijk komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Cuijk op loopafstand van het NS station. De tandartspraktijk heeft drie ruim ingerichte behandelkamers. Naast de twee parkeerplaatsen die bij de praktijk horen en die aan de rechterkant van het gebouw liggen zijn er voldoende parkeermogelijkheden in de directe nabijheid van de praktijk. Hierbij is het gebruik van een parkeerschijf verplicht. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik.