Afgesproken tijd

Je hoeft hier niet lang te wachten.

Slecht

De mondhygiënist probeerde meer dan vijftig jaar achterstallig onderhoud in één keer weg te werken. Hij wist dat ik nog nooit bij een mondhygiënist was geweest. Vijfenveertig minuten lang heeft hij aan mijn tanden en tandvlees gekrabd en gestoken – geen pretje. Ik had er dagenlang last van. Zelfs het vooronderzoek was erg pijnlijk en onaangenaam. Op z’n minst had hij een één of andere verdoving kunnen aanbieden.

Voelde me op mijn gemak

Prettig behandeld

Zeer fijne tandartsen praktijk

Zeer bedreven tandartsen en tandtechnicusen die ook met je meedenken in oplossingen.

Alles ging goed

ik ben nog in behandeling

ze zijn vriendelijk en behulpzaam dit is de eerste keer dat ik daar kom.

Prima behandeld door tand te verwijderen

Vriendelijke en deskundige mensen.

Zeer prettig.

Elke minuut wordt gerekend…. Het is wel erg duur.. geen respijt, eerste 3-4 minuten tellen niet Alles wordt gerekend tot en met het ophangen van de jas, handje en kort hoe gaat het nog bijzonderheden Dit mag en is volgens de regels, maaaaaar..

Vriendelijk en behulpzaam

Vriendelijk personeel. Wordt goed uitgelegd wat er gaat gebeuren. Alles ziet er netjes en verzorgd uit.

Geweldig en kundige

Kundige tandarts

Mijn angst wordt bij elk bezoek minder.

Met mijn “ tandarts geschiedenis” wordt mijn angst elke x minder door de zeer prettige benadering en behandeling van Roos.

Luisterend oor

Geprobeerd het probleem duidelijk te maken, er werd geluisterd en actie op ondernomen. Hopelijk gaat het nu goed

Keurig en nette behandeling

Keurige en nette behandeling en wil deze tandarts iedereen aanraden.

Goede praktijk en zeer kundige medewerkers

Een dikke 10!

Prettig en rustig

Geen lange wachttijd,rustige sfeer en de behandeling verloopt rustig op een prettige manier

Prima.

Goede uitleg. Meedenkend.

Rusitge en duidelijke communicatie en behandeling

Er wordt duidelijk uitgelegd wat er gedaan moet worden en wat te doen als iets niet goed gaat.

Alles is goed gegaan.

Goede uitleg .Ben tevreden.

Eerste keer hier geweest.

Voor de eerste keer hier geweest na het stoppen van de eigen tandarts. Vriendelijke tandarts die alles goed uitlegt en de beste optie kiest.

Hele prettige manier van werken en vriendelijkheid

Geen lange wachttijd, heerst rust, prettige sfeer en iedereen is vriendelijk

Altijd goed en vriendelijk

Fijne tandarts praktijk

Prettige en fijne tandarts praktijk. Duidelijk en vakkundig personeel

Zorgvuldige behandeling

Ik vertrouw steeds op uw specialisten

Vriendelijke mensen, duidelijke uitleg.

Smidstraat 30

5431 Bh Cuijk

Over Samenwerkende Tandartsen Cuijk

Bij Samenwerkende Tandartsen Cuijk komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Cuijk op loopafstand van het NS station. De tandartspraktijk heeft drie ruim ingerichte behandelkamers. Naast de twee parkeerplaatsen die bij de praktijk horen en die aan de rechterkant van het gebouw liggen zijn er voldoende parkeermogelijkheden in de directe nabijheid van de praktijk. Hierbij is het gebruik van een parkeerschijf verplicht. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik.