Vriendelijk deskundig

Vriendelijk en deskundig

Fijn en aangenaam

Ik kom bij jullie voor mijn halfjaarlijkse controle,En ik heb dan mond hygiënist en daarna controle. Word altijd op tijd geholpen en ze zijn zeer bekwaam en vriendelijk. Mvg maurice

Prettige ontvangst. Correcte behandeling.

Positief

Voortreffelijk

Service is prima. Tarieven vind ik wel hoog in mijn geval ivm prothese maar enkele minuten werk.

Goed geholpen

Vriendelijk en aardig en professionals

Vriendelijk, uitstekende hulp

Vriendelijk, goede zorg, veel vertrouwen in behandeling en persoon

Prima!

prima, netjes en vriendelijk

Ik heb een goede ervaring met de samenwerkende tandartsen

Lange maar fijne behandeling door rustgevende tandarts

Zie regel hierboven

Ik vond het wel goed en vriendelijk

Heel fijn en rustig

Zeer positief.

Positif.

Geweldige reparatie aan mijn gebroken gebit.

Je. Oelt en ziet er werkelijk helemaal niets van. En binnen 24 uur klaar. Top

fantastisch

Een goede vlotte aardige begripvolle tandarts, die zeer goed haar werk doet.

Fijne tandarts

Afspraken zijn goed op tijd En goede behandeling en uitleg Fijne praktijk

Snel verholpen.

De wacht tijd was niet te lang

Had niet het gevoel dat er iets niet in overleg gedaan werdt

Vriendelijk goede uitleg Jammer dat afspraak mondhygnieniste Andere dag is

Goede ervaring

Goede ervaring

Heel fijn

Fijne praktijk met vriendelijk en hartelijk mensen. Je wordt op je gemak gesteld en leggen alles goed uit wat ze doen tijdens de behandeling.

niet onaardig

als iemand neuriend zijn werk doet komt dat zeer positief over. voelde me echt op m'n gemak.

Geen commentaar

Geen commentaar

Uitstekend !!

Goede behandelingen en fijne zorgverleners zorgen ervoor dat je vol vertrouwen bij Mondzorg komt!

Heel goed, Elfs de verdovingsspuit voelde ik niet

Fijn, ivm angst heel goed en respectvol geholpen

Smidstraat 30

5431 Bh Cuijk

Over Samenwerkende Tandartsen Cuijk

Bij Samenwerkende Tandartsen Cuijk komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Cuijk op loopafstand van het NS station. De tandartspraktijk heeft drie ruim ingerichte behandelkamers. Naast de twee parkeerplaatsen die bij de praktijk horen en die aan de rechterkant van het gebouw liggen zijn er voldoende parkeermogelijkheden in de directe nabijheid van de praktijk. Hierbij is het gebruik van een parkeerschijf verplicht. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik.