Goede uitleg

Zeer snel en goed geholpen.

Er was een stuk van mijn kies afgebroken, dezelfde dag nog geholpen.

Geruststellend

Na een periode van meer dan 25 jaar bij Tandart in Haps was ik genoodzaakt om over te stappen naar Samenwerkende Tandartsen Cuijk. Met behoorlijk wat spanning daar de tandarts bezocht en mondhygiëniste, (je weet niet wat je kunt verwachten). Maar naar de behandelingen kan ik zeggen dat ze uitstekend werk leveren en je ook vooral geruststellen.

Aardig personeel

Goede ervaring

Goede en prettige ervaring.

Fijn geholpen, ook tijd voor mijn verhaal, ivm pijnklachten/ drukplekken prothese.

Adequate behandeling met goed uitleg

Een verbeter punt is dat er niet aangedrongen wordt op dit of dat > Ook zijn ze een stuk vriendelijke als voorheen. Echt een pluspunt.

Goede uitleg en behandeling

Goede service en vriendelijk personeel en behandelaars

Vriendelijk duidelijk uitleggen

Vriendelijk en alles duidelijk uitleggen.

Topbehandeling

Zeer vaardige behandeling

Goede behandeling

ik vind dat mijn dochter goed behandeld wordt

Het zijn kundige tandartsen

Alles onder een dak,meedenkend en kundig, groetjes marien en maria

Goed.

Vriendelijke en fijne behandeling.

Deskundig en rustig behandeld

Fijn, open contact, goede behandelingen, mooie accomodatie

Een aanrader als je een tandarts zoekt.

Ik kijk nooit uit naar een bezoek aan de tandarts, mede door een heel nare ervaring als kind. Maar achteraf valt het altijd mee.

kwaliteit en professionaliteit

Ik waardeer het als er duidelijk aan word gegeven wat er nodig is dat gedaan moet worden en hoe ze dat dan gaan doen. Geven goed advies en zorgvuldigheid en kwaliteit in de behandeling.

Goed en fijn geholpen

de controle is goed en fijn verlopen

werd goed geholpen

prima geholpen

Goede ervaring

Keurig en deskundig geholpen

Eerst assistente advies naar inplantoloog ik na 10 min terecht echt heel fijn

Vriendelijke ontvangst bij de receptie. Daarna ook vriendelijke kennismaking met de tandarts en vervolgens na controle van het gebid heldere uitkeg wat er niet goed was en vervolgens prima afstemming wat de hoogste orioriteit en mogelijkheden en wensen zijn

Smidstraat 30

5431 Bh Cuijk

Over Samenwerkende Tandartsen Cuijk

Bij Samenwerkende Tandartsen Cuijk komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Cuijk op loopafstand van het NS station. De tandartspraktijk heeft drie ruim ingerichte behandelkamers. Naast de twee parkeerplaatsen die bij de praktijk horen en die aan de rechterkant van het gebouw liggen zijn er voldoende parkeermogelijkheden in de directe nabijheid van de praktijk. Hierbij is het gebruik van een parkeerschijf verplicht. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik.