Goed ,werd meteen geholpen

Goed, werd meteen geholpen. En vriendelijk.

Kundig op Carel afgestemd en vriendelijk

Carel voelt zich bij de tandarts op zijn gemak. Goede zorg voor de moeilijke tanden op Carel als verstandelijk gehandicapte afgestemd.

Vriendelijk, attent en vakkundig.

goede service snelle afhandeling

Heldere en duidelijke behandelingen.

Hele fijne tandarts

Tandarts die alles goed uitlegt

Goed en keurig geholpen

Ben uitermate tevreden

Goede behandeling en advies

Was nieuwe tandarts dus ff wennen maar ze heeft het prima gedaan

Het voordeel was dat ik een oude bekende tegenkwam van Loon.

Ik vind het aangenaam dat je bij naam wordt genoemd en gedaan wordt waar je voor bent. Kort en zakelijk.

Behandeling goed, afspraak maken minder

Had 2 tanden stuk en een tand was erg gevoelig. Gebeld voor een afspraak. Tot mijn verbazing is het eerst een controle afspraak en kon er maximaal 20 minuten gepland worden. Dit heeft als gevolg dat ik weer een keer terug moet komen wat niet nodig zou zijn geweest. Ik vind als je aangeeft 2 tanden stuk dan weet je dat er meer tijd nodig is als 20 minuten. Ook heb ik het idee dat als ik bel voor een extra afspraak er geen tijd is. De opmerking het is druk kan ik niets mee, vindt dat standaard worden dat dit gezegd wordt en vind dat niet klantvriendelijk. Dit was ook bij de laatste afspraak. Voor laatste keer toen ik heel veel pijn had kon ik eigenlijk niet terecht. De eerste mogelijkheid was 4 dagen later. Na lang praten kon ik die dag nog terecht.

Onprofessioneel

RvC/ Last van mogelijke ontsteking thv verstandskies. Na meerdere foto’s die mislukt waren, nog geen duidelijk beeld van tanden. Wel gekeken en gevoeld naar probleem, maar zag geen actieve ontsteking, dacht in eerste instantie etensresten, daarna wortelrest na verstandskies extractie (reeds jaren geleden). Na een “zeer” plaatselijke verdoving begonnen om te kijken of wortelrest verwijderd kon worden. Na enige tijd heb ik als pt besloten tot stoppen ivm pijn, geen vorderingen en gevoelsmatig. Gevraagd voor doorverwijzing naar MKA in het zkh. Altijd een goede tandarts praktijk geweest met kundige tandartsen, maar nu er 2 gaan stoppen ivm pensioen en tandartsen die weggaan, is de kwaliteit ver gedaald.

Zelfs in een woord: GOED

Professioneel, doelgericht en met de cliënt toch centraal

Zeer goede ervaringen

Helemaal geen klachten . Als er iets moet gebeuren dan legt ze dat goed uit. En de tanden worden goed gecontroleerd. Ik ga met een gerust hart naar de tandarts groetjes allemaal

Vriendelijk

Nette behandeling vriendelijk personeel

Zeer pijnlijk

Derde keer bij deze tandarts. En mijn ervaring is slecht. Het is een vriendelijke man maar slecht verstaanbaar en nog al lomp qua behandeling.

Is ok

Heel goed

goed.

Jammer dat ik 6weken moest wachten voor een afspraak.verder ben ik zeer tevreden.

op tijd met de afspraak en netjes en goed geholpen.

we zijn netjes en goed geholpen.

gewoon heel goed

vriendelijke mensen die je zo goed mogelijk helpen

Al voor lange jaren zeer tevreden met advies en behandeling.

Met een gebit dat nodig behandeld moest worden werd dit zeer professioneel en klantvriendelijk aangepakt. In de afgelopen jaren alleen nog maar controle en kleine behandelingen elk half jaar door mondhygiëniste en tandarts. Ook een belangrijk punt: Al bij de eerste behandeling en daarna geen angst meer voor de tandarts.

tand aangezet na slijtage

ben zeer tevreden

Schoolstraat 2

5741 CV Beek en Donk

Over Samenwerkende Tandartsen Beek en Donk

Bij Samenwerkende Tandartsen Beek en Donk komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Beek en Donk. De tandartspraktijk beschikt over 6 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. De ingang van de praktijk is aan de Schoolstraat 2. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandarts praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.