Geduld en aandacht van Ietje en van Loon

Al 40 jaar bij tandarts

Voorstellen

Hoi Ik had voor het eerst een nieuwe tandarts de vervanger van Ernes. Wat ik jammer vind is dat hij zich niet voorstelde. Mocht meteen in de stoel en hij ging controleren. Een kennismaking was wel prettig geweest.

helemaal goed

ik heb als volwassene grote angst voor de tandarts ben nu 2 keer bij deze tandarts geweest lichen zal de naam wel fout schrijven , ze stelde me gerust en deed voorzichtig , dat vond ik erg fijn .

prima.

prima.

Aanvankelijk teleurgesteld; Anke kon niet leveren. Behandeling wed overgenomen door een collega.

Verbaasde me erover dat ze de behandeling (het vullen van een tand) zonder hulp van een assistente moest verrichten.

Juiste actie ondernomen , factuur zeer correct

Ik was huiverig voor dat ik een wortelkanaal behandeling moest. Dacht hoe kan dit als ik 4x per jaar kom (incl. mondhygiëniste)? Maar dit was niet het geval, beoordeling na foto maken Hij heeft er zorgvuldig naar gekeken en vulling bijgeslepen. Bij tandvlees iets bijgevuld waardoor pijn weg. Overigens vorige keer vullen werd ook super correct gedaan.

Goed ontvangst, prettige sfeer.

Prettig contact met tandarts, geduldig met kind die moeite heeft met de tandarts in het algemeen. Beantwoord vragen, geeft tips.

Prima geholpen.

Altijd vriendelijk.

De tandarts heeft mijn gebit goed gereinigd. Ze was heel aardig.

Kan niet beter

Op tijd, aardig, kundig

Het was een zeer warm en fijne behandeling . Rustig en kalm heb ik mijn behandeling gevonden. Pluim voor de Irakese Mevrouw . Ben helaas haar naam vergeten

Weer een andere tandarts maar wel goed

Snel afgehandeld

Snelle reactie en fijne communicatie met behandelaar top

Een geweldige fijne tandarts

Ik nen super bang voor de tandarts maar hij heeft mij zo gerustgesteld en vertelde telkens wat hij ging doen. De behandeling was geheel pijnloos

Altijd goed

Ga zo door

Communicatie kan veel beter

Bij binnenkomst alleen ‘naar links’ verwezen. Ik moest nog vragen of dat beneden of boven was. Toen kwam ik bij een tandarts en bleek er geen mondhygienist te zijn. Zij had het over schoonmaken, dus ik zei dat er ook controle moest plaatsvinden. Na behandeling bleek ik bij nog een tandarts een afspraak te hebben voor de controle. Als dit soort dingen wijzigen, dan moeten ze dit wel met de oatiënt communiceren. Vorige keer ging het ook al zo. Toen was het alleen de mondhygienist en geen tandarts en zat ik dus na het schoonmaken tevergeefs op de tandarts te wachten.

Tandarts en mondhyginiste nemen de tijd om je goed te helpen

Tevreden over de zorgverlening vanuit de tandartsenpraktijk. Ze nemen de tijd om antwoord te geven op je vragen. Alleen het tel contact/ als je belt om een afspraak te maken kan wel eens wat langer duren. De laatste keer 3 maal moeten bellen . 1ste maal werd de verbinding verbroken. 2de keer lang in de wacht. 3de keer kon ik de afspraak maken. Vond het niet heel vervelend want het kan wel eens gebeuren

Deze keer iets minder

Jammer dat de mondhygiënist vergat te zeggen dat hij ook de controle had gedaan,heb ik zeker 20min.voor niks zitten wachten bij de tandarts

nvt

nvt

Vriendelijke, kundige en hulpvaardige medewerkers/-sters.

2 Vriendelijke receptionistes. Korte wachttijd. Nieuwe maar goed gehumeurde gebitspecialist die mij wees op noodzaak gebruik ragger waa implantaten in de kaak gaan (gaf er eentje mee). Kundige mondhygiënist die de zaak schoonmaakbedrijf en tips gaf hoe ik de gebitsdelen vetvrij kon houden ( azijn en afwasmiddel). Gelijk nieuwe afspraak voor beiden over 1 jaar!!! Bevestigingsmail werd direct naar mijn mailadres gezonden!!!

Alleen de telefooncentrale krijgt van mij een dikke onvoldoende. Ik heb 2 uur in de wacht gestaan en in die tijd ben ik van beller 4 naar beller 2 gegaan .

tevreden over mijn eigen tandarts

Al 20 jaar dezelfde tandarts gehad en heel tevreden over de samenwerking. Wat ka, wat moet, en de mogelijkheden. Altijd in samenspraak goed besproken. Helaas gaat ze nu met pensioen en moet ik afwachten wat de nieuwe tandarts gaat doen.

Ik werd zeer goed geholpen

Er werd mij goed uitgelegd wat het beste voor mij was

Schoolstraat 2

5741 CV Beek en Donk

Over Samenwerkende Tandartsen Beek en Donk

Bij Samenwerkende Tandartsen Beek en Donk komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Beek en Donk. De tandartspraktijk beschikt over 6 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. De ingang van de praktijk is aan de Schoolstraat 2. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandarts praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.