Fijne nieuwe tandarts. Prettig persoon.

Fijne ervaring met nieuwe tandarts. Duidelijk, rustig uitleggen.

Goed, vakkundig advies en werk geleverd

Ik hoefde niet te wachten, de afgesproken tijd was ook de tijd waarop ik naar binnen kon. Ze nam alle tijd voor me en als het even pijnlijk was stopte ze ook meteen. Fijne ervaring.

Nu eindelijk een definitieve kroon

Een oude kroon moest vervangen worden en dat heeft door tegenslag ( ontstekingen) erg lang geduurd maar heb nu een mooi kroon en was tevreden over de behandeling en de vriendelijkheid van de tandarts.

Ben goed geholpen.

vertrouwd

een goede praktijk met fijne mensen.

Goed georganiseerd en vriendelijke bejegening

Tevreden

Tevreden. Echter bij gezinslid tegenstrijdige analyses en advies/behandeling heeft niet voldoende geholpen

Gemoedelijk en vakkundig

Ondanks dat ik pas recent patiënt ben geworden bij deze praktijk, heb ik mij vanaf het begin op mijn gemak gevoeld, verder ben ik elke keer vakkundig geholpen.

Mevrouw Driessen heeft mij van mijn "tandartsenfobie" afgeholpen. Ik ben haar daar zeer dankbaar voor en wens haar alle goeds tijdens haar welverdiend pensioen

Prima geholpen

voldoet aan de verwachtingen

voldoet aan de verwachtingen

Prima geholpen

Fijne tandartsen die mooi op tijd werken

Goed geholpen

Door omstandigheden vask afspraak uit moeten stellen . Fijn dat er ook preventieassistentes zijn die me goed geholpen hebben

Goed gedaan

Belde en kon mee komen

Beldeen werd vriendelijk te woord gestaan . Mocht ook mee langs komen en geholpen .

Vertrouwd

De tandarts die je op je gemak stelt

Heel goed

Heel goed

Ondanks mijn jarenlange angst durf ik hierheen te gaan

Ik ben bewust al jaren gelden naar Hr v Loon gegaan. Nu 30 jaar later ben ik nog steeds bij deze tandarts. Ik woon zelf in Meijerijstad maar rij er graag even voor om. Mevr Driessen was voor mij diegene die ondanks mijn angst mij steeds perfect geholpen heeft. Zij gaat nu stoppen. Spannend…. Maar toch zal een nieuwe tandarts haar rust en vriendelijkheid hopelijk evenaren.

Behandeling was goed

Zoals omschreven was de behandeling goed verlopen maar ik schrok van de rekening die ik daarna heb ontvangen. Heb daarom besloten om niet half jaarlijks maar 1 maal per jaar naar mondhygiënist te gaan

Snel en goed gedaan

Begripvol meegedacht

Ben laatste maand veel geweest en goed geholpen ivm brug en noodbrug. Veel trammelant metnoodbrug dat was lastig. Hier is bereidwillig mee omgegaan. Ik ga er wel van uit dat alles conform offerte wordt afgewerkt.

Op dat moment goed

Veel last en pijn na behandeling Ik was bang voor ontsteking na 1 week! Gebruik hiervoor nu paracetamol

Ondanks erg laat ingelaste afspraak, alle aandacht voor mijn complex gebits probleem!

Door afgebroken kroon, is er op kort termijn tijd gemaakt om mijn gebit middels 'n noodreparatie, weer toonbaar te maken. Voor de uiteindelijke oplossing werd door René van Loon meerdere opties aangedragen en voor en nadelen benoemd! Afgesproken wordt om daar later nog eens rustig over te praten alvorens te beslissen. Met gerustgesteld gevoel door de altijd vriendelijke tandarts weer huiswaarts! 'n Nieuwe afspraak is al weer gepland!

Vriendelijke tandartsen,ook bij angst.

Vriendelijke tandartsen die je goed begeleiden in je angst door alles goed uit te leggen. Ze nemen de tijd.

Schoolstraat 2

5741 CV Beek en Donk

Over Samenwerkende Tandartsen Beek en Donk

Bij Samenwerkende Tandartsen Beek en Donk komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Beek en Donk. De tandartspraktijk beschikt over 6 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. De ingang van de praktijk is aan de Schoolstraat 2. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandarts praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.