Niet la wachten

De afspraak die er stond klopte ook, geen lange wachttijd Netjes vriendelijk behandeld

Gewoon goed

Gewoon goed

Heerlijke wortelkanaalbehandeling gehad

Prima behandeling, gezellig en deskundig

Afspraak maken moeilijk ivm bereikbaarheid, behandeling goed.

Praktijk was moeilijk telefonisch te bereiken bleek achteraf niemand aan de balie te zitten. Dag daarna ong. 10 min wachttijd. Behandeling was geheel naar wens.

tandarts Rene van loon heeft me zoals altijd professioneel en goed behandeld

Fijne tandarts waar ik mijn hele leven al kom en wil door geen andere tandarts meer geholpen worden ook al zijn ze allemaal goed

Dankzij Pia Driessen en de vriendelijke ontvangst aan de receptie altijd perfect!!

Ondanks de afstand tussen Beek en Donk en onze woonplaats hebben we dit altijd graag gedaan...dank je wel Pia voor alles wat je voor ons hebt gedaan en geniet van je pensioen!!!

Deskundige fijne tandarts mevr Driessen

Blij dat ik gewoon mijn eigen vetrouwde tandarts Driessen had, ze is zeer kundig. Heel jammer dat ze met pendioen gaat maar welverdiend.

prima vakwerk en op tijd geleverd!

Prima!!

Fijne tandartsenpraktijk met vriendelijk personeel.

Altijd fijne, prettige ervaring gehad met mijn behandelend tandarts. Helaas gaat Pia, na 39 jaar mijn tandarts te zijn geweest, nu welverdiend met pensioen.

Lastig

Geen zorgzame focus. Onverschillig Nonchalant Niet voorstellen Gaf geen vertrouwen Maar het belangrijkste is dat ze niet met zorgzame, sensitieve aandacht met mijn tanden omging. Inmiddels weet ik door tandarts Ernest, dat het ook pijnloos kan, wanneer de tandarts de juiste intentie heeft. .

Perfecte behandeling

Zeer snel en vakkundig behandeld.

Fijne tandarts.

Goede uitleg van Lugane als tandarts wat het behandelplan is. Behandeling geheel pijnloos , zowel bij het trekken als het verhogen van de tanden.

Was prima, maar ik vond de tandarts moeilijk te verstaan. Hij vroeg ook niet of ik ergens last van had bijvoorbeeld dus dat moest ik zelf allemaal aangeven. Heb wel eens hartelijkere tandartsen gehad.

Korrekt geholpen.

Fijn geholpen

Accuraat geholpen

Voor mij een nieuwe tandarts die erg goed werkt. vroeg regelmatig of het ging en wachtte wanneer er wat geslikt moest worden. In de afgelopen jaren heb ik erg veel verschillende behandelaars gehad maar zolang dat naar tevredenheid is geeft dat niets.

Beter gewend

Niet erg vriendelijk geholpen. Receptie niet vriendelijk.

Goede behandeling

Goede behandeling en uitleg over hoe te poetsen voor behoud van de tanden.

Super kundig en zeer vriendelijke tandarts en assistente

Op tijd aan de beurt. Weer blij met mijn tanden.

Uitstekend tevreden over dhr van Loon

Op 17 november jl heb ik een klacht ingediend dhr Remski aangaande waarop ik nooit een bericht van ontvangst of een reactie heb ontvangen.

Ik ben echt super tevreden over tandarts René van loon. Nu ben ik alleen geweest. Ik ben zo happy met de oplossing Top tandarts is renee

goeie uitleg wat ze gaan doen

Goed en vriendelijk geholpe..

Het personeel aan de balie is aardig. Mijn mondhygiënist was heel eg vriendelijk en kundig. Ze heeft me prima geholpen.

Zeer goed geholpen

Vriendelijk personeel en professioneel

Schoolstraat 2

5741 CV Beek en Donk

Over Samenwerkende Tandartsen Beek en Donk

Bij Samenwerkende Tandartsen Beek en Donk komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Beek en Donk. De tandartspraktijk beschikt over 6 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. De ingang van de praktijk is aan de Schoolstraat 2. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandarts praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.