Goed en vakkundig

Prima, zorgzaam.

Zie hier onder

Als ik een afspraak heb voor gebits reiniging en op de rekening staat een periodieke controle waarvan ik niet op de hoogte was en niet aan mij verteld is.

Goed. Alleen zonder kennisgeving een andere tandarts dan mijn vaste.

anders dan verwacht

Alles gaat via de mail. Ik kijk regelmatig maar niet elke dag. toevallig was mijn afspraak verzet van 09.35 naar 08.45 Had ik mijn mail niet gekeken dan had ik dus mijn afspraak niet na gekomen en toch een rekening gehad. Ik vind dat als er een wijziging plaats vind dit ook op een niet te missen manier door gegeven moet worden. De generatie van nu zit elke minuut van de dag op sociale media, maar mijn generatie zeker niet. Ik vind het heel erg dat we bij wijze van spreken deze kant opgedwongen worden. Daarbij heb ik en nieuwe tandarts, en waar mijn vorige tandarts Mevr. Driessen heel tevreden was kreeg ik nu de indruk dat mijn nieuwe tandarts dat dus een stuk minder was.

Klantvriendelijk.

Komen afspraken na!

Samen met met 2 kindjes van 1 en 3 jaar naar de tandarts geweest! Helemaal leuk en goed!

Vriendelijk en kundig

Zie hierboven

Goed en snel

Ben al ruim 30 jaar tevreden klant.

grondige controle.

grondige controle.

vakkundig, professioneel, rustig, geruststellend.

Geeft duidelijk indien aan, indien ik het wens dat de tandarts dan even stopt om even adem te kunnen halen.

prima behandeling, deskundig, vriendelijk.

Kijkt verder naar het gebit dan alleen het schoonmaken. Haalde tandarts van Loon erbij wat de mogelijkheden zijn in de toekomst.

Erg goed

Vriendelijke man. Luister goed naar de cliënt

Aardige mensen, vriendelijke houding

Alles werd mij voor de ingreep tot in detail uitgelegd, tot nu toe ben ik helemaal in elkaar gezet

Vriendelijke goede tandarts

Was heel goed

Heel goed gegaan

Ik werd goed behandeld ondanks dat ik schrik had

Fijne tandarts en assistent. Ze stelden me op mijn gemak,

prettig en vakkundig

Reeds 40 jaar hartstikke prima behandeld en geholpen, ook nu weer!

Top praktijk met ontzettende goede mondzorg en onwijs prettig personeel

Mevrouw Lommers is ervaren, zorgvuldig en zeer vriendelijk.

Haastig

Ik heb een complex gebid en dit is bekend maar nu alweer een andere tandarts en werkte de controle en gebidsreiniging erg haastig af en vergat zelfs de polijst/ poetsbeurt en deed dit met mijn kunstgebit in toen ik hem daar op antendeerde.

Prima behandeling door Dr Hamad

De tandarts neemt alle tijd voor mijn verhaal en werkt rustig en efficiënt.

gezellig

Goed geholpen

Schoolstraat 2

5741 CV Beek en Donk

Over Samenwerkende Tandartsen Beek en Donk

Bij Samenwerkende Tandartsen Beek en Donk komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Beek en Donk. De tandartspraktijk beschikt over 6 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. De ingang van de praktijk is aan de Schoolstraat 2. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandarts praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.