Alles mooi op tijd

Zowel de mondhygiënist als de tandarts zijn vakbekwame en zeer vriendelijk mensen

Gewoon goed.

Aardig personeel, zeer schone praktijk, houden rekening met je wensen.

Ben tevreden

Word altijd vriendelijk geholpen, ben daardoor tevreden over de behandeling.

Vriendelijke en deskundige medewerker

Minder pijnlijk door gedeeltelijke verdoving

Lang wachten

om 8.30hr een afspraak, was goed op tijd aanwezig. om 8.45 komt tandarts langs gelopen vanuit gang naar de behandelruimte. Geen andere patienten. na 8.55hr wordt ik pas binnen gevraagd terwijl er in de tussentijd geen patienten behandeld zijn. wat zou de tandarts er van nvinden als ik een half uur te laat kwam?

Graag terugkoppeling

Het zou fijn zijn indien je iets terughoort van de revieuw. Ik heb het idee dat er niets mee gedaan word. Ik weet bv echt niet hoe mijn tandarts heet. Stelt zich niet voor.

ik ben positief over de behandeling door de tandarts en haar assistente.

Helaas weet ik de naam van de tandarts niet meer. ik ben bij haar voor het eerst geweest. Ik moest al goed luisteren omdat ze met een accent praat. Ze legde alles goed uit.

Goed geholpen zonder pijn.

Fijn dat ik serieus genomen ben en geen pijn heb gehad.

Zeer goed en snel geholpen

Gewoon goed

Natuurlijk

Degene die mij had geholpen was Lujane. Ze had me fijn geholpen en was zeer geduldig en aardig.

Prettig en deskundig in haar werk .

Onmisbaar!!!!

Voor mij heb ik super behandelaars. En vriendelijke medewerkers.

Fijn zoals altijd!

Lieve tandarts erg rustig de tijd nemen.

goed als vanouds

vertrouwd

Goede behandeling door de mondhygienist

Goede deskundige behandeling door de mondhygienist

uitstekende behandeling

Uitstekende behandeling

Bij Anke ben je in goede en vriendelijke handen !

Anke denkt goed mee, en levert uitstekend werk ! Ik ben er heel blij mee ! Dank je wel Anke !

het duurt lang voor je aan de beurt bent

dat tandarts duur is geworden

oke

is ook wel oke

Gewoon netjes

Prima geholpen zeker door Tim en anke ga zo door

Aardig en goed

Aardig en goed

Fijne ervaring zowel bij de mondhygiënist als de tandarts

zie hierboven

ik ben heel tevreden

ja ik had eerst een andere tandarts maar dat beviel niet dus ben overgestapt daar heb ik hele goede mee gemaakt ik wil niet anders meer

Schoolstraat 2

5741 CV Beek en Donk

Over Samenwerkende Tandartsen Beek en Donk

Bij Samenwerkende Tandartsen Beek en Donk komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Beek en Donk. De tandartspraktijk beschikt over 6 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. De ingang van de praktijk is aan de Schoolstraat 2. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandarts praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.