Het bezoek bij de mondhygiëniste daar was ik zeer tevreden over.

Bezoekje tandarts ging snel! Heeft dit te maken met het bezoek van de mondhygiëniste vooraf? Veel verschillende tandartsen gehad dat maakt het niet makkelijk wat te doen , verschil in adviezen.

een goede en nette behandeling

Uitstekend geholpen

Snel en volgens afspraak geholpen . Prettige medewerkers , met respect behandeld , schone werkruimte .

Werd heel goed geholpen.

Tevreden!

gewoon

gewoon zoals ik gewend was ik weet niet wie.mij behandeld had kon haar naam niet verstaan

Fijne tandarts

Fijne tandarts, neemt de tijd, werkt nauwkeurig. Legt dingen goed uit. Betrokken persoon.

Prima en snelle behandeling. Altijd wachten aan de receptie.

de arts verteld iets wat niet kan

Als niet goed

Prima!

Vriendelijk en ze legde uit wat ze ging doen.

Niet zo goed

3e keer op een rij in 3 jaar tijd word er kets anders gezegd. Ze weten niet waar ze het over rhebbwn

Netjes vriendelijk en deskundig

Wordt altijd vriendelijk te woord gestaan en krijg duidelijke uitleg

Goed en snel geholpen

Ik kwam me aanmelden als nieuwe klant en had ook klachten. Meteen ingeschreven en ik had het geluk dat er op dat moment een plekje vrij was. Dus meteen geholpen. Ik ben vreselijk bang voor n tandarts, maar ze hadden alle geduld met mij.

Duidelijk en voorzichtig

Voor het eerst de nieuwe tandarts gehad, goede uitleg en behandeling

Wachttijd

Bij elke controle loopt de wachttijd enorm uit. Deze keer zelfs 40 minuten. Taalbarriere blijf ik ook lastig vinden. Communicatie verloopt lastig.

Slecht

Moest een gaatje laten vullen om 07.00, ben er om 07.02, wordt pas 07.10/07.15 binnengeroepen en dan zeggen ze dat ik als ik met verdoving wilde ik maar een andere keer moest terugkomen ivm tijdsnood. niet mijn probleem dat ik te laat wordt binnengeroepen, kortom SLECHT

goed werk geleverd

goed geholpen

Professioneel en klantvriendelijk

Afspraak gemaakt voor een afgebroken kies. Vakkundig gerepareerd, advies voor de toekomst gekregen en klantgerichte behandeling. Heel prettig en professioneel.

Heel tevreden

Goede uitleg, vriendelijk en bekwaam.

Fijne tandarts

Zeer kundig en vriendelijk

Goede behandeling

Zorg en aandacht is goed

Fijne tandarts, goede uitleg en alle aandacht voor de kids

Zie hierboven

Door jullie mensgerichte houding en instelling voel ik me welkom bij jullie, en dat bij de tandarts

Zie hierboven.

Schoolstraat 2

5741 CV Beek en Donk

Over Samenwerkende Tandartsen Beek en Donk

Bij Samenwerkende Tandartsen Beek en Donk komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Beek en Donk. De tandartspraktijk beschikt over 6 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. De ingang van de praktijk is aan de Schoolstraat 2. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandarts praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.