Niet tevreden

Niet tevreden over de geleverde zorg. De tandarts is aardig maar het voelt alsof ze te voorzichtig is bij, met name de kinderen, en niet grondig kijkt/ behandelt. Ik ben het anders gewend bij onze vorige tandarts. Bij mijn oudste dochter is tandplak verwijderd maar ik twijfel of dat goed gebeurd is. Ik zou graag overstappen naar de tandarts waar mijn partner komt bij dezelfde praktijk maar deze schijnt helaas vol te zitten.

Prima geholpen. Eerst uitleg. Niet te lang hoeven wachten

Momenteel niet goed

Niet tevreden met de tandarts net als de vorige keer heb een te complex gebid waar hij echt geen verstand van heeft en moeilijk kan communiceren.

Tandarts erg vriendelijk

Tandarts was erg vriendelijk tijdens behandeling. Duidelijk in wat er gaat gebeuren.

Naar tevredenheid geholpen.

Zoals altijd,netjes vriendelijk en goed geholpen.

Snel en goed geholpen

Mijn afgebroken kies kon binnen 2 dagen (in vakantietijd!) gerepareerd worden door een uiterst vriendelijke en vakkundige tandarts.

Snelle behandeling en goed te hebben

Geweldig, door gelukkig tandarts van loon

Ik ben gelukkig behandeld door tandarts van loon zelf. Daar ben ik vroeger bij gestart en hopelijk wil hij me nog lang helpen. Bedankt tandarts van loon.

ga zo door

Klasse

Erg fijn en goed geholpen

Geen wachttijd gehad, erg fijn geholpen en tevreden met de geplaatste kroon. Afspraak volledig pijnloos verlopen

Heel goed

Prima gegaan

vriendelijk en snel

Oke

Keurig op tijd nette behandeling

Tevreden

Tevreden

Goede behandeling

De tandarts is deskundig en doet het juiste.

prima behandeld en goed geregeld

zoals altijd perfecte behandeling

fantastisch

Hr.v. Loon spaarde mijn onderste 6 tanden en voorkwam een prothese die een collega van hem mij aan beveelde.

Mijn angst overwonnen

Ben meestal bang van een tandarts maar werd goed gerustgesteld.

Fijne tandarts

Prettige tandarts erg vriendelijk.

goed en snel geholpen

Tim was heel vriendelijk en heeft mij goede adviezen gegeven wat ik moet doen

Top tandarts.

Correct, op tijd, herinnering vooraf, Zachtaardig en houden rekening met patiënt.

rustige kundige tandarts lijkt het me. Ben nog niet zo lang bij hem onder behandeling.

Ik weet alleen zijn naam niet, dus die kan ik hieronder niet invullen.

De communicatie laat te wensen over

De tandarts lijkt mij zeer kundig echter is de communicatie een zeker punt van aandacht. Hij zegt niet duidelijk wat hij doet en waarom.

Gewoon heel goed

Gewoon heel goed hoeft niet lang te wachten en je bent snel klaar.

Schoolstraat 2

5741 CV Beek en Donk

Over Samenwerkende Tandartsen Beek en Donk

Bij Samenwerkende Tandartsen Beek en Donk komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Beek en Donk. De tandartspraktijk beschikt over 6 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. De ingang van de praktijk is aan de Schoolstraat 2. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandarts praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.