Aanbeveling

Super lief en uitstekend behandeld door Anke zou geen betere tandarts kunnen wensen Heeft mijn angst weggenomen. ....

Uitstekende zorg voor mijn gebit

Stap daar met een goed gevoel naar binnen en en met nog beter weer naar buiten. Keer op keer, al van kleins af aan.

Tevreden

Implantaat goed gezet. Ben zeer tevreden

Werden meteen en heel vriendelijk geholpen alles werd per stap uitgelegd wat ze gingen doen

Zeer goed geholpen en kon meteen komen

Als zeer goed ervaren

Tim is een fantastische fijne tandspecialist , waarbij ik me prima opmijn gemak voel , wat heel belangrijk voor mij is.

Moest verstandskies laten trekken, de verdoving werkte snel de tand was er snel uit. De dagen erna wel veel pijn maar paracetamol deed zijn werk.

Zeer tevreden. Vriendelijk en goede behandeling.

Zeer correcte en goede behandeling. Iedereen is vriendelijk.

Ik ben erg tevreden

Vriendelijke en een goede behandeling

Alleen 20 min bij de mondhygiënist binnen geweest en 25 min declareren niet normaal zo duur

Gewoon goed

Ik werd netjes geholpen, en daarbij advies over aankoop van de borsteltjes etc. En hoe je daarmee het beste kon poetsen. Ze was heel vriendelijk en duidelijk met het vertellen.

zeer goed

Zeer lieve kundige tandarts.

Zeer professionele tandarts

Zeer goede en professionele behandeling door een zeer gedreven tandarts.

Heel goed.

Weer een andere tandarts, maar zij was zeer vriendelijk en geduldig.

Beter als zo kan niet!

Ondanks mijn sceptisch tegenover tandartsen ben ik op een zeer menselijke en vakkundige wijze behandeld als mens en aan mijn gebit. Ik heb (bijna) met plezier een vervolg afspraak gemaakt. Wat kan het naar jullie specialisten gaan toch “lekker” zijn en vooral belangrijk voor mijn gebit.

snelle afspraak kunnen maken en ook goed geholpen

zie opmerking

Duidelijk en eerlijk, heel fijn

Duidelijke uitleg. Begripvol, ook voor mijn eigen eventuele keuze. Maar ben toch daardoor gaan twijfelen en wil graag nog een afspraak maken voor de optie die zij mij geboden heeft. Echt heel fijn. Na een eerdere minder goede ervaring nu weer vol.vertrouwen. maar wel bij deze tandarts.

Gegevens van het ziekenhuis waren goed ontvangen

Goed, vriendelijk en duidelijk

Ze zijn altijd vriendelijk, duidelijke uitleg. En zorgen voor een goed resultaat

Wordt zeer goed geholpen

netjes geholpen

Veel uitgelegd wat ze ging doen

prima geregeld

Prima geholpen en vriendelijke tandarts.

Aardig personeel. ik ben tevreden. Bedankt

Schoolstraat 2

5741 CV Beek en Donk

Over Samenwerkende Tandartsen Beek en Donk

Bij Samenwerkende Tandartsen Beek en Donk komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Beek en Donk. De tandartspraktijk beschikt over 6 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. De ingang van de praktijk is aan de Schoolstraat 2. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandarts praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.